🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 252
  • 728
  •   2
Отговори
# 600
  • Plovdiv, Bulgaria
Пламъче преди доста следях темите за разни козметики и там го обсъждаха. И аз не съм го знаела Grinning

И аз от вчера съм в болничен, може би на моменти малко ще ми е скучно, аз не съм свикнала да съм в нас по цял ден принципно, но ще намеря как да си запълня времето  с приятни неща Simple Smile А времето като е хубаво - повече време навън и така Simple Smile

# 601
Момичета, какви са тези калкулатори? Я дайте един линк! 😄
Аз като Dream, почнах 54кг, а сега съм почити 59кг.
Изобщо не ми допада, че за има-няма 4 месеца съм с 5кг близо отгоре. Но и не ми личи нито на тяло, нито на лице. Плаша се колко още ще кача до края!

# 602
аз съм качила 2 кг предния месец. С тази бременност започвам с голям старт, до края не искам да си представям колко ще съм.

# 603
Криси, добре, че ми каза, да не го препоръчвам така наляво и надясно. Аз все си мислех, че е напълно безвредно. Винаги има какво да научи човек още, хихихи Blush

Галеона, на предната страница има линк. Вкарваш си височината, килограмите, с които си стартирала, седмицата от бременността и колко си в момента и то ти изчислява на база твоите данни Simple Smile

На мен на лицето изобщо не ми личи, само корема и гърдите и да си призная май и дупето Grinning Ама каквото е, нека просто да сме здрави и ние, и бебчетата под сърцето, а другото ще го мислим като му дойде времето.

# 604
хахах да много готин калкулатор. Аз съм в горната граница на килограмите

# 605
  • Варна
Аз съм качила 5кг. и май малко си ми личат, понеже винаги първо качвам на дупе и крака.. надявам се малко да се задържа в тези кг и да не качвам толкова бързо, но пък каквото такова, важно е с бебка да сме добре. Завиждам ви момичета с вашите +2,+3кг Grinning
От вчера пък като ме е хванала някаква настинка с адска хрема, лудо кихане, гърло, главоболие.. снощи почти не съм спала, все си мисля че имам температура, меря и няма. Някакви съвети момичета за бабини дивитини, нещо с което няма да навредя на бебка? Ще се консултирам с лекар със сигурност, но в това състояние не са много нещата, които мога да приемам Disappointed
Днес щях да ходя с Лимончето на семинар, от толкова време го чаках, щеше да ми е най-голямото разнообразие за последния месец, но уви, ще го пропусна. Тя ще разказва после Simple Smile

# 606
  • Варна
Аз през декември бях два пъти с настинка - обилна хрема, болки в гърлото... лекувах се с билков чай с мед и лимон, Стеримар в носа и билкови лукчета. Дано се оправиш бързо!

# 607
Wigzi, направи си чай за кашлица- стрък босилек, две листа индрише, 4-5 ореха с черупките. Завираш ги в 700 мл. вода, киснат 10 мин и пиеш.
В носа аз лично (и на сина ми) си слагам домашно масло (баба ми го прави) и стеримар пантексил.
Благодаря за споделения хранителен режим.
На мен също ми е тежко след ядене! Циците са ми огромни- като бебешки глави, задникът ми също е голям Simple Smile ужас! Smiley имам чувството, че съм не бременна, а сумо борче Simple Smile
Жив и здрави да сме и бебетата.
За стрии ползвам масло на икаров- пшеничен зародиш, кокосово и какаово масло. Мъжо ми вика - баница!

# 608
Момичета аз поднових фитнеса . Само на пътеката един час вървя колкото да не се обездвижвам понеже нямам никакво движение само в къщи. Ако има и други които ходят да споделят какво правят.Малко ме заболя кръста , но предполагам ,че е нормално .

# 609
Marian a и аз го ползвах това на Икаров с предната бременност и бях много доволна. Сега мисля пак да го взема, като комбинира с Палмърс лосион им.

# 610
Момичета, мислите ли вече за имена?

Относно стриите,  предната бременност с какво ли не се мазах, ефект 0. Сега използвам пак някакви неща, но се надявам да си остана само със старите 😄

На фитнес не ходя, става ми лошо от пътеката, но правя дълги разходки с кучето.

По този калкулатор и аз съм в норма. Дава ми до 16кг в края на бременността, предния път качих точно толкова, дано и сега да е така. Но не се ограничавам особено, да не кажа въобще.

# 611
Момичета! Пусках микробиология и ми излязоха резултатите - Голямо количество левкоцити и чекнах набързо гугъл и ми излиза, че е признак на инфекция и ми прилоша. Имам час за аг чак февруари, то е ясно, че ще ида преди това да обсъдим, но дотогава ще получа инфаркт. На някоя да й се е случвало? Някакви идеи? Всичко друго е чисто.
Мелдим, и аз приличам на олигофрен не си сама Grinning сега съм записала часове за маникюри и фризьори малко да живна.
Аз съм си вкъщи от 7ма седмица. То не бяха настинки, то не беше кървене. Скука яко, особено в началото, но взех да свикам. Пролетта да дойде и ще е по-добре.
Аз започнах 53,сега съм към 57 кг, но наистина много си бях отпуснала душата с тортички, банички, пици... То и да не бях бременна щях да ги кача.

# 612
Здравейте прегледа мина добре, вс наред като типична  госпожица си криеше  лицето.този път без изследвания  взимане на кръв. Задна плацента ,301грама.

# 613
Започнах 58, сега съм 63 😶 килограмите ги качих до 3месец и от тогава не съм мръднала. Доктора каза, че +20 най-вероятно ще ги кача 😅 ама каквото такова, важното е с бебетата всичко да е наред.

За имена мислим, но ми е много трудно. Винаги съм искала момиче, но харесвам само мъжки имена, на които женският вариант не ми допада. Вече сме харесали мъжко, което все още не е окончателен вариант, но за момиченцето нямаме идея как да се казва. ММ иска да ги кръстим на баща ми и свекъра, но на мен идеята не ми допада.

# 614
  • Варна
Момичета! Пусках микробиология и ми излязоха резултатите - Голямо количество левкоцити и чекнах набързо гугъл и ми излиза, че е признак на инфекция и ми прилоша. Имам час за аг чак февруари, то е ясно, че ще ида преди това да обсъдим, но дотогава ще получа инфаркт. На някоя да й се е случвало? Някакви идеи? Всичко друго е чисто.
Мелдим, и аз приличам на олигофрен не си сама Grinning сега съм записала часове за маникюри и фризьори малко да живна.
Аз съм си вкъщи от 7ма седмица. То не бяха настинки, то не беше кървене. Скука яко, особено в началото, но взех да свикам. Пролетта да дойде и ще е по-добре.
Аз започнах 53,сега съм към 57 кг, но наистина много си бях отпуснала душата с тортички, банички, пици... То и да не бях бременна щях да ги кача.

Кейлийн и аз бях така, ама на микробиологията би трябвало да ти излезе какво точно имаш. Да не би да си пускала урина?
Моите левкоцити са завишени и на микробиологията ми излезе уреаплазма. Затова пия и антибиотик от днес. До колкото знам (момичетата тук ми обясниха) може да е всякаква бактерия - ешерихия коли, или там другите не ги знам 😂 ама май за тях не се прият антибиотици.
Споко ще те оправят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт