Ох този страх от обвързване

• 13 008
  • 477
  •   1
Отговори
# 315
Болна тема ти е на теб, Phoenix Wright.
Когато здрав човек е задоволен и доволен в 1 връзка, пука му за чуждите полови органи.
Има разлика между неудовлетвореност във връзката и естествен избор на 1 партньор.
Направо ви се чудя, ама как не ви мързи да се гъзурчите със сума и партньори бе.

# 316
Като цяло съм ок с излизането с няколко човека по първи/втори срещи, но по възможност да не се разбира. Не би ми станало приятно, ако разбера и е много възможно да прекратя контакт. Зависи доколко ме кефи човека и как съм разбрала за другите срещи.

# 317
Като цяло съм ок с излизането с няколко човека по първи/втори срещи, но по възможност да не се разбира. Не би ми станало приятно, ако разбера и е много възможно да прекратя контакт. Зависи доколко ме кефи човека и как съм разбрала за другите срещи.

Е, то по принцип никой нормален човек не бие тъпана за това.

# 318
Хахах, представете си на първа среща младежът да заяви "извини ме, малко съм уморен, но Ти си третата за тази седмица".

# 319
Веднага ще го орежа - щом не може с три нищо и никакви срещички за седмица да се оправи, какво ще правим с него по-натам? От три вечЕри плюс други участия той и на работа няма да може да иде. Утре к'во ще ядем?

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 19:08 от Judy

# 320
Не бие, ама се случва да се разбере. Води на едни и същи места, засичат се с едни и същи хора и от този род.

# 321
Ако е трета за седмицата е нормално, само да не е третата за деня Simple Smile

# 322
Не бие, ама се случва да се разбере. Води на едни и същи места, засичат се с едни и същи хора и от този род.

Пак зле за него - не може да прояви креативност, кога е нужно.
Язък му за времето и годините, пропилени в училище. На какво ги учат там тез деца?

# 323
Е, има разлика между това да си пиеш кафето с приятел и това да провеждаш кастинг за партньор.

# 324
  • Агент под прикритие
Ми аз между развода и втория брак точно така привиках серия хора на кафе - все едно интервюта за работа. И да, всеки ден, че и по двама на ден. Не мисля, че е "хипергамия" да си избереш най-доброто.
Точно това значи. Хипергамията е полигамия с преференции. Което значи вървим напред, назад НЕ.
За мен някой, който прави подобни "кастинги", има сериозни дефицити в главата. Ако искаш, ме наричай старомоден или както си искаш, все ми е тая.... Joy

Но модните пикап батки ползват хипергамия, дори жената да посмее да остави някой неприятен и да търси по-малък идиот или по-малкото зло.
Ц, пак това значи, което си писала по-горе, да се целиш в по-добра сделка.

Болна тема ти е на теб, Phoenix Wright.
Когато здрав човек е задоволен и доволен в 1 връзка, пука му за чуждите полови органи.
Има разлика между неудовлетвореност във връзката и естествен избор на 1 партньор.
Направо ви се чудя, ама как не ви мързи да се гъзурчите със сума и партньори бе.
Замислих се, Базила. И аз се чудя как ще ме мързи нещо, което никога не съм правил! JoyJoyJoy

Аз лично НЕ се бутам там, където се бутат много. Говори ми за еФтина стока.
Тъй че няма как да ми е болна тема нещо, което НЕ практикувам. Sunglasses

А за естествен подбор предлагам да не говорим, защото такъв при хората почти няма, не и така, както е дефиниран в големите дебели книги. Правят го само тези, които са взели теорията на Дарвин твърде на сериозно.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 19:24 от Phoenix Wright

# 325
Е, има разлика между това да си пиеш кафето с приятел и това да провеждаш кастинг за партньор.

Както писах, за себе си, аз на първото си кафе не съм имала идея дали го пия с просто приятел или с бъдещ интимен партньор.
А и да имах и  при кастинга е нормално все пак да направиш избор сред повече от едно. Полът е без значение.
По горната причина кастинги лично не съм правила. Не съм се канила да наемам актьори за филм, все пак. Но и да се впрягам и сериознича от едно кафе - абсурд.

# 326
Аз не разбрах защо момичето да е мърла?
Само защото не го харесва ли?
А длъжна ли е?
Ако една жена не отказва е курва, ако пък откаже е мърла, кучка и не знам си още каква.
Ех, много прости мъже бродят по света.
Нищо чудно, че с в бг мама и си избиват комплексите.
Ми като е бъкано с мърли дето не ги харесват, ще си кукуват самички. То трябва да имаш нещо, че да привлечеш.
На първо място уважение. Ама какво ли се обяснявам.

# 327
  • Агент под прикритие
Елора, за кастинги говорим, какви мърли те гонят? Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП: между другото, спомняш ли си с теб първия път за какво се сджавкахме? Joy В другата тема - "Защо мъжете са такива?" дъвчат точно това в момента.

# 328
Елора до сега се е мъчила просто да си обясни нещо от предните амнайсет страници и като не е могла е решила да попита, да й разясни авторът на идеята, все пак. За пълнота.

# 329
Е назад оня ив не знам си какъв.
А Джуди не го питам. Ако го питах, щях да цитирам.
Риторични въпроси. Едва ли има капацитета да отговори.

Общи условия

Активация на акаунт