?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 489
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 320
  • софия
Административнопроцесуален кодекс
Цитат
Чл. 121. Решението по сигнала се взема най-късно в двумесечен срок от постъпването му. Когато особено важни причини налагат, срокът може да бъде продължен от по-горестоящия орган, но с не повече от един месец, за което се уведомява подателят.

# 10 321
  • Варна
Привет!
Един, може би, глупав въпрос.
Има ли закон, наредба, нещо си там, с което повредата на асансьор в административна сграда да бъде отстранена своевременно? Защото лепнаха бележка, че не работи и край.
Носят се слухове, че уж се чакало за някаква част от чужбина и ще отнеме месец Flushed
Измъчихме се да се катерим до 7 етаж.

Този тип повреди се случват няколко пъти годишно и все чакаме по месец. Ненормална работа.

Ако беше в някой мол, щяха да отстранят проблема за няколко часа, нали...

# 10 322
  • София-Младост
Няма такава Наредба...нали имате обслужваща фирма, обаждате се и те ще ви кажат кога.

# 10 323
Щом се поврежда всеки месец, аз не бих го ползвала изобщо. Крачка нали имате...а и ти си млада, движението е здраве .....

# 10 324
  • София-Младост
Щом се поврежда всеки месец, аз не бих го ползвала изобщо. Крачка нали имате...а и ти си млада, движението е здраве .....
Хах, особено ако си на висок етаж...с торбите...айде няма нужда, все пак и такса се плаща всек и месец Wink

# 10 325
Нали е в администрация, не жилищна сграда.

# 10 326
  • София-Младост
Това съм го пропуснала. Мислех, че у тях.

# 10 327
И у нас...и в работата съм без асансьор. Не съм умряла...още....

# 10 328
  • Буркина Фасо
За мен пък е по-вероятно да е от оператора. Все пак той "придвижва" обаждането по мрежата.
май идеята им е да те "хванат" с гласовата поща на отсрещния.

# 10 329
  • Варна
Значи ще се мъчим /спортуваме - според моментното настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 10 330
За смяна на шофьорска книжка  В категория трябва ли да се носи нещо друго освен медицинското, акта за раждане и старите документи?

# 10 331
  • ту тук, ту там
Акт за раждане дори не трябва. Ако няма промяна в данните, само медицинско и документ за самоличност.

# 10 332
  • под тепетата
Искаха ми и копие от книжката и талона.

# 10 333
Благодаря!

# 10 334
  • Буркина Фасо
Искаха ми и копие от книжката и талона.
те ги снимат на място. много искат да минат метър и за това ни карат ние да ги преснимаме.
на мен лично преди 5 мес. не са искали.

Общи условия

Активация на акаунт