?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 510
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 890
И аз съм със същия. Вече повече от година се ползва всекидневно за спане. Много удобен.

И у нас същия, само че тоя вариант, от 8 януари 2019. Еженощно се спи на него! Simple Smile Добри са диваните за цената си!

# 10 891
Ако ти кажа, че у дома не е така с Булсатком, ще ми повярваш ли? Simple Smile
Само че,поради ред обстоятелства, се налага да сме техни верни абонати от години.
Ще повярвам, искам да зная дали при мен е проблема, за да искам проверка на чинията?

# 10 892
Търся идея за коледен подарък за бебе на 6 месеца, което си има всичко, и освен това живее в чужбина. Трябва ми някоя по- нестандартна идея, но нямам представа какво може да е.

# 10 893
Търся идея за коледен подарък за бебе на 6 месеца, което си има всичко, и освен това живее в чужбина. Трябва ми някоя по- нестандартна идея, но нямам представа какво може да е.
Зависи колко са близки отношенията... Юбилейна монета?

# 10 894
Тематични дрешки със шевици? Ваучер за Амазон, например?

# 10 895
Детето е дъщеря на брат ми.

# 10 896
  • Mediterraneo
Маре, скъпо ти е, свидно ти е, но е на 6 месеца. Нито ще разбере, нито ще запомни. Купи на майка му един ваучер от Амазон да си му купи, каквото иска!

# 10 897
  • here and now
И аз съм "за" юбилейна монета.

# 10 898
  • Mediterraneo
И юбилейната монета за какво точно служи? Да се търкаля години наред в някой шкаф. Аз лично не харча пари за такива неща и не бих купила на племенниците си.

# 10 899
Признавам си, че Коледата ми е още далече, но роднините се организират да пускат колет, та трябва и аз да сложа нещо в него. Отделно и брат ми, и снахата са с претенциозни, и всеки един от тях ми се оплаква, когато трябва да купи подарък на другия. Не искам шевици(малко е още), не искам монета(не виждам какво ще разбере детето от нея), дрехи си има, играчки също.....Трудна работа се очертава, а трябва да съм бърза.

# 10 900
  • Велико Търново
Някои има ли проблеми при безконтактно плащане с карта на ОББ? Извинявам се, ако не е редно да споменавам банка, но преди малко отново имах проблеми. Преди може би месец - също. Отказана транзакция, но при контакт няма проблеми. Със старата пластика никога не ми се беше случвало, а с тази 2-3 пъти вече.
На мен ми се случи в събота в една аптека. Помислих, че може да е от самия ПОС-терминал.

# 10 901
  • пак там
Признавам си, че Коледата ми е още далече, но роднините се организират да пускат колет, та трябва и аз да сложа нещо в него. Отделно и брат ми, и снахата са с претенциозни, и всеки един от тях ми се оплаква, когато трябва да купи подарък на другия. Не искам шевици(малко е още), не искам монета(не виждам какво ще разбере детето от нея), дрехи си има, играчки също.....Трудна работа се очертава, а трябва да съм бърза.

Книжка му купи.  От тези, дето мама ще му чете за лека нощ, а после и сам ще я разглежда.

# 10 902
  • Буркина Фасо
Въпрос към абонати на Булсатком.
Доволни ли сте от качеството на телевизията при лошо време / вятър, дъжд, гръмотевици/? При мен щом задуха вятър сигнала спира, а има ли силен дъжд не чакай сигнал изобщо.
провери си силата на сигнала, доброто укрепване на антената...

# 10 903
  • софия
мисля, че вече отдавна подаръците не са, за да задоволят нужда, а отбелязват празника, а и нестандартни идеи ще ти трябват за по-зряла възраст на бебето. когато започне да разбира. защо не пробваш нещо по-класическо - музикална кутия/играчка, забавна рокличка, кукла-бебе...

# 10 904
Щом е хубаво да е подарък за сега, а не за бъдеще време, може бебешко боди със смешен надпис. Не е кой знае какво, но стават забавни снимки за спомен.
Попаднах на едно с надпис: "Тате, виж какво направи миналото лято." То май отговаря на възрастта на бебчето. Слагам линк в скрит текст. Обичат ли такива закачки?
Редактирам: Намерих и с "Леля беше тук", сладко е.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 22:44 от Contempladora

Общи условия

Активация на акаунт