?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 408
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 100
  • София
Имаше една тема за страничните ефекти на един вид антибиотици, доста хора бяха писали с оплаквания. Някой да се сеща коя е темата или поне антибиотика?

Dark_Chocolate,
https://www.bg-mamma.com/?topic=1083023
"Антибиотикът левокса с активна съставка левофлоксацин съсипа живота ми"

# 11 101
Търси магазин онлайн или не за дамска кожена чанта от естествена кожа тип раница
Нещо такова

# 11 102
В мола на цариградско има ли Дайхман?

# 11 103
Здравейте, на минимално обезщетение съм до 31.10.20 година.Някой може ли да ми каже дали ще ми го увеличат с още 3 месеца. Последно безработна съм била през 2012 година и сега от юли тази година. Ако да, трябва ли нещо да се прави допълнително или автоматично ще го увеличат. За подпис бях ва 3.10, питах и нищо конкретно не ми отговориха. Дадоха ми един телефон, на който никой не отговаря. Звъня и в НОИ ,но там също никой оператор не вдига, всички линии били заети, така вече 3 дена. Ако някой има някаква информация по въпроса  да сподели, ще съм много благодарна.

# 11 104
Не успявам нещо да създам профил /да регистрирам имейл адрес/, нито в абв-то, нито в mail.bg..идеи защо така се получава?

# 11 105
В мола на цариградско има ли Дайхман?
Да.

# 11 106
Не успявам нещо да създам профил /да регистрирам имейл адрес/, нито в абв-то, нито в mail.bg..идеи защо така се получава?
За поща ли става дума ?  Може адресът избран от теб да се повтаря. Пробвай с друг. А май имаше и някакво ограничение за до една поща на телефонен номер, ако даваш телефонен номер например, на който вече има регистрирана поща... За последното не съм сигурна дали бе в Абв или Дир-а... Чудя се как  не ти извежда някакво съобщение за възможна причина...

# 11 107
Здравейте,
Колко процента отстъпка е ваучера в HM,
 когато даваш дрехи за рециклиране ?

# 11 108
  • София
Здравейте,
Колко процента отстъпка е ваучера в HM,
 когато даваш дрехи за рециклиране ?
15%..Но не съм сигурна дали в момента приемат дрехи заради Ковид ситуацията

# 11 109
15% на един артикул.
Приемат стари дрехи!

Не, всичко попълвам чинно и правилно. накрая ми излиза съобщение на отделна страница че е възникнала грешка и да опитам пак. Ама аз опитвах над 20 пъти, от различни компютри, не изписва да има грешка в момента на въвеждане на данните, чак накрая ме изхвърля. От мейл.бг същата работа.
Да не е проблема в мрежата или нещо при мен се питам?

# 11 110
Тета,  не мога да ти помогна явно. 😟🤗
Ако проблемът е в мрежата, то ако някой има поща в Абв и Дир, трябва да не може да си влезе през същата мрежа в нея. В същото време ако може да си влезе в пощата, може да има временен проблем  със самата регистрация. Чувала съм за такива проблеми, но не съм се сблъсквала реално с тях Sad

# 11 111
  • София-Младост
Здравейте, на минимално обезщетение съм до 31.10.20 година.Някой може ли да ми каже дали ще ми го увеличат с още 3 месеца. Последно безработна съм била през 2012 година и сега от юли тази година. Ако да, трябва ли нещо да се прави допълнително или автоматично ще го увеличат. За подпис бях ва 3.10, питах и нищо конкретно не ми отговориха. Дадоха ми един телефон, на който никой не отговаря. Звъня и в НОИ ,но там също никой оператор не вдига, всички линии били заети, така вече 3 дена. Ако някой има някаква информация по въпроса  да сподели, ще съм много благодарна.
Да, ще ти го увеличат:
§ 2. (1) Паричните обезщетения за безработица по чл. 54б, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване, отпуснати с начална дата от 1 октомври 2020 г. до 31 декември 2020 г. включително, се изплащат за срок 7 месеца.

(2) Срокът по ал. 1 се прилага и за паричните обезщетения за безработица по чл. 54б, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване, чийто срок не е изтекъл към 1 октомври 2020 г.

# 11 112
Тета, явно при теб е проблема, сега регистрирах нов имейл в АБВ и нямаше проблем.

# 11 113
Когато при превод по банков път,преведената сума се окаже в чужда погрешна сметка,какво следва и колко време отнема грешката да се коригира?

# 11 114
  • Пловдив
Когато при превод по банков път,преведената сума се окаже в чужда погрешна сметка,какво следва и колко време отнема грешката да се коригира?
зависи от самата банка...пишеш, обаждаш се и следваш стъпките които ще ти кажат. Навремето такъв превод не можеше да се излъчи...сега обаче никой не сравнява име със сметка, ЕГН и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт