?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 302
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 145
За втори път получавам такъв мейл ..."уж" от DHL...
The delivery failed because there was an assumed error with the delivery adress . Please use the link below to correct ådresse and ( pay 1,97Euro ) the fees for the new delivery .
CORRECT MY DELIVERY ADDRESS
Important: you can also choose a collection point to retrieve your package. Fill in your address before 5:59 pm. To receive your package on Monday.
Thank you,
Customer Service

Ем трий го.. аз получавам поне50-80 спама на ден сигурно Simple Smile Ако на всеки обръщах внимание...

# 11 146
  • Пловдив
За теб не, ама на някой може и полезно да му е...да не отваря линка от адреса.

# 11 147
И аз днес имах мейл от  DHL. Май е нова версия на тези от банка, ЧСИ или някой хакер който ни е фотнал как мастурбираме.
Да питам за изпитан сайт за бъчвички.

# 11 148
  • София
Системно съобщение "Разговорът не може да бъде осъществен" какво означава - грешен номер ли?

# 11 149
Някой, който скоро е подавал за промяна на настоящ адрес може ли да потвърди, че това са необходимите документи:

1.Документ за собственост върху имота
2. Декларация по чл. 92. ал.3 от ЗГР с нотариално заверени подписи на собствениците на апартамента.
3. Документ за самоличност

Намерих ги в сайт, който не е обновяван от 2018г. и не знам до колко е актуално.

Днес хубаво ме вбесиха от общината и не искам да ходя 1000 пъти по време на извънредно положение, защото някой документ липсва, но били забравили да ми кажат, че бил необходим.

# 11 150
Аз като го сменях, собственикът беше с мен и там на място попълни декларация-съгласие.

# 11 151
Благодаря, забравих да уточня, че аз съм единствен собственик на апартамента.

# 11 152
lion_queen__ , значи нищо не ти трябва, само личната ти карта и пари за таксата.

# 11 153
  • София
Аз сменя преди година настоящ, а преди месец и постоянен. Декларацията я попълвах там, от мое име, собственикът беше с мен и носеше копие на нотариален акт. Искаха го задължително. Предоставих лична карта, таксата, мисля, че беше 3 лв.

# 11 154
Детето нещо е натиснало на телефона. Виждам "съобщения за помощ се изпращат на основните ви контакти" 😨
Какво значи това?

# 11 155
  • Другата България
Някои телефони имат опция на да изпращат съобщения за помощ на зададени контакти предварително, нещо като SOS ако си в беда. И не можеш да набираш номер, да го търсиш от контакти или си ограничен откъм време.
Нямам идея как става, нямам идея и дали се таксуват. На мен са ми го направили веднъж и си знам хората.
Но виж кои са ти контактите, и им се обади, че тревогата е фалшива, защото като нищо тези хора ще започнат да звънят на 112, че имаш нужда от помощ.
Не се шегувам.

# 11 156
Тета, рестартирай телефона!

# 11 157
Видях че само на мен е пратено. Явно така съм го задала..

# 11 158
  • Другата България
А, ама то на неговия телефон ли?
Нормално да си задала себе си.
Е, значи няма проблем.

# 11 159
  • Пловдив
Здравейте, Виваком ще почнат да предлагат предплатена карта с неограничен Интернет и ще можеш да си взимаш пакети с минути. Някой дали има малко повече информация, защото това ми изглежда, че ще е по изгодно отколкото на договорите

Общи условия

Активация на акаунт