?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 125
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 645
Тя явно е на десктопа, не на телефона.

Пийк, задраскана камбана е за темите, които следиш, без да пишеш.
На другите трябва да има кошче.
Пълната версия е тази на десктопа.
Мобилната е за телефон.

# 12 646
  • Mediterraneo

Тарталета, оригинална касета ли ползваш или такава refillable? Има ли значение вида на касетата, т.е. за различните видове устройства различни ли са боичките?

Ъ, тук ме хвана. Мисля, че касетата е оригиналната. Веднъж я сменихме в началото, пак с оригинална и ни излезе почти колкото принтера, затова се отказахме повече да купуваме такава. За различните видове устройства са различни боичките, на всеки сет пише за кой точно модел стават.
Ето от линка, който постнах назад
Compatible con las impresoras: Deskjet 1000, Deskjet 1010, Deskjet 1050, Deskjet 1510, Deskjet 1512, Deskjet 1514, Deskjet 2050, Deskjet 2510, Deskjet 2512, Deskjet 2540, Deskjet 2542, Deskjet 2544, Deskjet 2549 , Deskjet 3000, Deskjet 3050, Deskjet 3055A, Envy 4500, Envy 4502, Envy 4503, Envy 4504, Envy 4505, Envy 4507, Envy 4508, Envy 4509, Envy 5530, Envy 5532, Envy 5534, Envy 5539, Officejet 2620, Officejet 2622, Officejet 4630, Officejet 4634

# 12 647
  • София
С каква вместимост на пералнята перете завивки от по-дебелите за зимата?
Досега съм ги носила да ми ги изпират, защото пералнята в квартирата е с малък барабан, но ще си поръчваме пералня за новия ни апартамент и ми се иска са е с по-голяма вместимост на барабана, за да мога са пускам завивките.
Колко кг капацитет на барабана да гледам, 8 кг дали са достатъчно?

Моята пералня е за 8 кг сухо пране и мога да пера такава завивка. Обаче имам спомен, че някой бе писал, че независимо за колко кг са обявени пералните, вместимостта на барабаните им е различна при всеки модел. Не твърдя, че е вярно, но трябва да се внимава при покупка.
Има перални с по-малка дълбочина (45 см например). Техния барабан дори и да издържа 8 кг пране, е с по-малък обем и може да не побере всичко, което искате. Стандартните перални са дълбоки 60-65 см. Техните барабани са най-обемни.

# 12 648
  • Sofia
С какво да почистя лепкава пластмаса и гума на сешоар?
Не е ползван отдавна и не знам защо е станал такъв лепкащ.

# 12 649
Тя явно е на десктопа, не на телефона.

Пийк, задраскана камбана е за темите, които следиш, без да пишеш.
На другите трябва да има кошче.
Пълната версия е тази на десктопа.
Мобилната е за телефон.
Значи, логиката ми е напълно същата Simple Smile
Обаче, пусто, кЪт блондинка зяпам, защото теми, които пиш активно са с камбанка.
Нищо, ще гоня коша Simple Smile

# 12 650
  • София
Моля някой да ми обясни как да се отпишамот дадена тема през телефона. Благодаря!
Ами например да натиснеш камбанката най-отдолу на темата.

# 12 651
С каква вместимост на пералнята перете завивки от по-дебелите за зимата?
Досега съм ги носила да ми ги изпират, защото пералнята в квартирата е с малък барабан, но ще си поръчваме пералня за новия ни апартамент и ми се иска са е с по-голяма вместимост на барабана, за да мога са пускам завивките.
Колко кг капацитет на барабана да гледам, 8 кг дали са достатъчно?

Моята пералня е за 8 кг сухо пране и мога да пера такава завивка. Обаче имам спомен, че някой бе писал, че независимо за колко кг са обявени пералните, вместимостта на барабаните им е различна при всеки модел. Не твърдя, че е вярно, но трябва да се внимава при покупка.
Има перални с по-малка дълбочина (45 см например). Техния барабан дори и да издържа 8 кг пране, е с по-малък обем и може да не побере всичко, което искате. Стандартните перални са дълбоки 60-65 см. Техните барабани са най-обемни.
Потвърждавам за разликите в обема на барабаните при еднакви зададени килограми сухо пране.
При наличието на обемна двойна завивка, бих си взела пералня за 10-12 кг пране.
Личния ми опит с такава нова завивка (пухкава и обемна, първо пране) в 8 кг пералня - трудно я набутах в барабана, съответно добре се намокри по края, но не и в средата...

# 12 652
Пералня за 10-12 кг пране - какви размери има точно ?
За мен е професионална такава . И ако жилището ви е малко ...
От друга страна тези двойни завивки не са удобни .
Единият винаги е отвит сигурно

# 12 653
  • пустинята Гоби
Че каква ще е тази завивка - юргана от баба ли? Моята пералня е 45 см., 7 кг. събира, в нея влиза пухена завивка за зимата, а съм прала и одеало от едновремешните, които реално са по-тежки и обемни.

11-12 кг. пералня заради една завивка, доста неудобно ми се струва.

# 12 654
Моля някой да ми обясни как да се отпишамот дадена тема през телефона. Благодаря!
Скрит текст:
Ами например да натиснеш камбанката най-отдолу на темата.
Ц.
Как да върна мобилната версия, след като съм била на пълната на телефона? Голям филм стана с това отписване Simple Smile
Коригирам се: само мина на мобилната версия.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 00:09 от PeacockLove

# 12 655
Пухена завивка 200х220 см. в 60 см пералня за 8 кг. - в моя случай не беше ок. Както и не се побра едната страна от калъфа на матрака.
Вълнения юрган на баба ми може да се изпере добре на тепавица Simple Smile

В голямата пералня можеш да переш и малко, и много. Външните габарити не са част от въпроса. Визуално (по спомени) няма много голяма разлика.
За единични олекотени, шалте и одеала нямам проблем и в 5 кг.

# 12 656
  • пустинята Гоби
Завивката ти е голяма явно, не съм виждала такива. Аз съм прала и спален чувал в нашата, пак от едновремешните, ако се сещате, те са по-големи. Но признавам, с двойните нямам опит.

# 12 657
Скоро прах пухена възглавница и си пишеше да се пере в пералня с вместимост от 8 кг и нагоре.

# 12 658
Ами тогава няма нужда и от въпрос - отивате - купувате си огромната пералня и си перете завивките в нея .

# 12 659
Спалните чували "от едно време" са тънки и не могат да се сравнят с голяма завивка 180х200 примерно или 200х200, че и по-големи има, нито по плътност, нито по размери. Моята пералня е малка 4-5 кг., едвам се събира единична олекотена зимна завивка 130х200.

Общи условия

Активация на акаунт