?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 853
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 365
  • София
Като споменахте Декатлон - физическите им магазини работят, нали? Трябва да купя нещо, което налага проба, а и не ми се занимава с връщане/замяна. Освен това нямам време, защото е измислен в последния момент коледен подарък.

п.с. Тете, ти защо напоследък ми се губиш в темата за Лидл? Simple Smile

# 13 366
Защо не ги прозвъниш Декатлон, за съответния град, така ще си сигурна.

За другото - няма какво да кажа там, вече, за това Simple Smile)

# 13 367
Работят Декатлон и на сайта им го пише.

# 13 368
  • София
Вчера бях в Декатлон Подуяне в САофия. Има много клиенти. И днес работят. Най-добре на място да се отиде. Но аз първо проверих по телефона да лима продукта и номера и мисля, че го бяха запазили, след това отидох в магазин да закупя продукта. Служител ми каза, че това, което вчера са имали в наличност, днес може да се е свършило - цвят, номер.
В сайта на Декатлон мисля, че може он лайн да се запази даде продукт. Наличността във всеки един магазин на Декатлон е различна.

# 13 369
  • София
Да, това е идея - да звънна по телефон, и друг път са ми съдействали... за софийските магазини става въпрос.

п.с. Не знам, какво е станало, но на мен ми липсват твоите мнения. Винаги си била отзивчива и пряма.

п.с. 2:
Докато публикувам и Amiamo и Grimozo са отговорили на чуденката ми. Благодаря!

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 13:07 от mimeime

# 13 370
Аз пък не намерих телефони на Декатлон. Щях да ги линкввам тук, но не намерих.

# 13 371
  • София
Ето ги: https://www.decathlon.bg/kontakt-i-vyprosi.html
Скрит текст:
А, тук се намира конкретният магазин, с конкретния телефон: https://www.decathlon.bg/bg/magazin

edit: Свърших работа. Благодаря на всички! Blush

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 15:37 от mimeime

# 13 372
Благодарско.

# 13 373
  • Sofia
От кой физически магазин / обект в София бих могла да си закупя елха в саксия? Препоръчително е да има по-голямо разнообразие на "модели", т.е. да имам възможност да си избера елхичка, като големина и форма. И да е налице сертификат / маркер (или там, както му се вика), че е с лицензиран произход.
Онлайн поръчки не искам. Simple Smile

# 13 374
  • Сф
Мисля, че в строителните хипермаркети- Бриколаж, ПРактикер, имат. Там би трябвало да са от лицензирани разсадници

# 13 375
Трябва ми препарат за пране на мембрани в пералня. Тоест на специалните туристически и скиорски дрехи. Имах, но свърши и сега не мога да си намеря. Приемам идеи. В ДМ няма.
За София от ремедиум на Витошка съм купувала, поддържат 2- 3 марки, вероятно и онлайн ги има, по спортните магазини съм срещала също, но цените не ми харесват.

# 13 376
  • София
Трябва ми препарат за пране на мембрани в пералня. Тоест на специалните туристически и скиорски дрехи. Имах, но свърши и сега не мога да си намеря. Приемам идеи. В ДМ няма.
Само от спортните магазини, там ще намериш, знаеш че те се перат специално.

# 13 377
Някой знае ли дали има актуална тема във форума за карти за лоялност/бонуси/клубни карти?
Скрит текст:
Заради ситуацията сега ми се налага да пазарувам по-често онлайн и вече чак ми стана досадно да пиша на магазините имат ли си картите в България или не, кое важи, как важи

# 13 378
  • Sofia
До колко часа работят в неделя тото пунктовете?

# 13 379
До колко часа работят в неделя тото пунктовете?
Двата ни близки пункта затварят днес в 18 часа. Отвори Гугъл карти, обикновено там е посочено работно време.

Общи условия

Активация на акаунт