?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 545 842
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 660
В банка винаги слагам маска. Защото там понякога престоят на затворено с други хора  продължава повече време, отколкото в една аптека.

# 6 661
Само си представете, ако преди 3-4 месеца искахте да влезете в банката с маска какво щеше да стане 😂

# 6 662
Бях в банка преди няколко дни. Всички служители бяха с маски - кой на врата, кой на брадата, но от клиентите никой не изискваше. Аз бях без, макар че имам в чантата. Дожаля ми за служителите вътре как стоят по цял ден без включена климатична инсталация на тоя задух. В Уникредит бях.

Само си представете, ако преди 3-4 месеца искахте да влезете в банката с маска какво щеше да стане 😂

Но пък за баловете би било яко - бал с маски. Simple Smile

# 6 663
Съобщения във Вайбър могат да се трият за получателя, но не знаех, че и във ФБ може.
Преди не можеше.

# 6 664
А за групов чат във Вайбър, ако изпращача изтрие само за себе си (по погрешка) дадено съобщение, може ли администраторът (този, който е създал групата) да го изтрие и за всички останали?

# 6 665
Съобщения във Вайбър могат да се трият за получателя, но не знаех, че и във ФБ може.
Преди не можеше.
Но за изтриване за другия имаше период, мисля до 10 минути от изпращането, в случай че не го е прочел още, ако не ме лъже паметта. След това може да изтриеш само за себе си.

# 6 666
А за групов чат във Вайбър, ако изпращача изтрие само за себе си (по погрешка) дадено съобщение, може ли администраторът (този, който е създал групата) да го изтрие и за всички останали?
Не.

# 6 667
Каква е процедурата за регистриране на кола с чуждестранни номера в БГ?Трябва ли да има транзитни номера? Става въпрос за личен автомобил,с който човекът се е прибрал от чужбина ,но вече не се е върнал там,а иска да я регистрира в БГ.

# 6 668
Подобен казус имаше мой близък преди няколко години. Наложи се да отиде отново до граничния пункт, през който е влязъл в страната, за да му издадат някакъв документ, с който я регистрира в България. Иначе беше на негово име, карана няколко години във Франция.

Редакция. Издали са му "митнически документ за оформен внос на територията на Европейския съюз".

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 13:49 от Camille Clo ♥

# 6 669
  • Сф
Може ли да се стигне до Панчарево през Цариградско и Горубляне? Или пак са опашки?

# 6 670
Може. Миналата седмица опашката беше наобратно.

# 6 671
един тъп въпрос,може би- има ли разлика между HD декодер на булсатком и IP декодер на булсатком?
...или са едно и също нещо...

# 6 672
  • Sofia
Мисля,че има.
Имаме 2 НD,другите не са..

# 6 673
IP телевизия на Булсатком е така наречения фюжън, телевизия, която гледате през интернет с IP приемник. Имат и HD канали, но за HD приемник не знам точно какво означава. Може би за сателитна телевизия, новия клас приемници. Старите не приемат канали в HD формат.

# 6 674
IP телевизия на Булсатком е така наречения фюжън, телевизия, която гледате през интернет с IP приемник. Имат и HD канали, но за HD приемник не знам точно какво означава. Може би за сателитна телевизия, новия клас приемници. Старите не приемат канали в HD формат.
Благодаря,изясни ми се.

Общи условия

Активация на акаунт