?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 152
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 495
Аз не ям такива неща, но чаша захар ми звучи адски много.

# 6 496
  • Ланкър, планините Овнерог
Taxime е приложението. Преди изчисляваше и приблизителна цена на курса, но скоро не съм го ползвала
Аз през приложението на Йелоу си поръчвам. Удобно е, предварително знаеш сумата (обикновено реалната ми е била по-ниска), имаш написано име на шофьора, твлефон и номер на таксито.

# 6 497
  • Сф
Проверих няколко рецепти и все пишеше чаша захар. Но наистина е прекалено много. Мъжът обича сладко и му хареса, малката и тя не прощава, но за другия път ще знам

# 6 498
  • Буркина Фасо
сложи кафена чаша.

# 6 499
Имате ли представа, какви са нефостатъците на поставяне на паркет върху друг паркет, т.е. като не се маха старият паркет, а върху него се реди нов? Благодаря!

# 6 500
Ние сложихме ламинат върху паркет.. При на смного скърца и не е равно.

# 6 501
Ако говорим за поставяне на ламинат върху масивен паркет е за предпочитане, без да се свали стария. Ако тръгнете да го сваляте, много трудно ще възстановите отдолу основата. В някои случаи има поставени разни смоли и става... Да не говорим, че е необходима гладка и добре нивелирана повърхност. С добра подложка под ламината, най-много да се наложи леко да отрежете вратите отдолу. При нас стана много добре. Няма скърцане, няма шум.

# 6 502
Нашия паркет не знам как е реден ама скърца, за това като сложихме ламината не успяхме да " убием" скърцането. Сложихме о подложка и врати рязахме, после купихме нови, че и те бяха за смяна.
На едно място изляхме саморазливна смес върху ламината, но там сложихме плочки отгоре

# 6 503
Имате ли представа, какви са нефостатъците на поставяне на паркет върху друг паркет, т.е. като не се маха старият паркет, а върху него се реди нов? Благодаря!
Нивото на пода, всякакви проблеми настоящи и по-късни със стария ще ти разместят или разскърцат новия в недалечно бъдеще. А предполагам такива има и ще има, щом вместо да циклиш искаш да слагаш нов. И това е за естествен върху естествен. За ламинат върху естествен съм виждала потресаващи резултати, но пък поне инвестицията е по-малка и може би няма да те е яд толкова.

# 6 504
Благодаря ви!

# 6 505
Дадоха ми зехтин в двулитрова пластмасова бутилка от безалкохолно. С моите темпове, поне две години ще го ползвам. Проблем ли е да седи така извън хладилник?

# 6 506
  • София-Младост
Няма никакъв проблем, освен може би пластмасата...ако имаш някакви стъклени шишета го прелей. Моят си седи така, но в тенекия, никога не съм го прибирала в хладилник.

# 6 507
На тъмно го дръж да не се окислява. Няма проблем да е извън хладилник.

# 6 508
Ние сложихме ламинат върху паркет.. При на смного скърца и не е равно.
Скърца естественият отдолу, защото има животинки в него, които си хапват дървото. Спасението е да се изхвърлят наядените части, т.е. всичко ... или да се запълнят дупките с едно лепило ли е, смола ли е, не знам, ама излиза много скъпо.. т.е. изхвърлянето излиза по-евтино

# 6 509
  • Точно където трябва
Ако Лл е в едно населено място, при спешност мога ли да отида в спешното на болница, която няма нищо общо с мястото където е Лл?

Общи условия

Активация на акаунт