?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 165
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 525
Аз да попитам - искам да взема телефон до 100 лв в кеш,но не от оператор (за възрастен човек). От къде?
Зависи какъв телефон търсиш. В Технополис започват от 49 лв., но са с бутони.

В Емаг също има. От около 20 лева започват, до 100 има доста богат избор. Пишат си хората, ако са недоволни.

# 6 526
Здравейте, не знам дали тук е мястото да попитам. Имам пратка в офис на Спиди, но нямам възмажност да я взема по лични причини-един вид се отказвам. Те непрекъснато ми звънят, като не говоря с куриер или човек от обсбужване, а записан глас, който казва, че имам пратка с еди си кой номер. Задължена ли съм по някакъв начин да я взема, защото досега съм била изключително коретна, но този път не мога да я платя и взема, а знам, че се начислява някакъв магазинаж или нещо подобно.

А каза ли на подателя, или на Спиди, че се отказваш?

За телефон - в Кауфланд мисля че има някакви евтини.

# 6 527
Кауфландските не ги бива за нищо. Аз не разбрах, смартфон ли се търси, или с копчета?

# 6 528
  • Sofia
Скърцаща дървена  подматрачна рамка на легло, има ли как да се оправи някак?

# 6 529
Приложението ми за метеорологично време при прогноза за дъжд винаги показва 51% влажност. Защо все е 51%, а не 60, 75 или друго число?

# 6 530
Кауфландските не ги бива за нищо. Аз не разбрах, смартфон ли се търси, или с копчета?

Извинявай, ама не предлагам боклуци. Вкъщи ползваме обикновен телефон от там от почти 3 години.

# 6 531
То на телефоните с копчета няма кой знае какво да им се развали. На мен единият ми телефон е Samsung GT нещо си, модел от 2011 г., раздаван от оператора безплатно. Стоеше с години нов и неизползван. Включих го миналата година, бачка си безотказно, хем бебето по няколко пъти на ден го хвърля и го разглобява. Сега гледам, че има и нови модели, различни марки, таргетирани специално към възрастните хора, даже Senior пише в описанието на такива - с големи бутони, силен звън, опростени и пр., но смятам, че и с обикновен телефон с копчета би се справил всеки. Аз по-скоро бих избрала някой от моделите на Нокиа.

# 6 532
  • София
Скърцаща дървена  подматрачна рамка на легло, има ли как да се оправи някак?
Зависи от рамката и къде точно скърца. Огледайте за пукнати ламели и ги подменете или заздравете с допълнителна дъска. Вкъщи сме с тези, които са само ламели, свързани с ленти. Скърцат където се опират краищата им в леглото. Застлала съм с едно одеяло и съм го подгънала под краищата на ламелите. Не скърца.

# 6 533
  • Light of Zartha
Блокирала съм един от админите на фб група, другите двама са ме одобрили за присъединяване. Блокираният има ли как да разбере,че съм в групата?

# 6 534
Здравейте, не знам дали тук е мястото да попитам. Имам пратка в офис на Спиди, но нямам възмажност да я взема по лични причини-един вид се отказвам. Те непрекъснато ми звънят, като не говоря с куриер или човек от обсбужване, а записан глас, който казва, че имам пратка с еди си кой номер. Задължена ли съм по някакъв начин да я взема, защото досега съм била изключително коретна, но този път не мога да я платя и взема, а знам, че се начислява някакъв магазинаж или нещо подобно.
Не знам дали е отговорено по-назад, не съм гледала, затова се извинявам, ако отговорът ми се припокрива с този на някого другиго. Не си задължена да я взимаш, можеш да я откажеш, но е редно и трябва да платиш доставката в двете посоки /около 12 лева, ако говорим за Спиди/, освен ако търговецът не е упоменал,  че транспортните разходи по доставката са за негова сметка, дори и при отказ от страна на клиент. Другият вариант е изобщо да не я потърсиш като транспортните разходи ще са за сметка на търговеца или пратката ще бъде унищожена. Мисля, че е редно да я откажеш и да си поемеш разходите за доставка.

# 6 535
Странно....защо тогава сте поръчали тази пратки, която сега не искате да платите? Ангажирили сте някого, който да я пусне...така, на халост ли...
За мен това е крайно некоректно и нечистоплътно поведение, съжалявам за крайните думи.

Онлайн търговците предвиждат опция да върнете стоката, ако не сте я харесали. Тогава по закон следва вие да платите връщането, а те да ви върнат парите за стоката плюс доставката, които вие първо сте платили.

# 6 536
По радиостанциите се върти кавър на братя Аргирови "До вчера", никъде не го намирам?

# 6 537
  • софия
Мога ли да пусна силиконови формички за мъфини в миялната?

# 6 538
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може, но моите не се измиват добре и си ги търкам след това. Sad двойна работа е.

# 6 539
Трябва да ги наредиш плътно и да ги затиснеш с нещо

Общи условия

Активация на акаунт