?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 653
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 070
Колко лв е доставката на Практикер за онлайн поръчка? В ОУ и на сайта не намирам инфо...

# 11 071
Препоръчайте надеждни сайтове за техника.

В търсене на кафемашина съм. Избрала съм си на Delonghi, но модела, който съм си харесала е с изчерпана наличност в Емаг, Техномикс, Технополис... не съм пазарувала от други сайтове, идеи?
Техномаркет опитай. Само не поръчвай от Екстрем дижитал, още ме е яд за фритюрника Делонги, който взех от тях. И с доставка от Унгария, през Румъния за над 20 лева....

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 10:38 от Camille Clo ♥

# 11 072
# 11 073
  • пустинята Гоби
8 ле. платих за доставка от Практикер, за поръчка на стойност 60 лв.

# 11 074
Препоръчайте надеждни сайтове за техника.

В търсене на кафемашина съм. Избрала съм си на Delonghi, но модела, който съм си харесала е с изчерпана наличност в Емаг, Техномикс, Технополис... не съм пазарувала от други сайтове, идеи?

Techmart

# 11 075
  • Велико Търново
Като разгледах различни сайтове, за да си разясня що е това "mom", представата ми съвпада с това, което Г-жа Рамацоти е обяснила. Май не става въпрос за ширина на крачолите, тъй като гледам, че просто са различни модели - има и с по-широчки, и с по-тесни (слим), но не това е в основата. Просто общото за всичките е именно високата талия.

# 11 076
Заявление за прекратяване/прехвърляне към друг оператор се подава 1 месец преди края на срока.
Миналата година го правих, никакъв проблем нямах, но аз се прехвърлях.
Със прекратяване е същото.

# 11 077
Като разгледах различни сайтове, за да си разясня що е това "mom", представата ми съвпада с това, което Г-жа Рамацоти е обяснила. Май не става въпрос за ширина на крачолите, тъй като гледам, че просто са различни модели - има и с по-широчки, и с по-тесни (слим), но не това е в основата. Просто общото за всичките е именно високата талия.

Със свободни неприлепнали крачоли са. Нееластични. Това е основното.
С висока талия са..да. Но с висока талия има и от прилепналите модели. Та не това е основното според моя опит.

Рамацоти ги бърка с такива за бременни 😉..те са с платка ластична горе.
Мам джинс са други..не за бременни.

# 11 078
  • Буркина Фасо
Заявление за прекратяване/прехвърляне към друг оператор се подава 1 месец преди края на срока.
Миналата година го правих, никакъв проблем нямах, но аз се прехвърлях.
Със прекратяване е същото.
при прекратяване ти си длъжен да спазваш някакви срокове, докато при прехвърляне  грижата е
на новия оператор. той движи нещата.
това е малката разлика м/у двете Smiley

# 11 079
Има една чалга песен, изпълнявана от мъж и жена (момче и момиче). Част от текста е за питбули. Много "избухваща" за учениците. Коя е тя, някой знае ли?

Намерих я при второто търсене.
https://www.youtube.com/watch?v=BSxuqS0i4oA

# 11 080
Имаше една тема за страничните ефекти на един вид антибиотици, доста хора бяха писали с оплаквания. Някой да се сеща коя е темата или поне антибиотика?

# 11 081
Мисля, че става въпрос за Левофлоксацин.

# 11 082
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
намирам това, но не е нова... Sad
https://www.youtube.com/watch?v=GMNtgT-bw-0

# 11 083
Moonriver, благодаря за експресния отговор, това е Simple Smile

# 11 084
За Ципрофлоксацин са много оплакванията. Аз също си платих от него преди години. Не знам дали е точно антибиотик. При уро и гинекологични оплаквания го предписват основно, но и за други.

Общи условия

Активация на акаунт