?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 728
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 055
Хоби магазинът в подлеза на НДК работи ли в неделя?

# 11 056
  • София
Имате ли представа кде се продават комплекти с кутии за съхранение 0,5 - 1л? Но да не са хоризонтални, а високи и отгоре да не са с дозатор, за да се подреждат една над друга.

# 11 057
  • софия
Maсловки.Но ако не познаваш гъбите, по- добре не бери.
Ооо, в никакъв случай не бих. Дори не съм ги пипала. Тези бяха в двора и ми стана интересно.

# 11 058
Закачалките са ми нужни за временно решение за сравнително малко дрехи на тясно пространство (не гардероб, не в стая). Всичко друго засега отпадна заради нестандартни размери. Neutral Face Ако някой все пак някога е ползвал, нека сподели дали е виждал на живо и дали са поне (относително) здрави.

# 11 059
  • София
Как стоят нещата ако отдавате апартамент под наем с посещенията там? Наясно съм, че трябва да уведомя наемателите, ако искам да отида. Доста ми е неудобно като цяло, защото знам, че не е редно да ходя. Но... си ......................
Как стоят нещата, ....има клауза в договора, че можеш да отидеш и да видиш собствеността си, да разгледаш, дали няма нещо счупено, похабено и прочие, но никога не го правя, апропо, отдавам два апартамента под наем , защото зная, че и ще е похабено и може и да е занемарено, и... още и още. За мен е важно да си плащат сметките, парно/ток/вода  това основно следя.  Но винаги можеш да отидеш, като им се обадиш и си уредиш среща.

# 11 060
  • София
Закачалките са ми нужни за временно решение за сравнително малко дрехи на тясно пространство (не гардероб, не в стая). Всичко друго засега отпадна заради нестандартни размери. Neutral Face Ако някой все пак някога е ползвал, нека сподели дали е виждал на живо и дали са поне (относително) здрави.

Аз ползвам и съм доволна. Не се измачкват повече, отколкото ако са нагъчкани в гардероба.

# 11 061
Една приятелка преди 2 месеца май, е преподписала нов договор с Теленор,но сега не е доволна.Не може да го премени преди изтичане, освен с по-висока месечна такса.Тя не желае.Има ли вариант да може по някакъв начин да го промени с по-ниска такса?Според мен не,но ... знам ли и аз,те в офисите само лъжат.Сега иска да си остави номера и да мине към друг оператор,но какво ще се случи с този и договор се питам аз.Някой запознат ли е с подобни драми?

Няма вариант. Да го прекратява и да си плаща неустойката в размер на 3 месечни вноски. И друг път да чете и да пита преди да подпише!!!
За по-ниска такса ще може да преподпише последните 3 месеца преди да изтече. Не и по-рано.

# 11 062
То, и аз имам проблем с мобилен оператор, искам да прекратя договор на сим карта, която де факто не ползвам! Четох договора, но... нъцки! На 8.12.2018 е сключен, кога да подам заявление за прекратяване, 1 месец преди 8.12 т. е. на 8.11 или към края на ноември!
Благодаря на отзовалите се

# 11 063
Аз бих подала и ноември, и декември пак. С един и същ текст -че желаеш да го прекратиш когато му изтече срока. И подавай с входящ номер!! За по-сигурно - и по имейл и си пази мейла и  отговорът им.
Изобщо си вържи гащите...че работата е страшна с тия. На война като на война !!!

# 11 064
Точно, Тете!! С мобилен оператор ми трябват здрави нерви и голяма уста!! 😀
Благодаря ти отговора!!

# 11 065
  • Точно където трябва
Какво означава модел mom при дрехите? Конкретно при дънки го срещам.

# 11 066
С ластик или платка на корема, ако са за бременни. Или по- дълбоки т.е. над пъпа

# 11 067
Не са такива. Просто са широки в крачолите..като едновремешните кройки на дънките. Не впити като сегашните. Абе едни грозни и никакви кройки..според мен.
Ето
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=mom+jeans

# 11 068
  • На изток от Рая
Препоръчайте надеждни сайтове за техника.

В търсене на кафемашина съм. Избрала съм си на Delonghi, но модела, който съм си харесала е с изчерпана наличност в Емаг, Техномикс, Технополис... не съм пазарувала от други сайтове, идеи?

# 11 069
  • Буркина Фасо
Не са такива. Просто са широки в крачолите..като едновремешните кройки на дънките. Не впити като сегашните. Абе едни грозни и никакви кройки..според мен.
Ето
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=mom+jeans
нещо сборно са от двата ви поста Smiley - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0581777002.html
Джинси от пран деним с малко по-свободна кройка, с пет джоба, висока талия и прави крачоли с дължина до глезена. Закопчават се с копчета.

Общи условия

Активация на акаунт