?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 281
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 160
Не. На моя. Той няма телефон. Ама аз съм си нарцис...задала съм явно за проба моя си телефон, защото видях " изпратено на Аз"...

# 11 161
  • Другата България
Joy
И по-добре.
Че вече да имаше полиция пред вас.

# 11 162
Извинявам се за тъпия въпрос, но досега не бях ползвала централно парно, а от утре ще ми се наложи. Та, какво означава следното нещо:
"От „Топлофикация“ напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на радиаторите след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение."

Вентил това бялото, кръглото ли е, с което си нагласяш на каква степен да топли радиаторът? И кога да ги развия щом утре ще ги пускат, днес след полунощ или утре рано сутринта?

А това за електроуредите изобщо не го разбирам.

# 11 163
Да, врътката със степените.
А другото е това дето има цифри и е по средата на радиатора. То мери колко си ползвал.

# 11 164
  • София
Ако някой може да ми каже какво е това и дали става за чай:

Мирише ми на мащерка, ама е твърдо и няма цветове (поне в момента). Някакъв храст е:

Много е благоуханно и ми се щеше да си направя чай, ама знам ли, пък да не се отровим нещо вкъщи.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 11 165
Розмарин?

# 11 166
Прилича на розмарин, но от снимката на храста не си личи добре да е това.

# 11 167
# 11 168
На мен ми прилича на дива (балканска) чубрица, брала съм такава преди няколко години. Но не мога да кажа със сигурност.

# 11 169
  • София
Да, клонесто и твърдо е. Набрах си няколко клончета от НСА Frowning ако пък някой от темата ги е видял. До паметника на Левски в страни от ректората.

# 11 170
Това е някакъв декоративен храст, който не бих варила на чай.

# 11 171
  • UK
Аз помислих, че някъде в планината си го намерила. От пред НСА нищо не бих варила на чай.

# 11 172
  • София
Аз помислих, че някъде в планината си го намерила. От пред НСА нищо не бих варила на чай.
Joy
Много ме разсмя това. Права си. Ама много ароматно и се изкуших.

# 11 173
Сега остава да си ушиеш торбички от тензух, да ги напълниш и да си ароматизирш гардероба. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 11 174
  • София
JoyJoy
Освен че съм несръчна, съм и мързелива. Та май ще ги изхвърля тези клонки.

Общи условия

Активация на акаунт