?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 069
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 265
  • sofia

vesi1, всеки гледа от собствената си камбанария. Ако трябва да се ходи в друго населено място, например, може и да не е толкова лесно, колкото смяташ. Не на всеки районното му е под носа. Да не говорим, че трябва и дистанция да се спазва. А всъщност тези текстове в закона са с точно такава презумпция - да се ограничава струпването на хора, да се ограничава придвижването и т.н.
Лошото е, че като някой ден всичко отмине, хич няма да им е лесно на паспортните служби.
Въпросната потребителка живее в Търново, не е в друга държава.
И в друго населено място да е, сега не сме затворени.
Все тая....

# 11 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Къде могат да се купят/поръчат хубави френски макарони в по-голямо количество (минимум 150 бр.), освен "100 грама сладки" и "Двете фукли"? Пробвала съм и на Chezfefe и мн. др. по-бутикови, но те са за лично глезене и ми идват по-скъпички в случая. Не съм сигурна дали въобще е възможно хем да са вкусни, хем на по-нормална цена.. Simple Smile Но реших да питам. Излизат ми във ФБ и странички на разни домашни сладкарки, обаче никак не съм сигурна за този вариант, с конкретна препоръка, може и да се доверя.

провери ли в грабо?
попадала съм на много читави обяви из нета. но обикновено купувам хапки и сладки хапки, не мога да препоръчам лично изпробвани.

торти чочко - пробвали сме ги Wink цена на едро не знам
сладкарница орхидея на оборище - също.  Simple Smile

тези не ги знам
https://grabo.bg/sofia/frenski-makaroni-097fs8q
https://tomabakery.com/products-1.html
http://www.2fukli.net/shop2.aspx?addid=4709
https://darotbogovete.bg/bg/products/categories/culinary/categor … s-french-macarons

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:21 от st. Dobri

# 11 267
Тръгнала е печката, просто е трябвало да се натисне бутон ▶️ продължително, за да тръгне 🤦🏼‍♀️
Ей, модерна работа 😁

# 11 268
Тя хубаво тръгнала..ма копчето за спиране намериха ли? 😄😄😄

# 11 269
  • Г. О.
Здравейте. Интересува ме кв. Дървеница в София близо ли се намира до входа на града (посока Варна-София) и налага ли се да се минава през центъра за да се стигне там?

# 11 270
Здравейте. Интересува ме кв. Дървеница в София близо ли се намира до входа на града (посока Варна-София) и налага ли се да се минава през центъра за да се стигне там?

мисля, че ще дойдете по Ботевградско шосе (детелината горе в дясно), а дървеница е с червен контур долу в ляво

нямате ли навигация?

# 11 271
Тя хубаво тръгнала..ма копчето за спиране намериха ли? 😄😄😄
Хахаха мисля, че да, точно до него има ⏹️, трябва да е то. 😁

# 11 272
  • Пришълец
Скрит текст:
Кой е гласувал?
И кой /ти/ удължава срока на документите ти?
Документи, чиято валидност изтича до 31.01.2021 год., остават валидни за период още 6 месеца. Според Закона за извънредното положение досега това важеше само за документи с изтичащ срок до 31.10.2020.
Беше само проект, но явно вече са го приели - като изменение на закона.
Маргарита Н., може да е имало злонамерено влизане през пощата ти. Изтърпи няколко дни и вероятно ще те пусне. Само че като влезеш отново, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си смени паролата.

Скрит текст:
За печката - да, таймерът трябва да е на ръчен режим, както е написала st. Dobri.
Благодаря, но за съжаление от две седмици е така Pensive

# 11 273
Някоя от вас, мами, да си е изтривала профил в Зуум? Каъо мунка от класа успях да си създам цели два профила допълнителни! Сега се блещя срещу компа но всичко ми е на италиано 🤢 Търсех през гугъл за такава възможност, като че ли няма.....

# 11 274
  • София
Като свърши магистрала Хемус се качвате на околовръстното, после хващате по Цариградско шосе. Така не се влиза в по-централните части.

# 11 275
  • Буркина Фасо
Не е прието още. Аз проверих още следобед като се писа. Няма го в закона все още.
Явно пак само новини...😉
прието е. не следиш парламентарния канал. Smiley
в момента действа старото. новото ще влезе в сила със задна дата от 1.11  и ще се обнародва в следващият брой на ДВ.

# 11 276
  • софия
Като свърши магистрала Хемус се качвате на околовръстното, после хващате по Цариградско шосе. Така не се влиза в по-централните части.
от околовръстното отбивката за софия /цариградско шосе/  е обозначена като магистралата за пловдив. също и за парк врана. по цариградско  шосе следите табела за дървеница.

# 11 277
ремонта на околовръсното приключи ли? могат ли да минат от там?

# 11 278
  • Буркина Фасо
ремонта на околовръсното приключи ли? могат ли да минат от там?
може. с малко лавиране. сравнително бързо се придвижваш.
преди светофара на Горубляне става задръстване.

# 11 279
  • sofia
Ремонтът не е приключил, но се минава. Само час пик да се избягва, защото стават задръствания.
Другите й казват да се оклони преди ремонта и да мине по Цариградско към София

Общи условия

Активация на акаунт