?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 019
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 280
  • Германия
Преди няколко дни една от трите препоръчани теми на началната страница беше за коледни календари. Може ли моля линк към нея, защото не я намирам, а търсачката ми показва теми от 2015 година. Rolling Eyes
90% съм сигурна, че ставаше въпрос точно за коледни календари, а не за украса като цяло, но може и да съм се заблудила.

# 11 281
Преди няколко дни една от трите препоръчани теми на началната страница беше за коледни календари. Може ли моля линк към нея, защото не я намирам, а търсачката ми показва теми от 2015 година. Rolling Eyes
90% съм сигурна, че ставаше въпрос точно за коледни календари, а не за украса като цяло, но може и да съм се заблудила.
Заповядай. 🙂 https://m.bg-mamma.com/?topic=1157254
П.П. Тази е от Красива мама, тя беше препоръчана, но дали търсиш това...

# 11 282
  • Германия
Щом тази е препоръчаната, значи явно нея търся. Simple Smile Не бях обърнала внимание, че е в КМ. Благодаря! bouquet

# 11 283
  • Light of Zartha
Някой знае ли дали по това време има кожени якета (изкуствена кожа) на прилични пари и къде? Не съм обикаляла много отдавна по магазините и дори не знам откъде да започна.

# 11 284
Аз на свой ред да помоля за помощ за използване на старите емотикони. ☺️ С буквени кодове ли се правят, ръчно?

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 21:56 от Contempladora

# 11 285
  • София
Щом тази е препоръчаната, значи явно нея търся. Simple Smile Не бях обърнала внимание, че е в КМ. Благодаря! bouquet
Ако те интересува какво съдържат новите календари, влогърката Антоанет Попова отвори вече 10-тина от тазгодишните, според мен 2 си заслужаваха, повечето въобще не си заслужаваха.

# 11 286
  • Германия
Просто съм запомнила "имената" на три от старите емотикони, които използвам/х най-много. Когато ми потрябват, ги изписвам на ръка.
bouquet e
Код:
:bouquet:
Laughing e
Код:
 :lol: 
Mr. Green e
Код:
:mrgreen:

Niya, благодаря за информацията. Понеже не бях видяла, че темата е в КМ и мислех, че става дума за саморъчно направени коледни календари. Бях решила да погледна за вдъхновение, но ще потърся просто в нета.

# 11 287
  • София
Аз съм разочарована от всички, освен на бодишоп единия. Ама толкова пари няма да дам за календар.

# 11 288
  • София
Аз съм разочарована от всички, освен на бодишоп единия. Ама толкова пари няма да дам за календар.
И аз него харесах, както и този на Катрис беше добър за цената си, не бяха пробутали изостанали продукти, вече е въпрос и на това дали човек харесва марката, но не беше отбиване на номера.

# 11 289
  • Буркина Фасо
Аз на свой ред да помоля за помощ за използване на старите емотикони. ☺️ С буквени кодове ли се правят, ръчно?
и с буквени. стига да знаеш буквите Simple Smile

# 11 290
  • Велико Търново
Contempladora, емотикон може да се вмъкне и като изображение - харесвате си например тук или тук, вземате URL адреса и готово.

# 11 291
Спешно трябва да ида до някой офис на ПИБ в Пловдив, за да си сменя картата, защото ми я блокираха, преди малко някой се опитвал да плаща с картата ми. В кой офис има най-малко хора и по кое време е най-добре да се иде, за да не чакам на опашка. Имам 1 седмица. Съвети?

# 11 292
  • Sofia
Трябва ми голяма стъклена бутилка или дамаджана, 3-5 л., за предпочитане – тъмна, за да си съхранявам зехтина в нея. Най-евтиното предложение, което намерих, е това.
Някакви други идеи?
В IKEA има дамаджани, но са много скъпи. В JUMBO не съм ходила да проверявам.

# 11 293
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тази не е тъмна https://krez.bg/product/staklena-damadjana-5-l

а тази е тъмна, но не мога да преценя колко поема. не знам как е мерена https://jysk.bg/dompotrebi/dekoraciya/vazi-i-saksii/vaza-theo-o19xv46-sm-opushena

# 11 294
  • Sofia
Много ти благодаря! Първата ми харесва – евентуално може да я облепя с нещо, но понеже надали ще ми се занимава, а и трябва да правя онлайн поръчка, може би ще заложа на тази от BAUHAUS, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт