?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 069
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 325
  • София
Пет трансакции,може да включва и комунални плащания,при осем ти дават 2,50.НО,при положение,че постъпват над 500 лв месечно.

# 11 326
Здравейте,
Някой изпращал ли си е дом любимец по микробус (спец. превоз) Бг - Германия или обратно?
Може ли надеждна фирма да препоръчате?

# 11 327
  • Пловдив
_Bella_Mi_, свържи се с някоя организация и питай, поне е сигурно каквота ти кажат.

# 11 328
Изгодна сметка с ниска такса да предложите? За парите на блока..май няма такова животно, но да питам и вас?
Банка TBI -  разплащателна сметка с основни функции - при внасяне и теглене на каса няма такси. За подръжка на сметка също няма месечна такса, а ако онлайн се плащат комуналните  сметки и се правяд преводи към други сметки в различни банки, 0.50 ст.е таксата. Ако има желание за карта обаче е висока таксата - 10 лв  подръжка за 3 месеца.  За онлайн банкиране еднократно  се плаща 10 лв за парола, което позволява на титулярът да заплаща онлайн и да прави преводи. Онлайн банкирането обаче е само през комп, за телефон нямат приложение.  Докато бях там не си използвах карта. Отделно не знам кой ще е титуляр на сметката, но ако е пенсионер, ще има намаление на таксите в почти всички банки. Трети вариант - може да се влезе във всяка банка и да се поиска отваряне на разплащателна сметка с основни функции, която по закон банките са длъжни да пускат с мин.такси.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:21 от Vicky_P

# 11 329
За пенсионер в ДСК такса обслужване е 2 лева месечно.

# 11 330
  • Sofia
С какво може да се прогонят котки завиращи се в/под колата?
Чух за нафталин.Дали е ефективен?

# 11 331
С какво може да се прогонят котки завиращи се в/под колата?
Чух за нафталин.Дали е ефективен?

Лимон. Има отблъскващи спрейове в зоомагазините на основа лимонова трева.

# 11 332
  • У дома !
Сега в предаването по бтв "тази събота и неделя" иваше интервю с един италианец Масимо, някой знае ли, къде в София се намира ресторанта му?

# 11 333
Сега в предаването по бтв "тази събота и неделя" иваше интервю с един италианец Масимо, някой знае ли, къде в София се намира ресторанта му?
https://damassimo.bg/bg/ Това ли е?

# 11 334
  • У дома !
https://damassimo.bg/bg/ Това ли е?

Да, точно този е от Умбрия!
Много благодаря да бързия и точен отговор.🌼🌺🌷

# 11 335
  • гр. Варна
1. Такса откриване
2.такса поддръжка месечна
3.такса закриване

Това гледам да е ниско. С карта по-добре.
EasyPay
Скрит текст:
Цитат
Картата, издавана от EasyPay, може да се получи за няколко минути в офис EasyPay, като клиентът получава веднага и сметка, като това е напълно безплатно! Същевременно няма такса за поддръжка на картата и сметката и по този начин клиентът спестява една немалка сума на годишна база.

Освен плащанията при търговци, които са безплатни, ние предлагаме и по две безплатни тегления на банкомат месечно. Предоставяме и нещо уникално за България – следене на наличността, справки за извлечение и нотификации при плащане във Viber. И всичко това е напълно безплатно и без скрити такси или такси за пакетни услуги.
https://www.pariteni.bg/novini/uslugi/easypay-otkriva-bezplatna- … -za-minuti-235163
https://www.easypay.bg/site/files/EASYPAY_Tarifa_platejni_uslugi.pdf

# 11 336
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, в началото на януари ще изтича шофьорската книжка и тъй като не съм въобще наясно реших да питам, колко трябва да остава, за да си пусна нова, трябва ли да вада медицинско и като цяло какви документи трябва да нося за издаването и и ще ми правят ли нова снимка там или ще ползват старата. Благодаря предварително на отговорилите Simple Smile

# 11 337
Вадиш си медицинско(от ЛЛ за категория А, Б и М, за професионалните категории при специалисти: хирург, УНГ, очен и невролог). С копие от изтичащата шофьорска книжка и талона (от двете страни копирани), отиваш в РПУ-то. Става за месец. Ако не искаш да оставаш без валидно удостоверение за правоуправление, месец преди това пускаш заявлението за ново. Удължаването с шест месеца на изтичащи документи, не знам дали важи и за книжката или само за ЛК.

# 11 338
  • под тепетата
Моята я извадих по-рано, а не чаках последния момент. Носих медицинско, копие на талон и книжката, пари разбира се. Снимаха ме наново. За съжаление не съм се подмладила Wink Вадих всичко с обикновена поръчка в РПУ-то ми.

# 11 339
  • Пловдив
Благодаря много за отговорите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт