?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 305
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 475
Откъде мога да купя в София хубаво месо?
По препоръка опитах в "Моята месарница" ,но не ми допадна изобщо, нито кайма, нито котлети, нищо.

# 11 476
  • софия
Лесидрен на Дондуков, При Кирето на Хр. Ботев.
Какво не ти хареса от Моята месарница? Скоро не съм минавала от там (Н. Рилски), но беше добро място.

# 11 477
Лесидрен на Дондуков, При Кирето на Хр. Ботев.
Какво не ти хареса от Моята месарница? Скоро не съм минавала от там (Н. Рилски), но беше добро място.

Благодаря!
Не е вкусно, каймата ми лепне, оцветена е, месото не е вкусно, не е свежо.

# 11 478
  • софия
Кайма никога не купувам готова, избирам си месо и ми го мелят.
Жалко, ако са понижили качеството. Утре мислех да мина и ще ги проверя.

# 11 479
Кайма никога не купувам готова, избирам си месо и ми го мелят.
Жалко, ако са понижили качеството. Утре мислех да мина и ще ги проверя.

Ще се радвам, ако споделите мнение след покупката.

И още един въпрос към тези, които са абонати на Топлофикация София - имате ли парно?
Вкъщи радиаторите са студени, звънях - нямало авария.

Много ми е хубаво вкъщи, но от ден 1 проблеми всякакви!

# 11 480
От Моята месарница пазарувам постоянно, тази в Сухата река, не съм забелязала да е понижено качеството, винаги е вкусно и прясно месото.

# 11 481

Ще се радвам, ако споделите мнение след покупката.

И още един въпрос към тези, които са абонати на Топлофикация София - имате ли парно?
Вкъщи радиаторите са студени, звънях - нямало авария.

Много ми е хубаво вкъщи, но от ден 1 проблеми всякакви!
[/quote]

Имаме от една семица вече. Попитай домоуправителят или техниците от абонатната служба за вашия район.

# 11 482
  • пак там
... беше преди пет-шест години.

st. Dobri, Всъщност извадих всички нотариални актове от 1939 до 1990 година, че беше пълна манджа с грозде. Беше преди 4 години...

Добре де, не помня чак толкова Simple Smile Но главното съм го запомнила, нали?

# 11 483
  • София
Откъде мога да купя в София хубаво месо?
По препоръка опитах в "Моята месарница" ,но не ми допадна изобщо, нито кайма, нито котлети, нищо.
Много съм си доволна от Моята месарница" на "Неф.Рилски" и Цар Асен" май така са преките и само от там се пазарува месо. Вчера си направих кайма от посочено от мен месо, взех и пържолки с разкошен розово-червен цвят и добър аромат,  разкошно телешко вайсбрат, никъде няма такова  телешко месо, също така пилешко и пуешко филе , също и свински черен дроб. Какво не ти харесва...... не знам. За мен това е един добър магазин за месо.  Единственото е , че цените са по -високи, но си заслужава. Но това е моето мнение.

# 11 484
Колко време чака на опашка? Последно като минах отвън имаше 15 човека и това ме отказа

# 11 485
  • софия
Там винаги има някаква опашка. Дали е отвън или вътре, според мен, еднакво време отнема.
Днес по някое време ще отида и ще пиша.

# 11 486
Много съм си доволна от Моята месарница" на "Неф.Рилски" и Цар Асен" май така са преките и само от там се пазарува месо. Вчера си направих кайма от посочено от мен месо, взех и пържолки с разкошен розово-червен цвят и добър аромат,  разкошно телешко вайсбрат, никъде няма такова  телешко месо, също така пилешко и пуешко филе , също и свински черен дроб. Какво не ти харесва...... не знам. За мен това е един добър магазин за месо.  Единственото е , че цените са по -високи, но си заслужава. Но това е моето мнение.

Не ми харесва Simple Smile. Аз точно оттам пазарувах, че жилището ни е наблизо.
Може би защото досега съм купувала само органично фермерско месо (grass feed) и разликата е огромна във вкус, цвят, консистенция и пр.
Правих онзи ден супа топче и каймата лепнеше гадно по пръстите, усеща се различно. За цени не мога да коментирам, нямам база за сравнение. Благодаря все пак.

# 11 487
Някаква информация нещо да се е случило в София?
По бул. Ботевградско шосе туко що минаха около 10-15 линейки с включени сирени.
Като сцена от някакъв филм беше.

# 11 488
  • софия
Някаква информация нещо да се е случило в София?
По бул. Ботевградско шосе туко що минаха около 10-15 линейки с включени сирени.
Като сцена от някакъв филм беше.
Да не е това http://m.focus-news.net/?action=news&id=2819492?
Нали трябва да го дадат по телевизора.

# 11 489
Ами май не, минаха бързо със сирени все едно се е случило нещо.

Общи условия

Активация на акаунт