?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 358
  • 13 836
  •   3
Отговори
# 11 535
По НОИ не върви болничен, мисля( но не твърдя, щото не съм сигурна). По КП- да. Ако ползваш болничен за санаториално лечение- искат ЛКК.

# 11 536
Марчева , от къде си поръчвала спални комплекти ? Благодаря.

# 11 537
  • София
Аз не писах ли........... изкуфяла работа съм, това беше най-важното, кукувица съм.....ENGLISH  HOME
Извинявам се!

# 11 538
Аз не писах ли........... изкуфяла работа съм, това беше най-важното, кукувица съм.....ENGLISH  HOME
Извинявам се!
Извинете, че се намесвам, но понеже са ми болна тема чаршафите след едни нелепи изкуственяци, с които се борих... Отворих сайта на ENGLISH  HOME с 200 км/ч. и видях, че има доста намалени неща в момента, включително някаква промоция онлайн до 08.11.

# 11 539
Да де, да, ама там
намалените сетове за спално бельо са от три части.....

# 11 540
Да де, да, ама там
Какви търсиш? Има всякакви предложения намалени - плик + калъфка също има. Долни чаршафи с ластик + калъфки също видях. Просто са разделени в повече категории в лявата част и си иска цъкане.

# 11 541
Да де, да, ама там
Какви търсиш? Има всякакви предложения намалени - плик + калъфка също има. Долни чаршафи с ластик + калъфки също видях. Просто са разделени в повече категории в лявата част и си иска цъкане.
  ясно, но лично аз  пак не съм доволна от предлаганото... Но  пък вкусове различни...🤗

# 11 542
Искам да си взема пулсоксиметър , има на различни цени. Някой знае ли цената дали определя качеството?

Не ми се дават много пари, но дали ще е точен?

# 11 543
И в English home  на намаления е без пари, а са хубави
Много тънки, късат се лесно и много се мачкат.

# 11 544
  • Сф
Моите над година ги ползвам и няма скъсано. За мачкането - всичките ми чаршафи се мачкат, ако са в сушилнята. На простора пО биват, ама само лятото ги огрява там.

# 11 545
Качествени са на Зара чаршафите, продават се всичко отделно, не на комплекти и има всякакви размери.

Евтините независимо от марката са сход но качество.

# 11 546
За пулсоксиметър вижте и в OLX...има на разумни цени около 30-35 лева. Изглеждат редовни на външен вид...нови са.

# 11 547
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Искам да си взема пулсоксиметър , има на различни цени. Някой знае ли цената дали определя качеството?

Не ми се дават много пари, но дали ще е точен?
мисля, че питаш втори или трети път и нямаш отговор. Simple Smile
купих си най-евтиния от техника.бг - 34 лева някъде, дойде на другия ден и мери пулс и кислород.
на профилактичните прегледи в реномирана клиника ми мериха кислорода с много подобен, но лекаря каза, че е за 80 лева. Simple Smile същото премери и той. Simple Smile

# 11 548
Добри, може и да си го пускала, но ако не те притеснявам можеш ли да споделиш марката?

# 11 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, може и да си го пускала, но ако не те притеснявам можеш ли да споделиш марката?

този, но миналата седмица беше 34,90. Sad
явно ги въртят, сега на фокус е друг оксиметър.
доставката е безплатна, дойде на следващия ден след поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт