?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 376
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 11 550
Благодаря много, и тази цена ме устройва щом е пробван.

# 11 551
Явно и от пулсоксиметри взеха да печелят. Така са надули цените...нямам думи.

Този видя ли...не че и той не е с надута цена

https://m.bg-mamma.com/?topic=1263800

# 11 552
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
любимия е купил "умни часовници" на всички у дома.
мерят всичко каквото се сетиш, записват и после на телефона си го изкарваш.
присмя ми се за оксиметъра "когато го получиш ще ти кажа къде на твоя часовник го има!"
оказа се, че точно на моя го няма Simple Smile
на неговия има и режим "автоматично проследяване" и мери пулс и кръвно на всеки половин час.
намирам го за много удобно.
та може да помислите и в тази посока. Simple Smile

# 11 553
По принцип кръвно не е ок да се мери често...поне така ми каза кардиолога.
А и на всеки час - защо - няма ли да психяса човека?

# 11 554
има едно такова изследване (май с холтер), при което ти мерят кръвното и пулса 3 дена на всеки час.
преди години така хванаха половинката, че вдига кръвното рано сутрин, което никой не беше очаквал.

# 11 555
Аз не съм убедена, че умните часовници мерят много точно. Само ориентировъчно. Аз имам пулсоксиметър от години, за човек с проблем. Ми часовниците не бяха ок за проследяване на проблем, само за ориентир при спорт

# 11 556
Здравейте, карам онлайн лекции, има ли вариант да правя аудио записи на компютъра си ? Не става с рекордера на компютъра, някаква програма да мй препоръчате

# 11 557
Как да спра са следя дадена тема във форума?

# 11 558
Как да спра са следя дадена тема във форума?

на нови отговори, слагаш маркера някъде върху заглавието (без да натискаш) и отляво ще видиш едно кошче. цък на кошчето и си готова. но не влизай в темата повече, че пак ще се запишеш.
Simple Smile

хахахаха, от дясната страна, дясно, не ляво... Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 09:06 от st. Dobri

# 11 559
кулинарен въпрос с географски уклон. Simple Smile

Бабата на половинката е от семейство на македонски преселници, живели са в Габрово, по любов е избягала на Дунав.
готвила им е нещо, наречено "молитва" - спомените са за неземна хубавиня.
това, което и двамата братя си спомнят е агнешко месо, върху ориз.
дали са готвени заедно или поотделно - не помнят, според единия било като основно, според другия приличало повече на супа.
ако някой се сеща за такова ястие, характерно за някой от географските райони, Simple Smile покриващи половината от "България на три морета" Simple Smile моля да сподели рецептата.

# 11 560
  • у дома...
Добри, как все някакви завъртяни казуси изнамираш?

# 11 561
  • София
да докладвам.
в системата няма такъв имот - нито в АВ, нито в кадастъра.
АВ поне са си сложили едно "за периода преди... на място, в архива на съответната служба по вписванията."
кадастъра ... и с атях съм се боричкала като прасе с баберка...
иде ми да вия или да бия, и аз не знам кое повече ми се иска.

Добри, остава ти да ходиш до Гео Милев и да търсиш в стария архив, където се съхраняват всички НА до 1990 година.

# 11 562
Simple Smile глафира ивановна, намериха ми телефон на адвокат в населеното място (не е София и областта) и смятам, че ще се оправим. Simple Smile но благодаря за грижата.
просто майка, Simple Smile Simple Smile Simple Smile половинката много ме зарадва днес. искам да върна с каквото мога. Simple Smile

# 11 563
Добри, това ми звучи като "курбан". Аз съм от района на Габрово. Това е като мазна супа с агнешко месо. Прави се най-често на празник на града/селото(най-вече). Обаче рецепта не знам.

# 11 564
  • София
Добри, при търсене в нета ми излезе информация за конкурс на Метро от 2018 и с споменава за местното ястие Молитва представено от Анелия някоя си, което е от Троянския балкан. Има и някакви клипчета, аз не мога сега да ги прегледам, но ако искаш погледни, може да я има цялата рецепта.

Кулинарно наследство се казва конкурса

Общи условия

Активация на акаунт