?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 385
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 580
  • Пловдив
Сега няма как да стане - мисля че никой не работи в университетите, дори и администрацията.

# 11 581
  • София-Младост
А чак никой да не работи, дълбоко се съмнявам. Пишете мейл, така в момента се води с прекъснати здравни права и ще и откажат преглед, ако се наложи.

# 11 582
Бенджи , същият случай беше и със сина ми. Взе си бележка от университета и отиде в НАП, където откорегираха пропуснатите месеци. Те също бяха ДО, но отдела работеше.

# 11 583
  • Козлодуй
любимия е купил "умни часовници" на всички у дома.
мерят всичко каквото се сетиш, записват и после на телефона си го изкарваш.
присмя ми се за оксиметъра "когато го получиш ще ти кажа къде на твоя часовник го има!"
оказа се, че точно на моя го няма Simple Smile
на неговия има и режим "автоматично проследяване" и мери пулс и кръвно на всеки половин час.
намирам го за много удобно.
та може да помислите и в тази посока. Simple Smile
Може ли марката на часовника който мери и кръвно Simple Smile Имаше питане в друга тема за такъв Simple Smile

# 11 584
  • sofia
Здравейте, карам онлайн лекции, има ли вариант да правя аудио записи на компютъра си ? Не става с рекордера на компютъра, някаква програма да мй препоръчате
OBS Studio

За здравните от университета- администрацията работи, дори и да има само дежурен. Да звънне и да пише и на мейл. Може да е пропуск от тяхна страна. Ако е работила преди това трябва изрично да се подаде декларация, че вече не работи и иска да я осигурява университета.

# 11 585
  • Русе

Може ли марката на часовника който мери и кръвно Simple Smile Имаше питане в друга тема за такъв Simple Smile
Синът ми има този - мери кръвно и кислород в кръвта

https://www.emag.bg/smart-chasovnik-x2-sport-oled-hd-waterproof- … -hd/pd/DM75FSBBM/

# 11 586
  • Козлодуй
молитва като ястие в северна България е чорба Simple Smile
Благодаря за смарт часовника обаче не се предлага Simple Smile

# 11 587
  • Пловдив
Работи всяко лято, но само лятото засега.
Осигуровките са платени до март 2020, а след това не.
Ще й кажа да иде до администрацията и да види за какво става дума, ако трябва няква бележка за пред НАП да вземе.
Благодаря!

# 11 588
Ала бала, прегледай си шкафовете и запасите, силно е вероятно да има нещо, в което са снесли и от него изпълзяват червейчетата. Имам близки срещи с такъв проблем, бая ровене падна, но после изчезнаха.

# 11 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вачева, нашите са директно от братски Китай, където се правят най-най-по нещата.
не виждам марка. ще питам любимия за линк към продавача.
на сайта на Метро споменават "Молитвата", но няма самата рецепта. Sad пишат и за книга с рецептите, но и нея не намирам...
чудя се ако има пиша дали ще ми я пратят?

# 11 590
  • София
И аз имах проблем с тези молци, разбрахме като изпълзяха червейчетата. Извадих всичко, избърсах, изхвърлих всичко заразено, а останалото прехвърлих в буркани с капачка. Още няколко дни след това се появяваше я някой молец, я някоя гъсеница, но спряха. Явно е имало зад шкафа останали. Не съм пръскала с нищо, сложих само един тампон за грим с няколко капки масло от лавандула.

# 11 591
  • София
Скрит текст:
вачева, нашите са директно от братски Китай, където се правят най-най-по нещата.
не виждам марка. ще питам любимия за линк към продавача.
на сайта на Метро споменават "Молитвата", но няма самата рецепта. Sad пишат и за книга с рецептите, но и нея не намирам...
чудя се ако има пиша дали ще ми я пратят?

Ако я откриеш би ли я споделила с мен, че ми стана много любопитно.

П.П. Жената, която е участвала в конкурса е от с. Голяма Желязна. Може би ако имат фейсбук страница на селото и им пишеш, ще имаш по-голям успех отколкото с Метро

# 11 592
# 11 593
  • sf
Моят тийн е много капризен на дрехи, иска ей такова яке. В HM го нямат налично, оттам е снимката. Къде има сносни тийндрехи?

# 11 594
  • софия
Reserved, zara.

Общи условия

Активация на акаунт