?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 195
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 610
Хора в чудо се видях. Предизвестиети ми изтича днес на 06.11 и днес ми се сервира, че трябва да съм на работа и в понеделник, защото регионалния ми го е разписал на 07.10, а аз съм подала молбата за напускане на 5.10.Къде да си търся правата?

# 11 611
  • София-Младост
Хора в чудо се видях. Предизвестиети ми изтича днес на 06.11 и днес ми се сервира, че трябва да съм на работа и в понеделник, защото регионалния ми го е разписал на 07.10, а аз съм подала молбата за напускане на 5.10.Къде да си търся правата?

Какво пише в молбата? Считано от...нали това са разписали, т.е. знае се до кога сте на работа.
Пробвай с въпроса по тел. до ИТ.

# 11 612
  • Козлодуй
Мис Каролин Бингли, на сайта на фирмата няма ли контактна форма?
 Зависи коя фирма е и на мен ми се е случвало да не ми доставят пратка и като се оплача се оказва че куриера е излъгал, че не съм на линия и е върнал пратката в офис това защото е бил натоварен и не е успял да разнесе всички пратки. После ми изпратиха на СМС код с който си взех пратката от офиса но много разправии

# 11 613
Мис Каролин Бингли, на сайта на фирмата няма ли контактна форма?
 Зависи коя фирма е и на мен ми се е случвало да не ми доставят пратка и като се оплача се оказва че куриера е излъгал, че не съм на линия и е върнал пратката в офис това защото е бил натоварен и не е успял да разнесе всички пратки. После ми изпратиха на СМС код с който си взех пратката от офиса но много разправии
Всичко което следва да се направи съм го направила. Писах във формата, пратиха мейл. Чакам. М анд БМ нещо си са. Пълна трагедия.
Офис тук няма иначе досега да съм поръчалатам да ми я пратят. Поръчката е до адрес. Звънях им два пъти. Всеки път ми казват днес ще се свърже куриера с вас със сигурност. Е дама не.
Тя нямали номера на куриер.

# 11 614

Какво пише в молбата? Считано от...нали това са разписали, т.е. знае се до кога сте на работа.
Пробвай с въпроса по тел. до ИТ.
Аз съм изпратила молбата с дата 05.10,но документ за прекратяване или изтичане на предизвестие още нямам

# 11 615
  • София-Младост
Пак питам в тази молба какво пише...моля, на основание чл., ал. КТ да ми бъде прекратен ТД, считано от...ето тук какво си писала?
Молбата може да е подадена на 05.10, но в нея да пише, да се прекрати считано от 20.11. , нали.

# 11 616
Пак питам в тази молба какво пише...моля, на основание чл., ал. КТ да ми бъде прекратен ТД, считано от...ето тук какво си писала?
Молбата може да е подадена на 05.10, но в нея да пише, да се прекрати считано от 20.11. , нали.
считано от 05.11

# 11 617
  • Козлодуй
Мис Каролин Бингли, щом са пратили имел ще се оправят нещата защото можеш да го използваш за да се оплачеш. Отговори на имела и ги питай кога все пак ще дойде куриера Simple Smile

# 11 618
Щом е от 05.11. няма как да ходиш на 07.11.

# 11 619
  • София-Младост
Даже и вчера и днес. Simple Smile

# 11 620
Щом регионалния го е подписал на 7. 10, а 7-ми е в събота, трябвало да ходя в понеделник

# 11 621
Според мен се правят на интересни, ама идете, какво пък толкоз, просто не правете нищо Simple Smile

# 11 622
Здравейте, с копие на големия талон може ли да се мине преглед ма колата?

# 11 623
  • София

Обади се в Инспекция по труда.

# 11 624
  • София-Младост
Здравейте, с копие на големия талон може ли да се мине преглед ма колата?
Може, даже го изискват.

Общи условия

Активация на акаунт