?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 936
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 730

Можете ли да ми помогнете с идея, дистанционното ми се скъса от ключодържателя, много ключари обиколих , но нямат такава кутийка да сменят платката, как да го прикрепя към ключодържателя си? Преди имаше нещо като миша опашка, но тя се скъса

# 11 731
Дупчица в пластмасата не може ли да се направи? И да промушиш вързанка...

# 11 732
Не, много е дебела пластмасата

# 11 733
С тънка бургийка. Те бетон дупчат...та една пластмаса ли...

През калъф/найлон/силикон лови ли сигнал?
Да го сложиш в такова калъфче прозрачно и него да закачиш за ключодържателя...?

# 11 734
Да и найлоново пликче търся но не намирам, а и няма как да го захвана, сигурно ще се скъса някъде

# 11 735
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Можете ли да ми помогнете с идея, дистанционното ми се скъса от ключодържателя, много ключари обиколих , но нямат такава кутийка да сменят платката, как да го прикрепя към ключодържателя си? Преди имаше нещо като миша опашка, но тя се скъса

автоаксесоари?

или в в специализиран сервиз/магазин за тази марка.

как го отваряте за да смените батерията? там не може ли да се пробие нещо?

# 11 736
Напиши в гугъл " калъф за дистанционно за кола" и натисни изображения.

# 11 737
Имам 10-годишен лаптоп Lenovo, който през последните поне 4 години включвам по веднъж годишно, колкото да не е без хич. Сега реших да го сефтосам за тази година, но има някакъв проблем.
Не може да се активира Wi-Fi. Изобщо не е активно и не мога да го пусна. Пробвах от контролния панел - също не успях.
Има нужда от актуализации със сигурност. Пише да се активира Windows... Освен да пъхна директно кабела на Интернета в лаптопа, има ли друг вариант?
Преди няколко месеца имах същия проблем, та изкарах с кабел един ден.
В сервиза смениха някаква миниатюрна батерийка и още една малка част. Почти нищо не струваше,
но без въпросния ремонт и аз не можех да ползвам безжичната мрежа.
Благодаря! Simple Smile

# 11 738
  • софия
Ако изляза болничен доколкото видях заплащането се смята на база последните 18 месеца. Но през последните 18 месеца съм ползвала 3-месечен болничен. Тогава как се изчислява?

# 11 739
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

разгледай тук? Simple Smile
https://bazar.bg/obiava-11609485/silikonov-kalaf-za-klyuch-dista … w-audi-seat-skoda

# 11 740
Дариела  той се смята за МРЗ.

# 11 741
  • София-Младост
Дариела  той се смята за МРЗ.
Категорично не!
Смята се на база дохода, от който е изчислен самия болничен.

# 11 742
Ала Бала, благодаря за забележката.
Не знаех.
Мислех, че е като времето на борсата, да се счита за внесени осигуровки върху МРЗ.

# 11 743
  • София
Здравейте, получих този имейл, според вас дали е реален?

По принцип чакам пратка от чужбина, но досега не съм получава подобно съобщение.

# 11 744
И в моята поща се явява от 2 дни. Хакери са сигурно. Учили са ме, че не се отваря писмо от непознат адрес, още по-малко прикачените там файлове!
Ако имаш записани пароли и въобще важни данни в компютъра, сменяй, махай и дано не ти създадат проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт