?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 618
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 940
  • София
Аз понеже от вчера чета навсякъде за конвектори и пр., ми попаднаха някакви инфрачервени панели, приличат на дъска за писане. Отзивите в интернет не са много, дали има някой, който е по-запознат с тях?

# 11 941
  • София
Няма такова безумие като въпросните коридори! Преди малко бях в магазин от голяма верига. Всички бързат да се вместят в "коридора" за пазаруване. В магазина и на опашката всеки четвърти на видима възраст над 65. По-голяма простотия от тая разпоредба  няма.

# 11 942
Гугъл - търсене денонощен рентген, виждате локациите.

Звъните, питате дали има промяна в обявеното на сайта работно време, работят ли по здравна каса, за това за което е направлението и ако ви устройва отивате.

# 11 943
Здравейте, може ли да ми препоръчате серия малки кухненски уреди, които са серия / комеплект /. Харесвам много на SMEG, но са ми доста скъпи.

# 11 944
На WMF всичките им уреди са като комплект. Мисля, че са една идея по-евтини от Smeg.

# 11 945
Няма такова безумие като въпросните коридори! Преди малко бях в магазин от голяма верига. Всички бързат да се вместят в "коридора" за пазаруване. В магазина и на опашката всеки четвърти на видима възраст над 65. По-голяма простотия от тая разпоредба  няма.

Ей това ме вбесява и мен.С тези коридори направиха така ,че да  има струпване на хора в останалите часове, преди малко бях в не-много голям магазин и блъсканицата беше тотална. А е така, защото и да искаме не можем да отидем по друго време заради коридорите. Пазарувам онлайн всичко останало освен храна, но май ще ѝ дойде и нейният ред!

# 11 946
На WMF всичките им уреди са като комплект. Мисля, че са една идея по-евтини от Smeg.

Тези уреди турски ли са?

# 11 947
  • Германия
WMF са германски, ако питаш за тях.

# 11 948
Понякога в Лидл или Кауфланд пускат някакви подобни.  
http://tehmag.net/index.php?main_page=product_info&products_id=3237  Тази марка мисля е читава .
https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/malki-kuchnenski-ur … oster-1000-W.html

# 11 949
Какво се ноис при личния лекар, когато отиваш да ти даде болничен, че си бил под карантина? Само предписанието? Картон?

# 11 950
Картоните отпаднаха преди време. Предписанието е достатъчно, според мен. Те сверяват и информацията от електронния регистър.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 22:36 от Camille Clo ♥

# 11 951
  • Сф
На мен ми искаха картона, но не и предписанието, защото го виждат в системата.

# 11 952
  • Г. О.
Как могат да се изчистят грапави плочки, по които има засъхнала мазилка? Пробвано е със здраво търкане, с препарати, с телена четка, но няма махане.

# 11 953
  • София
Колко средно излизат сметките от топлофикация за отопление на 3-стаен апартамент и 2-ма живущи? Приблизително? За София.

# 11 954
Колко средно излизат сметките от топлофикация за отопление на 3-стаен апартамент и 2-ма живущи? Приблизително? За София.

Много субективно е. Колкото и странно да звучи зависи както от квартала, така и от годината през която е строена сградата.
Каквото и да Ви кажат в общи линии няма да Ви ориентира. Имам приятелка плаща огромни в центъра на тристаен стара сграда имам и приятелка в Младост 1 на тристаен плащат много ниски, направо смешни сметки.

Общи условия

Активация на акаунт