?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 323
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 375
Не знам как съм си изтрила uTorrent . По-скоро днес имаше известие за приложение , което може да съдържа вирус и без да погледна кое е го деинсталирах.
Моля някой да ми обясни как да го инсталирам отново .
Преди не съм имала проблем . Но сега не ми позволява . Благодаря
Смени си антивирусната, или временно я спри докато го инсталираш. Във втория случай пак ще ти напомня, че може да съдържа вирус.
Такива странни неща ми се случиха след като написах това , че ...

Какви по-точно?Joy

Не сменяш антивирусната. Търсиш карантинирания файл на юторент, махаш го от карантина и тогава инсталираш пак.

# 12 376
  • София
ЦОКовете на ЧЕЗ ще работят ли от понеделник

# 12 377
Някой скоро регистрирал ли е хладилник LIBHERR? Искам да го направя на имйла им. Какво трябва да изпратя?

# 12 378
  • пустинята Гоби
Гравитационна кола да препоръча някой? Която се движи по стената.

# 12 379
  • пак там
Скрит текст:
И на мен ми звъняха с предложение. Интернетът беше нещо от сорта на 200-300 мб на макс скорост, ама после неограничено (аз го разбирам, като после ич го няма и едвам върви), 5 м-телски номера говориш безплатно и не знам си колко включени минути към други номера (от всички оператори).
Единият ми син е с някаква прима кидс от преди 100 години и там автоматично се зареждат 5 лв. месечно от моята сметка. Той много малко говори и има натрупани 70-80 лв.
Не можели да ми ги приспаднат за месечни сметки, само ако надхвърли минутите, тогава можело да се тегли от тази сума -  теглих им сиктира.
Еми, 5 лв. са по-малко от 10, още повече че ми предлагат нещо, което няма и да се ползва.
От както са он-лайн на училище изобщо не говорят по телефона.
Веси, Муунривър, да, неограничен интернет след 200 мб, но бавен - изкопчих тази информация от мъжа ми, той не прави разлика Simple Smile И въпросът ми отпадна от само себе си. Благодаря ви!

# 12 380
Някой скоро регистрирал ли е хладилник LIBHERR? Искам да го направя на имйла им. Какво трябва да изпратя?

Пишеш, че искаш да регистрираш хладилник със сериен номер еди кой си, закупен на <дата>. Свободен текст. Поне аз това писах.

# 12 381

да Ви представляваме пред Митница, ще ни бъде необходимо:

-          Пълномощно, собственоръчно подписано, с цитиран номера на пратката. Можете да го изпратите сканирано по имейл;

-          Ваш ЕОРИ номер /клиентски код, които се издава от Митница;

-          Подробно описание на стоките, които получавате /на български език/;

Т.е този номер го изискват дори и ако те ми я освободят.

Преди ставаше да ги упълномощиш те да го изкарат, имаше еднократен ЕОРИ, 24 лв май беше и многократен. Питайте ги изрично пак, може просто вече да приемат, че хората имат изваден номер. Малко ми е странно да са махнали услугата.

# 12 382
  • София
Не са  я махнали, просто не име се занимава. Трябва да си доста настоятелен, за да го направят те.

# 12 383
  • Буркина Фасо
Гравитационна кола да препоръча някой? Която се движи по стената.
на бензин или дизел е ? може би е хибрид ?
стана ми интересно Smiley

# 12 384
# 12 385
  • пустинята Гоби
Купих вече, реших да питам за изпитана, ама се оправих.

# 12 386
Ползвали ли сте този сайт?
https://ttmarket.bg/

Цените са доста ниски, но ме притеснява да  не би продуктите да са с изтекъл срок на годност?

От подобен тип магазин с продукти от Западна Европа съм пазарувала и се оказаха много некачествени нещата. Пробвах декоративна козметика, квото 3-4 дни след отварянето видимо се развали. ( червило и молив за вежди си промениха цвета, което не ми се е случвало. Балсам за коса беше на буци)

# 12 387
ДКЦ св Панталеймон Плевен да не е затворено? Никой не вдига на телефоните на регистратурата

# 12 388
Ползвали ли сте този сайт?
https://ttmarket.bg/

Цените са доста ниски, но ме притеснява да  не би продуктите да са с изтекъл срок на годност?

От подобен тип магазин с продукти от Западна Европа съм пазарувала и се оказаха много некачествени нещата. Пробвах декоративна козметика, квото 3-4 дни след отварянето видимо се развали. ( червило и молив за вежди си промениха цвета, което не ми се е случвало. Балсам за коса беше на буци)

Пишат, че имат пет физически магазина в Русе, питай в темата за Русе.

# 12 389
  • София
А това що за сайт е?
При обаждане избира странен номер. Преписах ръчно посочения български телефон, но е с телефонен секретар. Има опция с наложен платеж, но по-късно изчезва.
https://www.electronic-star.bg/fitnes-i-sport/fitnes/lostove-i-u … herna-350-KG.html
Трябва ми надежден лост за набиране, за таван, ако някой може да препоръча от друго място?

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 18:34 от ЗаСлон

Общи условия

Активация на акаунт