?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 292
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 435
Днес получих много странен имейл от Райфайзенбанк, да проверя профила си, дали е в безопасен режим.
Нямаше линк или прикачен файл, или не съм отваряла такива. Изтрих го, защото никога не съм била техен клиент. Обаче после исках да го погледна пак и се оказа, че е изчезнал безследно. Няма го в кошчето.
Това какво значи? Thinking
1 вариант - получила си го в папка Спам нали? Някои пощи след като потребителя изтрие писмата в папката, те се изтриват без да отиват в кошчето.
2 - ри вариант - толкова писма имаш в кошчето, че не можеш да го намериш ( случвало ми се е, знам за какво говоря).
3- ти вариант - маркирала си го като фишинг - изтрива се без да отиди в кошчето.
Аз също получих такива мейлипрез последният месец от Райфайзенбанк, от DHAL ( май не го пиша правилно) , а най-последно от USA лотария, от която представяте ли си - спечелила съм 1000 долара!
Ама ядец, всичките ги изтрих като фишинг и те "изчезнаха" - дори и в кошчето ги няма. Не, че се оплаквам де 😀 Колкото до клиентите на банките - ако трябва актуализация на данни, от банката лично се обаждат и канят в офис лицето да му опреснят наживо данните... Ама, че го написах  и аз...

# 12 436
Моля,ако някой може да препоръча лекар пулмолог,който да прегледа и консултира(днес) бременна в 7-ми месец жена,с положителна проба за коронавирус.

# 12 437
Моля,ако някой може да препоръча лекар пулмолог,който да прегледа и консултира(днес) бременна в 7-ми месец жена,с положителна проба за коронавирус.
Трябва да уточните и града. От София ли сте?

# 12 438
Да,за София.
Съжалявам,но бързам да помогна и пропуснах да кажа.Rolling Eyes

# 12 439
  • София
Да ама в 13 и друг филм са писали че дават. Как става тая работа...

Чакам нов телефон. Програма имало някаква за прехвърляне на контакти. Като за идиот с две деми някой да ми каже как става номера..моля 😁
Докато ти е сим картата в стария телефон, прехвърли всички контакти на нея. Понякога прехвърлянето към акаунта губи част от номерата.

# 12 440
  • Sofia

Чакам нов телефон. Програма имало някаква за прехвърляне на контакти. Като за идиот с две деми някой да ми каже как става номера..моля 😁

Ако е Андроид телефон - изтегляш си приложението Phone clone. После само включваш двата телефона и ти прехвърля всичко - контакти, съобщения и т.н (чрез Bluethoot на двата телефона).

# 12 441
Синът ми снима с телефон тази снимка за кулинарната тема. Защо чашата с вино изглежда все едно снимката е обработвана и кривее на една страна?

# 12 442
  • София
Фокусът не е върху чашата.

# 12 443
Кориолисово ускорение? Joy
Снимано е под ъгъл в равнина неуспоредна на стената. Цялата снимка изглежда като разтеглена в перспектива от горен ляв ъгъл.

Но ефекта е поразяващ.

# 12 444
Не, Vicky_P.
Беше в кутията, не в Спам. В кошчето нямах много писма, нито съм го маркирала като fishing.
Обаче после си спомних, че веднъж през телефона си проверявах пощата, пак имаше 2 писма от непознат подател. Изтрих ги без да ги отварям. Но се сетих, че участвам в една томбола на Visa и реших да ги погледна от кого са, пак ги нямаше в кошчето.

# 12 445
Благодаря за отговорите. Не прититежавам телефон, който прави снимки и съм пълен лаик.

# 12 446
  • пустинята Гоби
Да,за София.
Съжалявам,но бързам да помогна и пропуснах да кажа.Rolling Eyes
В Токуда не става ли? Там преглеждат болни от ковид, а по принцип болницата е с добро АГ отделение и ако се наложи може да се консултират и с гинеколог, пък дори и по телефона.

# 12 447
  • Пловдив
Тета, ако телефона е пак Самсунг има приложение, да...включваш го и ти прехвърля всичко 1:1 със стария телефон.
Smart swich.

# 12 448

Докато ти е сим картата в стария телефон, прехвърли всички контакти на нея. Понякога прехвърлянето към акаунта губи част от номерата.

А как да ги прехвърля? Ще ровя..мисля видях някакво "импортиране"...

Мерси и на другата дама...но тя май има предвид 2 сим карти. Аз същата карта ще местя в нов апарат.

# 12 449
Тете, инсталираш Phone clone и на двата телефона. Вече са ти го предложили. Тогава на единия избираш "това е стария телефон", на другия "това е новия телефон". Прехвърля ти всичко, но преди да приключиш, провери за всеки случай дали всичко е прехвърлено. На два пъти ми се случва да не ми е прехвърлил Календар и Бележки. Тогава го пускам отново, но само за двете приложения. С това приложение могат да се прехвърлят и да се инсталират в новия телефон и приложения, които използваш на стария, заедно сэс съхранените данни за тях. Вече, ако има разлика в марката на двата телефона, може да се окаже, че не може абсолютно всичко да се прехвърли, но за по-голямата част няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт