?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 780
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 930
Някой ползвал ли спестовната компонента на ДСК и ако да ,наистина ли мога да оперирам със спестените средства по всяко време т.е.ако ми се наложи мога да ги ползвам всичките?
Втори въпрос- Ако са в спестовната компонента не могат да бъдат изтеглени с дебитна карта ,нали?

# 12 931
  • от Луната
Търсили са ме от този номер 0875349988. На някой да му е познат? Като се набира не дава сигнал
След като не може да го изберете вие, най-вероятно е централа само за изходящи обаждания (VPN) или някаква друга интернет телефония. Ползва се основно от кол-центрове на фирми.

# 12 932
Не може да се теглят с дебитната карта, но могат по всяко време да се трансферират онлайн към разплащателната сметка и да се ползват. Реално никога не съм ги ползвала всички пари, че да знам какво става в този случай, все са оставали 2-3 лева.

# 12 933
Цялата тази гимнастика с трансферите безплатна ли е?Искам да сложа определена сума,за да я предпазя по- скоро при кражба на карта или нещо от рода,но в същото време в следващите месеци ми предстои покупка ,за която ще трябва да прехвърля парите от спестовна в разплащателната.За това ми беше питането.

# 12 934
Мисля, че е безплатно, като опитам да прехвърля пари ми показва Такса 0.00 лв. Все пак е трансфер между лични сметки, не би трябвало да има такса. Ако се притеснявате звъннете на кол център да ви кажат със сигурност.

# 12 935
  • Сф
Да, безплатно ги прехвърляш отново в сметката, когато решиш да харчиш.
Можеш и на виртуален депозит да ги сложиш и пак ще можеш да ги изтеглиш, когато решиш. Просто няма да ти изплатят мижавата лихва, ако е преди падежа

# 12 936
Препоръчайте ми чай, който е подходящ за изчистване на организма след дълъг прием на антибиотици.  Може и хранителна добавка.
А лекарят , който ви изписа антибиотиците беше ли включил и пробиотик

# 12 937
Цялата тази гимнастика с трансферите безплатна ли е?Искам да сложа определена сума,за да я предпазя по- скоро при кражба на карта или нещо от рода,но в същото време в следващите месеци ми предстои покупка ,за която ще трябва да прехвърля парите от спестовна в разплащателната.За това ми беше питането.

Безплатно е, и можеш всеки ден ако искаш да си ги местиш напред назад из сметката. За да ги изтеглиш, независимо от банкомат или от каса на банката - трябва да са прехвърлени в разплащателната сметка.
Ползвам такава спестовна компонента от както я има.

Относно ваучерите за храна - не мисля, че е незаконно. Ако са от т. нар. средства СБКО общото събрание на служителите може да реши да ги дава кеш към заплатата или под формата на ваучери.

# 12 938
Изпери ги в пералнята.
Накиснах предварително с прах и ги изпрах в пералнята, не става.

# 12 939
Как можеше да се свали видео от ютуб?

# 12 940
  • София
Как можеше да се свали видео от ютуб?
https://ytmp3.cc/
Записваш във формат mp4

# 12 941
Ден съм много активна Simple Smile Ако болничния е пуснат от ЛЛ на 30.11.в Нои, кога ще бъде изплатен?

# 12 942
  • София
Срок за подаване до 10,12..

# 12 943
Някой да знае кога е крайния срок за взимане на пенсии от пощите от НОИ?До кой календарен ден след получаването на 7ми, ако не ги вземеш се връщат?

# 12 944
  • Сф
Ден съм много активна Simple Smile Ако болничния е пуснат от ЛЛ на 30.11.в Нои, кога ще бъде изплатен?

Работодателят трябва да го представи най- късно до 10 дек, а НОИ го изплащат до 2 седм след представянето

Общи условия

Активация на акаунт