?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 766
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 945
Само ако го е дала на работодателя на 30 ноември...

# 12 946
  • София
Привет, може ли някой да ми препоръча обезмирисител/ароматизатор за гардероб/шкаф? Ефективен и пробван.

Предварително благодаря за препоръките.

# 12 947
Някой има ли идея с какво и как да по чистя тези петнa от кал от маратонките?
Обезмаслител?
Не съм пробвала, но мислиш ли, че на плата ще стане, в смисъл дали няма да се повреди?

# 12 948
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
редовно почиствам с обезмаслител. моите все нещо са забърсали или са се накапали.
меглио ми е слабичък, но става.

# 12 949
Някой има ли идея с какво и как да по чистя тези петнa от кал от маратонките?

Скрит текст:
[\spoiler]
Пробвах с веро, с прах, с накисване, изпиране в пералня, нищо не става.
Напръскай със Спот, изчакай  да засъхне, напръскай още един път и после  в машината.

# 12 950
  • пустинята Гоби
Може да тръкнеш с четка петното и препарат. За някои неща си трябват механично почистване, не става само с накисване и в пералнята.

# 12 951
Благодаря много на всички! Ще пробвам със Спот, че сега имам и ако не стане ще купя и Обезмаслител. Ще приложа и механично тъкане.

# 12 952
Тъп въпрос е сигурно, обаче детето ми се събужда, като натисна дистанционното на климатика да сменя градусите и пр., защото бипка. Затова излязох от стаята с дистанционното да ги увелича, да е по-топло, като се събуди, че ги намалявам малко, докато спи и слагам вентилатора на ниска степен, да не шуми толкова. Като нагласих градусите извън стаята обаче въобще не бипна дистанционното, иначе градусите се смениха. Това значи ли, след като не е бипнало, че само показва някаква смяна, но няма да има действителна промяна в работата на климатика?

# 12 953
  • София
Препоръчайте ми чай, който е подходящ за изчистване на организма след дълъг прием на антибиотици.  Може и хранителна добавка.
https://www.d-rmario.com/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D1%82%D … %BD%D0%BE-%D0%BF/

# 12 954
кукумицинка, няма да смени нищо.
само на дистанционното ще виждаш промяна, без тя да се е отразила на режима на климатика, на градусите... на нищо.
виж упътването, мисля, че на нашия имаше начин да му се махне бипкането.

# 12 955
  • In The Middle Of Nowhere
И аз на нашите знам, че не се променя нищо, ако не бипне. Но пък е толкова слабо бипкането, че ми е чудно, че може да събужда. С което не казвам нещо, нали, знам, че може някой човек и да е по- чувствителен.
Пп: всъщност то бипкането не е ли от самия климатик, а не от дистанционното?

# 12 956
Завий го с някоя кърпа да не бипка силно. Това ми иде на ум само.

# 12 957
бипка климатика, не дистанционното. Wink

# 12 958
  • In The Middle Of Nowhere
Ами да, аз сега даже пробвах на моя. Значи и да излезе от стаята няма смисъл 😐

# 12 959
Добри, права си Grinning няма как да увие климатика. Аз съм глухар, явно. Досега съм си мислела, че дистанционните ни бипкат, те климатиците Joy

Общи условия

Активация на акаунт