?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 576
  • 13 836
  •   3
Отговори
# 13 095
  • Далечният изток
Прехвълителите на имот подписват една декларация по чл. 264 от ДОПК. Задължително. Сделка без тази декларация не може да се изповяда. С нея декларира, че няма неплатени задължения, подлежащи на принудително изпълнение за данъци и осигуровки. Няма обаче общо с кредити и кредитната история на продавача.

# 13 096
Гранули за почистване на кафемелачка на кафеавтомат on-line магазин или offline в района Варна, Бургас, РусИ?

# 13 097
Гранули за почистване на кафемелачка на кафеавтомат on-line магазин или offline в района Варна, Бургас, РусИ?
http://shop.almabar.com/preparat-za-pochistvane-nozh-kafemelachka-kod-9v048
за 1 път чувам.. такова ли е ?

# 13 098
Не не , идеята е друга...докато аз си правя нещо ...мия чинии примерно 😁, някой да ми чете на глас от лекциите Simple Smile))

Това примерно (има и други), но трябва да си намериш отделно някой що годе приемлив български глас (прочети коментарите, има линкове за гласовете). Аз съм с един безплатен глас, който май вече го няма като приложение, но той наистина е отвратително роботски и дразнещ.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.av … owAllReviews=true

# 13 099
Къде в София ще ми препоръчате , да си направя рентген и да ми разчетат снимката което ми е важно.

# 13 100
Към какви бюджетни възглавници да се насоча?
Цена 50-100 лв. Не ми е ОК, но все-пак ми се иска нещо качествено.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 08:39 от Усмивчица-28

# 13 101
  • София
Къде в София ще ми препоръчате , да си направя рентген и да ми разчетат снимката което ми е важно.
Скоро ходих в Спектър. Снимат и разчитат веднага. Дават писмен документ какво са видяли. Намира се до парк хотел Москва. Записва се час.

# 13 102
Моля пропоръчайте ми майстор/фирма за дребни поправки в дома (София, Младост). Предпочитам да е имат сайт или страница във Фейсбук, за да разгледам по подробно. Благодаря!

# 13 103
  • софия
Аз си правих рентген на дробове в Токуда-след около час си я взех разчетена.

# 13 104
за 1 път чувам.. такова ли е ?
Почти. Това не става за автомати. За автоматите не трябва да оставя следи по механизма за приготвяне на кафето.

# 13 105
  • Сф
За рентген- аз правих в Сити клиник на околовръстното. След 15-20 мин беше готова, разчетена на хартия+ дават ти го на диск. Мисля, че 90лв струва

# 13 106
  • софия
В Токуда беше 35 лв. Това преди около две седмици.

# 13 107
  • Сф
Честно казано не знам. Минах по фонд и не плащах, после рових в сайта им и не видях цена. Май в сайта на Токуда мярнах 90лв, ама ако ти казваш, че там е 35лв, може и в Сити Клиник да е толкова

# 13 108
  • София
От кои имуностимуланти за възрастни сте с добри впечатления? Искам да взема за родителите си, предполагам, че няма шанс да влязат в разрез имуностимулантите с други хапчета, които пият?

# 13 109
Харесах си ботуши на  El Naturalista .
Марката не ми е твърде позната и ще се радвам да споделите как са откъм здравина и т.н. Има ли доволни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт