?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 713
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 245
Мисля че бачкат.

# 13 246
  • София
Наистина ли? Мислех, че покрай мола са ги затворили и тях... Много ви благодаря, момичета! Heartpulse

# 13 247
Аз имам от Икейските и са много по качествени от Джъмбовските
Онзи ден бях в ИКЕА работи си само горе ресторанта не работи.
Хранителния им магазин и бистрото с хот дог работи с храна за из път. Не можеш да консумираш на крак вътре сладолед и безалкохолно машината са оградени.

# 13 248
  • София
Трябва да стигна до офис на топлофикация в ''Надежда''.Не намирам никаква информация.Някой може ли да ме упъти за гр.транспорт от Лъвов мост до въпросното място?
Цитат
бул. Владимир Зограф №90

Работно време:
Понеделник - Петък
8:30 - 16:30

Почивни дни:
Събота и Неделя
Карта
Имаш метро до Бели Дунав. По самият булевард има ГТ, но не съм го използвала.

# 13 249
Трябва да стигна до офис на топлофикация в ''Надежда''.Не намирам никаква информация.Някой може ли да ме упъти за гр.транспорт от Лъвов мост до въпросното място?

Пише, че центърът за обслужване на клиенти в Надежда е на бул. Владимир Зограф 90. Според бг мапс маршрутът е с метрото от Лъвов мост до метростанция Хан Кубрат, после с автобус 26 до спирка Община Връбница и оттам пеша.234 м.

# 13 250
Много ви благодаря момичета AnMary и кукумицинка!
Сега опитах да се свържа по телефона,не отговарят.Явно ще се вдигна на място,пък да видим колко ще свършат работа.

# 13 251
Подобни курсове заслужават ли си или е губене на време?

# 13 252
Заслужават си, но е въпрос на мотивация и желание за учене. Аз например си падам малко мързелива и ако нямам даскал да ме проверява и изисква, няма и шанс да завърша подобен самоучител.
Онлайн има и безплатни курсове, има и приложения.

# 13 253
Блгодаря,Нарциса!
То всичко е въпрос на мотивация и желание..Grinning И мен все някой трябва да ме ръчка за подобни неща.
Английски разбирам и говоря на средно ниво,което е напълно недостатъчно за днешно време.А сега имам много свободно време,та не е зле да взема да свърша нещо полезно.Grinning

# 13 254

Най-лесно ще е с метро до Бели Дунав и оттам пеша по Бели Дунав. Офисът е близо до кауфланд, така по-лесно ще се ориентирате.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 16:14 от SSll

# 13 255
  • Сф
Точно.Само с метрото.На Бели Дунав слизаш и пеша посока запад хващаш, все направо.Ако не познаваш района, Кауфланд е ориентир.Топлофикация е в нищото.След Лидл отдясно и Кауфланд отляво.
Така обаче ще повървиш 15 мин.
Сетих се.Може и с автобус 83 слизаш на община Връбница.Оттам е близо.Също и автобус 108 пак така.Зависи дали са ти удобни обаче. О, май от Л мост идваш? Карай с метрото за най- бързо и после пеша.

# 13 256
Layla5, жълтия к-т не.
Ползвах го за курс по програмата "Аз мога повече". Такива бяха избрали от школата.
Не ми хареса изобщо.
За другия нямам лично мнение, но една от колежките каза, че го имала и бил хубав.

# 13 257
Интересно..
Аз се подведох по по-високата цена и реших,че е по-добър.
Благодаря,Дева!

# 13 258
Здравейте, трябва ми идея за допълнение към символични подаръци за Коледа на колежки .
Свещ съм взела засега само

# 13 259
  • София
PeacockLove, за теб Blush
Скрит текст:
... в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт