?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 761
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 275
предстои ни да обзавеждаме новият ни дом и сега предстои да изберем спланя или комплкт от спалня с нощни шкафчета и гардероб.
От кой мебелен онлайн/физически магзин да гледам, защото бях харесала във Виденов, но няколко познати и колеги споделиха не особено добри отзиви по отношение на качеството.
Приемам прдложения и съвети.

# 13 276
Вики,трябва да погледна,не помня.Може и да греша,понеже разгледах няколко вида.
Благодаря за мнението!

# 13 277
  • here and now
Във форума има тема за Мебели Виденов, може разгледаш и да попиташ за набелязаните от теб модели.
Зачетох се веднъж и момичетата много хвалеха някакъв диван, вероятно има и добри спални.
Аз от там съм поръчвала само едно бюро, което за цената си е перфектно.

# 13 278
Преди време следях сайт за болни кучета и котки търсещи осиновители. Смених си телефона и не го намирам. Някой сеща ли се?

Къде около София има приюти за кучета и котки за осиновяване, по възможност бебета?
Сещам се за този  https://arsofia.com/bg/. Приют за кучета има в Долни Богоров, например.
Благодаря ти! Но не е този!
В този който търся предлагаха и болни котета за осиновяване.

# 13 279
предстои ни да обзавеждаме новият ни дом и сега предстои да изберем спланя или комплкт от спалня с нощни шкафчета и гардероб.
От кой мебелен онлайн/физически магзин да гледам, защото бях харесала във Виденов, но няколко познати и колеги споделиха не особено добри отзиви по отношение на качеството.
Отиди до Мебелино. Между Метро и Изчислителния център. Съжалявам, че късно го открих като магазин. Он-лайн може да видиш всичко, което предлагат. На тория етаж в шоурума са предложения за спални.

# 13 280
Преди време следях сайт за болни кучета и котки търсещи осиновители. Смених си телефона и не го намирам. Някой сеща ли се?

Къде около София има приюти за кучета и котки за осиновяване, по възможност бебета?
Сещам се за този  https://arsofia.com/bg/. Приют за кучета има в Долни Богоров, например.
Благодаря ти! Но не е този!
В този който търся предлагаха и болни котета за осиновяване.

Няма приюти за котки, камо ли пък такива, които специално предлагат болни котки за осиновяване. Има организации, които поемат животни, най-често с проблеми, и като оздравеят напълно или поне се възстановят до степента, до която е възможно (животни със зрителни, двигателни, генетични и пр. нарушения, със заболявания като СПИН, алергии, диабет и др.), им се търсят осиновители или преди това временно приемен дом, докато се възстановяват или чакат постоянен дом. Най-големите и известни такива са ARS, 4 лапи и Let's adopt/Redom. Но  никоя от тях не е приют и не предлага само болни животни за осинвяван, и слава богу, всички имат оста сериознизисквания към осиновителите.

Страх ме е да питам даже за какво ти трябва подобен приют.

# 13 281
Аз пък имам мебели от Виденов и ги харесвам. Не спалня - два ъгъла и други неща. Те не са луксозни, но не съм и търсила луксозни. Имам ги от над 5 години и за сега се държат.

# 13 282
  • Далечният изток
Лятото си купих тв шкаф от Виденов, с едно наум, но човекът, който ми го сглобява беше впечатлен от качеството, че досега все някакви разминавания и несъответствия имал с техни мебели. Разтърсих се из нета и се оказа, че шкафът бил португалско производство. Та не само боклуци имат.

# 13 283
  • София
Виденов не произвеждат мебели, а ги купуват от различни производители. Така че е по-скоро въпрос на късмет дали желаните неща са качествени или не.

# 13 284
Купувала съм от Виденов: диван, гардероб, приста с матрак и маса. Само гардероба е жив, всичко останало се унищожи за нула време.

# 13 285
  • Буркина Фасо
има актуална тема за Виденов. https://www.bg-mamma.com/?topic=1099366.270
защо не пишете там?

# 13 286

Може да прегледате след кооперативния пазар в Люлин. Има 2-3 големи магазина за мебели. Има нелоши неща, които ги няма в други магазини.

# 13 287
Икея също.
Магазини бол. Зависи  в какъв ценови диапазон искате да се вместите.

# 13 288
Не знам какво се очаква от Виденов, при положение, че продуктите са супер бюджетни.
В днешно време едно палто струва 200 лева, как някои хора очакват да си купят легло с матрак за тези пари, че и да ги ползват 10 години не ми е ясно.

# 13 289
  • София
Натъквали ли сте се на супер дълбоки контейнери с изтегляне за съхранение на вещи. Трябват ми с дълбочина 70-80см. Не да се поставят като кутии една върху друга, а да се изтеглят като чекмеджета.

Общи условия

Активация на акаунт