?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 733
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 290
Част от чекмеджетата ми в кухнята са 80 см дълбоки. С прост изтеглящ механизъм са, нищо скъпо и изчанчено. ПДЧ са, тежки и високи, държат си 10 години вече.

# 13 291
  • Sofia
Имам една пратка при Speedy, която трябваше да бъде доставена до адрес (пратката идва от чужбина). До ден-днешен тракингът показва, че пакетът е пристигнал в офис в София, без да е упоменато кой точно, преди около 2 седмици и оттам-нататък – мъгла. Нямам представа дали, в крайна сметка, ще ми я доставят. От вчера се опитвам да се свържа със Speedy по телефона – безуспешно. Някой има ли идея как да получа информация за пратката си?! Ако отида в офис на куриера, с тракинг номера и лична карта, оттам ще успеят ли да ми помогнат? Мисля да пренасоча пратката до офис, вместо да ми я носят до дома...

# 13 292
Да ще ви помогнат. И на мен ми се е случвало подобно нещо.

# 13 293
  • Sofia
Мерси! След малко ще ходя, в такъв случай, да видя какво ще стане.

# 13 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може би пратката е без телефон/имейл и не могат да се свържат.
в темите съм чела, че се случва с пратки от чужбина.

# 13 295
  • Sofia
Не мисля, че е възможно да е без телефонен номер. Поне за десети път поръчвам от въпросния търговец. Сигурно има и такава вероятност, де, но едва ли е това. Simple Smile

# 13 296
Спиди тази година съвсем се овъртяха в пратки. Ако ходиш до офис, имай предвид, че се чака много. Мои пратки, поръчани до адрес, ги бяха разхвърляли по техни офиси, без да те питат, искаш, не искаш, в кой офис искаш, ако искаш Laughing

По-добре се зареди с търпение и се свържи с тях по тел., за да разбереш поне в кой офис се намира пратката

# 13 297
Ако не пише в кой офис е, значи е в основния им склад.
Пробвай и на мейл да пишеш, защото в офис на Спиди няма нищо съществено ново да ти кажат.

# 13 298
Инстаграм при вас нормално ли работи? При мен работи (не е спрял съвсем, като Гугъл онзи ден), но е странен (в сравнение с вчера) когато се опитам да напиша коментар, или да сложа снимка или история.

# 13 299
Не знам какво се очаква от Виденов, при положение, че продуктите са супер бюджетни.
В днешно време едно палто струва 200 лева, как някои хора очакват да си купят легло с матрак за тези пари, че и да ги ползват 10 години не ми е ясно.
имам спалня от виденов , вече на 12 години, закупена за 80лева и не е мръднала
то на 4 дъски не знам какво може да им мръдне толкова
към дъното имам и повдигащ механизъм, който се отваря всеки ден поне по веднъж и по него нямам забележки
така ,че генералните изводи са излишни

# 13 300
  • София-Младост
Не знам какво се очаква от Виденов, при положение, че продуктите са супер бюджетни.
В днешно време едно палто струва 200 лева, как някои хора очакват да си купят легло с матрак за тези пари, че и да ги ползват 10 години не ми е ясно.
7 години две ъглови легла от Виденов за има няма толкова пари са все още здрави.
Та и да се даде 1200 лв. за същото никога не е гаранция.
Всеки си гледа от своята камбанария. Не виждам защо, когато се дават 200 лв. да не се очаква качество.

# 13 301
Инстаграм при вас нормално ли работи? При мен работи (не е спрял съвсем, като Гугъл онзи ден), но е странен (в сравнение с вчера) когато се опитам да напиша коментар, или да сложа снимка или история.

На мен сутринта ми се затваряше сам докато скролвам. Оттогава не съм го отваряла. За мобилното приложение става въпрос.

# 13 302
За детска кошара каква боя е препоръчително да се използва за пребоядисване? Нали си водят по безвредни някои. За бял цвят става дума. Благодаря и весели празници!

# 13 303
На водна основа някоя...

# 13 304
  • София
Част от чекмеджетата ми в кухнята са 80 см дълбоки. С прост изтеглящ механизъм са, нищо скъпо и изчанчено. ПДЧ са, тежки и високи, държат си 10 години вече.
Тета, твоите по поръчка ли са?
Аз искам готово изделие, нещо такова:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/drawer-units-stor … koleltsa/40410439
Да го купя,  сглобя и местя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт