?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 960
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 440
  • пустинята Гоби
Работен ден е, защо да не работят?

# 13 441
  • На брега на реката
В офис на Спиди, ми казаха, че ще работят на 24-ти до обяд и после на 28-ми.

# 13 442
  • пак там
Искам да започна да плащам битовите си сметки онлайн. Досега ги погасявах в офис на EasyPay. Та, онлайн плащането става, посредством сайта на ePay.bg, доколкото разбирам? И, всъщност, там ще имам ли възможност да плащам битови сметки, чийто титуляр на партида не съм аз самата? Задължително ли е първо да се регистрирам или има начин да направя плащанията и без регистрация (поне на сайта на EasyPay е посочено, че е възможно, но не знам откъде)...

Не знам как става с електронното банкиране, но аз съм на принципа - ако нещо работи, не го закачай Simple Smile Вече има-няма 15 години го правя.

Та си плащам през EPay. Удачно ми е въпреки стотинките, които уж се губят при всяка транзакция. Регистрирам картата в сайта, отивам до най-близкия банкомат с БПей, регистрирам я там и забравям за това. Дебитна е моята.

Вече в сайта с клиентски номер регистрирам и сметките, които искам да плащам. Щом излезе сметка, ми се появява на екрана. Плащам когато поискам.

# 13 443
  • София
Здравейте!

мога ли да проверя какво се случва с болничния и кога ще го изплатят с ПИК на НАП? Или задължително трябва да имам от НОИ? Някъде съм го затрила през годините и не ми се ходи да вадя нов.

# 13 444
Не. Само ако е платен ще го видиш. Но щом питаш, явно не е още.
Преди това какво става с него - не.

# 13 445
Вадене на ПИК от НОИ отнема точно пет минути, но трябва да се отиде на място.

# 13 446
  • Буркина Фасо
самото вадене отнема около минута. но ако има хора преди теб се чака.
ако момата не е в настроение - също. Smiley

Не. Само ако е платен ще го видиш. Но щом питаш, явно не е още.
Преди това какво става с него - не.
може да го видиш още когато е подаден от лекаря/ЛКК. към това трябва да се прибави и подаването от работата.
след това има срок за обработване от НОИ.

# 13 447
самото вадене отнема около минута. но ако има хора преди теб се чака.
ако момата не е в настроение - също. Smiley

Е, то ти, ако не се оправяш с момите, ние с гайдите какво да кажем? Simple Smile
На вратата на офис на Спиди имаше график с дните, 25, 26 и 27 декември бяха дадени почивни, после 1, 2 и 3 януари също. Имаше и някакви с намалено работно време, но не ги запомних.

# 13 448
Здравейте! Моля,споделете сайтове за безплатни обяви,в които има шанс да се продаде нещо (излишни дрехи,обувки). OLX с техните само 3 безплатни обяви,които трябва да висят цял месец,никак не вършат работа.

# 13 449
Ако някой го интересува:

Играта с кутиите на Кока Кола е до утре. И трите вида ги има в Аванти на ул. Габрово. Близо е до кръстовището на Константин Величков и Сливница.

# 13 450
Много неприятно се получи с тази игра, имам 2 кутии, още 30-тина капачки и нито едно КО... Няма ли да я удължат, дали са раздали всички 300 000 кутии?

# 13 451
  • софия
Имам около 20 капачки, нито една кутия и нито едно "ко".

# 13 452
Аз успях да взема две кутии благодарение на леля ми. Те купуват стекове. Днес отворихме последния - 5 ДА, едно КО.

# 13 453
Какви кутии събирате ?

# 13 454
  • Варна
Имате ли идея как при онлайн поръчка мога да използвам точките от картата Икея Фамилия? На сайта търсих, но не намерих...

Общи условия

Активация на акаунт