?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 539 248
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 575
  • При елфите ...
Не знам какво са ти кажа. Ако беше черният изложен да искаш да видиш цветния ... абе не знам. На мен ми се струва валоважно.

Няма такова съкращение ЛТ за лаптоп 🙂
Чуденката ми беше дали това е повсеместна политика на магазина... или в този определен филиал са си измислили такова правило?!?
А как се съкращава лаптоп?!? Wink

# 13 576
Мисля че няма съкращение. Все пак лаптоп не е толкова дълга дума 😁

Все пак купи ли го? Ако да, честито 🙂

# 13 577
  • При елфите ...
Мисля че няма съкращение. Все пак лаптоп не е толкова дълга дума 😁

Все пак купи ли го? Ако да, честито 🙂
Ами, да... след като толкова настоявах да го отворят да го видя... трябваше да го купя... Благодаря... весели и споделени празници желая...

# 13 578
  • София
Не знам какво са ти кажа. Ако беше черният изложен да искаш да видиш цветния ... абе не знам. На мен ми се струва валоважно.

Няма такова съкращение ЛТ за лаптоп 🙂
Чуденката ми беше дали това е повсеместна политика на магазина... или в този определен филиал са си измислили такова правило?!?
А как се съкращава лаптоп?!? Wink
Обяснението на консултанта е нелепо. При положение, че са изложили няколко сребристи, тях какво няма да ги продадат ли, защото са разпечатани? Просто ги мързи или си имат такава разпоредба. Случвало ми се е в други магазини пак така да се правят на интересни, че ще го разопаковат, само ако го купя.

# 13 579
За политиката на Технополис не съм сигурна, но в емаг, разопакованите продукти, са на по-ниска цена, така че има резон в това, което е казал консултантът.
Ние жените, и коли избираме по цвят, та те разбирам, но явно с нарушаването на опаковката, се сваля стойността на продукта.

# 13 580
  • Mediterraneo
Не всички думи се съкращават, ама то и ММ си е форумски жаргон, решила е жената да вкара нов с ЛТ.

# 13 581
Простете, ама и аз се чудя на тоз жаргон и какво значи ММ ? Моят мъж ли значи ?

# 13 582
  • При елфите ...
Простете, ама и аз се чудя на тоз жаргон и какво значи ММ ? Моят мъж ли значи ?
...точно Simple Smile

# 13 583
Щом ошавът се смята за едно от ястията на Бъдни вечер, тогава няма причина и греяното вино да не се смята за такова. Притеснява ме само, че има алкохол... Постната вечеря, разбира се, може да се тълкува по различен начин от различните хора. Май сама си отговорих на въпроса.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 04:45 от Little heart

# 13 584
За мен "ястие" е което се яде.Виното не се яде.

# 13 585
Не всички думи се съкращават, ама то и ММ си е форумски жаргон, решила е жената да вкара нов с ЛТ.
LPT/ЛПТ. е по-добре според мен. Поне в чат се използват подобни съкращения.Simple Smile

# 13 586
За мен "ястие" е което се яде.Виното не се яде.

Не съм питала за вино, а за греяно вино. Хубаво е да се запознаеш какво представлява и как се прави и тогава да коментираш.

# 13 587
А каква е разликата между вино и греяно вино? Има ли нещо, което да го прави по- малко вино от обикновеното?
В християнството виното си е на почит- на всяко събитие(раждане, църковен брак, и т.н.) то си е незаменима част. Според мен ще си е идеално на трапезата.

# 13 588
При положение, че само цветът е различен и аз не виждам смисъл да се отваря нов.
Какво е ЛТ?
...лаптоп Wink
Мен цветът ме вълнуваше също... не само моделът...
asl pls  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А какво точно има да му гледаш на черното?!? Ако беше да видиш нещо различно от черно - разбирам... ама черното си е .... хм черно Simple Smile Стандартно някак си ми идва.
Сега се загледах, че моят ЛТ е сребрист... даже не бях се замисляла Simple Smile

# 13 589
  • софия
А каква е разликата между вино и греяно вино? Има ли нещо, което да го прави по- малко вино от обикновеното?
В християнството виното си е на почит- на всяко събитие(раждане, църковен брак, и т.н.) то си е незаменима част. Според мен ще си е идеално на трапезата.
Ако питаш мен, греяното е повече вино от обикновеното, когато е направено добре 🙂
Нищо му няма да е на трапезата за Бъдни вечер.
А брои ли се като част от нея?
Аз понякога го броя, понякога не и не съм сигурна кое е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт