?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 456
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 710
  • София
На мен точно от Технополис ми качиха пералнята до входната врата. Даже казаха, че могат и да я монтират на място, но отказахме, защото не бяхме махнали старата. Момчетата я вкараха в коридора.

# 13 711
  • Сф
Няма проблем за транспорта и носенето.ММ с колегата ще.Ветерани са Simple Smile
Обаче всички ли са за по 7 кг пране? За по 5 ми се ще, че пера разделно.

# 13 712
  • София
Пюър, виж в магазини за стоки с транспортни дефекти. Препоръчвам Бош или Миле. Гледай да има кратка програма и за половин пълнене. Много ми е удобна лятото да избера набързо каквото сме носили няколко часа.

# 13 713
  • софия
За пералнята - да има отложен старт.

# 13 714
  • пустинята Гоби
Технополис не качват от месец април, лично аз имах големи разправии с тях по този повод, защото ми донесоха хладилник мостра и исках да си го разкарат веднагически. Не качвали и това е.

Вчера купувах пералня+сушилня на майка ми,  ходих и в Технополис, но понеже все още не качват ги зарязах. Не мога да препоръчам марката, защото не е ползвана още.

# 13 715
Здравейте, законно ли е да отказват в магазин да ми приемат книжно 2лв?? Онзи ден в ЛИДЛ ми върнаха 2 банкноти по 2лв, и сега в няколко магазина ми казват че не ги приемат вече.

# 13 716
От 1 януари 2021 вече няма да са в обръщение. Могат да се обменят в БНБ.
И аз не бих взела вече Hands V

# 13 717
Пюр, отложен старт да има, удобно си е.

Друго няма какво - външен вид и цена, по твоя вкус 🙂

# 13 718
  • София
Е то има ли без отложен старт? Моята е на 12 години и има.

# 13 719
  • София
Пералня бих взела с инверторен мотор - по-тихо работи, по-малко има какво да се разваля по двигателя. Самият двигател има обикновено по-голяма гаранция от машината. Пералня с голям обем на барабана става за пране на одеяла и други големи неща (това е плюс на дълбоките перални - 60 см). Плитка пералня (45 см) може да издържа същите кг, но барабанът е с по-малък обем. Рядко вече има за 5 кг пране. Повечето са 7, дори 8. Но пък са бъкани с електроника, която позволява и пране на малко неща. Моята пералня ветеран май е за 5 кг, но си има програми и за по кило и половина пране. Бих набелязала модели от онлай магазините на Технополис, Техномаркет и т.н. и бих им разгледала вкъщи на спокойствие характеристиките и мненията за тях.

# 13 720
Не знам за Технополис в кой град говорите, но в Пловдив ми качиха хладилник и телевизор вътре в апартамента, юли, срещу заплащане.
Не отказват момчетата.

# 13 721
  • пустинята Гоби
За София говоря и за друг провинциален град. Имах големи разправии с тях и по друг повод, накрая просто ми отбиха от цената, твърдо отказаха да се качат да си вземат хладилника (качен от моят мъж и приятел).

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:55 от Mimi Rose

# 13 722
  • Пловдив
За пералня и аз бих гледала да има отложен старт. Тази при мъжа ми е privileg и поне аз не намирам такава опция.
И регулиране оборотите на центрофугата.

# 13 723
За мен най-важното е пералнята да може да се пусне с малко дрехи. Това ми е най-полезната функция.

# 13 724
  • Mediterraneo
Е то има ли без отложен старт? Моята е на 12 години и има.

Има, разбира се, моята е на 3-4 години и няма. Миялната ми като има, сякаш го ползвам. Не ми е необходима екстра на мен това.

Общи условия

Активация на акаунт