На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 008
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря ви за идеите. Ще пробвам с хининовата вода в най-скоро време. Не че се плаша много за косата - имам доволно много, но все пак... да си успокоя съвестта, че правя нещо за косопада.

Досега се забавлявах да ъпдейтвам галерията на Емо и вече съм гроги, лека нощ от мен и до утре!

# 16
Не можах да не ги покажа! Hug

Помним го това място от някъде! newsm78 Аааа, това са лекциите за бъдещите мами,

на които са ходили нашите! Ама и ние сме били на тях! Ето ни пак на 2 етаж!
Joy

Тони и Матей

# 17
Момичета, на всичко съм готова за новата количка!

Даже мисля да шия слингове. Някой ако иска да свирка! Hug

# 18
  • София
Моята коса още си е добре, но да не казвам голяа дума! То и с Лора не ми падаше след раждането!
За реването - до сега не го оставях, но вече ще го оставям, че става страшно!
Хайде тръгвам за срещата!
Нуни, чакай нииииииииии!

# 19
Добро утро и  от нас.
Дея темата е страхотна миличка  bouquet
По въпроса за косата, аз не съм кърмила и казват, че било нормално да не пада, по здрава и лъскава е от преди бременността, но аз от години си пия Калмацит май така се пише и съм много доволна от ефекта.
Мами има ли такива където са отделили бебоците в друга стая????

# 20
Добро утро! Hug

Не сме ги отделили децата, че просто няма къде...  Sad
Всички спим в една стая, като в дядовата ръкавичка, но пък е весело! Joy

# 21
честит 3 месец на скарлет-елизабет

# 22
  • София
При нас таткото спи в отделна стая, а ние с Малчо се ширим на голямото легло. Дала съм му срок до края на август, след което ще завъртя кошарата и спалнята така, че Емо да може да си спи в кошарката и в същото време пак да е до мен, за да може таткото ни да се завърне. Ще изчакаме началото на есента, тъкмо като взема да се нуждая от реотанче да ме топли. Истината е, че ми липсва големият ми любим мъж. И тъй като малкия ми любим мъж все още има нужда от мен не мисля да го отделям напълно.
Явно нощното ядене не се спира изведнъж - снощи пак се буди 2 пъти да яде newsm78 Тъй като по принцип откак сме излезли от родилното винаги е хапвал по веднъж на вечер м/у 3:30 и 4:30часа сега ми е много странно, че започна да яде по два пъти  newsm78 newsm78 newsm78

И да не забравим МЕСЕЧКОВЦИТЕ 
smile3501newsm44 newsm44 newsm44 smile3501

# 23
izvinjavm se za latinicata, v net klub sum i nemoga da vklucha kirilica.
schupi mi se harda, slava bogu spasihme snimkite na ani ooooh!. za temichkata pozdravleniata izcialo kum Deq  Hug
 Peace

# 24
  • София
Ехххх, че е хубаво човек да има честит рожден ден  Laughing  Искам паааак, ама "К сожаленью день рожденья только раз в году! търа-дъра-дъра дъм" ...  Имам си страшни подаръци, някои много дебилни  smile3508 newsm62  Единственото лошо нещо на рождените дни е, че са мноооого нарядко  Cry  А малкия колко беше послушен - сладкото ми зайче, заспинка още в 6.30, като отидохме в кръчмата, събуди се в 10 да се поплези на приятелите ни и да папка, даже писна за допълнително, после прави малко муцки и маймунджулъци и пак заспа, та до 8 сутринта, после пак спаначев до 12 и сега ще си счупи леглото, че от толкова спане е събрал енергия да сбори цяла мечка  newsm32

Дея, пак страхотна тема!!!  newsm74  А бебешорите ни са невероятни сладури! Трябва и аз да го щракна шошкото, ама татито ни да вземе най-после да се сети да донесе апарата, че му е в офиса.

Ние малкия го научихме да си заспива вечерта сам  още като се прибрахме от болницата. Оставяхме го да си  лежи в леглото и като видя, че и да плаче няма кой да да му обърне внимание и реши, че няма нужда да се хаби. И от 4-я ден в нас до сега, не сме имали фалове. Иначе, през деня не спи много. Понякога като нещо му е интересно, а му се спи и започва да мрънка и тогава махам всички занимавки или го гушкам, че да може да заспи.
Мале мацки, какво ни чака другото лято ...  като ги гледах вчера хлапетата по на годинка и нещо ...  smile3511

# 25
Здравейте!
Как се отразяват тези жеги на децата? Нашият дебеланчо не иска да спи през деня. Заспива чак към 18 часа, после се събужда в 19 и нещо си, играе в количката, прибираме се към 21 ч. къпим го, после яде и заспива докато суче. Понякога се буди и нощем.
Ей сега например е в гимнастиката, удря играчките, крещи им и сън не му идва изобщо, докато баткото вече спи (ама и той много се изморява от тичане).
Храненето също го намали.
Дея, и темата, и заглавието й са страхотни -  bouquet  bouquet  bouquet
И всички бебета са много сладки.
Йоан за разлика от батко си не е много фотогеничен, но тъй като прилича на баща си като порасне ще е пич.  Laughing
Аз, мъж ми и Йоан спим в една стая, а Люс спи в детската, за да не го буди малкия. Все още ме е страх да ги оставя двамата сами в детската стая.

# 26
честит 3 месец на скарлет-елизабет

Мерси Hug

Днес Скарлет става на 3 месеца, черпя ви едно виртуално cheers
Честито и на Юлиан на Ванчето и Георги на dezy  bouquet

Аз да се похваля Blush, беба вече си вдига главата като я сложа по корем, всеки ден я слагах за няколко минути по коремче, а тя все се опитваше да си вдигне дупето, не главата, но вече я вдига и е много смешна, като костинурче.

За спането- през повечето време я оставям да се преспива сама, но когато е неспокойна я преспивам на ръце, не я оставям много да плаче, сърце не ми дава.

Смятам да я отделям в самостоятелна стая след 6-ти месец.

Дея, позравления за темичката   bouquet

# 27

baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Честит 3-ти месец на Скарлет-Елизабет (невероятно красиво име), Юлиян и Георги!!!
                    baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 28
  • София
Честито на месечковците!

Малкият пак спи. Днес ще поставим рекорд по спане с него- аз до обяд, а той почти цял ден! Тая кръчма направо ни разби  Laughing
Да ви покажа какво ми подариха вчера за ЧРД-то: http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … =92&Itemid=96
 и ето това: http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … =98&Itemid=92
В тоя сайт има просто убийствени неща! До сега ги разглеждах и се кефех на кретенийките.

А чува се помрънкване оттатък, май глада се обажда.

# 29
ето ни и нас Дея страхотна си както винаги, така със снимките е станало много ориджинално
Аги , Вени страхотни са бебчовците пупу сладури
ние вечер заспиваме сами само през деня много трудно и ако заспи спи по наййййййййй много половин час
нещо има разстройство и незнам от какво, може ли да е от жегата?

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ  bouquet

Мимка как си  душата ние с тебе не можем се видим Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт