На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 954
  • 281
  •   1
Отговори

Първите мартенски-априлчета!

13.03-Рая на jenny_K, 30 г
19.03  -Маргарита на buble, 29г., София
20.03 - Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03-Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03-Тони Чаено момиче, 26г., София 
31.03- Христо на ~Цвети~, Асеновград -

Родени Априлчета:

• 01.04  -Ана-Мариа на diabet mama, 
    01.04- Матей на Вени*, 35 г., София,
    02.04-Пресил на Филипа, 26 г., Русе – 
    02.04-Симеон на IKI_79, Силистра -
    02.04- Христо на Танина, 25г.,  Бургас – 
    02.04- Радослав на зени, 27 г., Варна - 
    03.04-  , Иван  adyto, 30 г., Смолян -
    03.04 - Ивайло юл4е, 27 г., Пловдив
    03.04- Йоана ~клио~, 35г. -
    04.04-Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София -
    04.04 -Пламен на Катя (Сливен), 28 г. 
    04.04 -Сами на kremakula
    04.04-Симона на Cherepahova, 27 г., София 
    06.04 - Иван на ladye,31г София
    07.04 -Давид Beauty, 24 г., Русе
    07.04- Ивайло на Vaska, 23 г., Благоевград
    07.04-Ивайло на nokon2, Варна 
    07.04–Деница на dibo, 27 г.
    09.04-Елена на polia_bs, Бургас
    09.04- Огнян на silvanka, 27 г., София
    10.04. -Виктор на elica s, 22 г., Плевен
    10.04-Емил на bobbi, София
    10.04-Теодор    на mama79, 27 г.
    10.04-Гергана ani80 
    10.04-Ина на tusana
    10.04-Емил    на ra4e
    11.04-Ивайло на Rossi, 30 г., София
    11.04- Даниел  на burka, USA/Пловдив
    12.04- Мадлен на elima, София -
    12.04- Алекса на missZ -
    12.04-Явор на Me4o Puh, София [
    13.04- Александър на sminscho, Варна,
    13.04-Ивелин на muni, 21 г., Варна
    13.04-Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
    14.04-Виктория  на g_genova 
    14.04-Валентин на amoritka, Германия 
    15.04-Християн на yacek bs, София
    15.04-Соня на renni79, 26 г. от София 
    16.04- Кристиaн на Misty, 23 г., София - 
    16.04-Милена на Tatjana, 30 г., Франция - 
    16.04-Димитрина  на galiabalq - 
    16.04-Иван на anna.r, 30 г., кака на 2г. 2мес.,София 
    17.04-Станимир на Dan4eto-Kalpazan4e, 26 г., София 
    17.04- Моника  ДесиМ, 30 г., Червен Бряг -
    17.04-Тони на skarlet# -
    17.04-Златомир на коко -
    17.04-Мартин на deninas, 27г., София
    18.04- Дея-Мария  на Дея, 21 г., Карнобат
    18.04-Валентин на renkata, 28 г., София
    18.04-Йоана  на Ivka, 24 г., София 
    19.04-Ема  flowered, 29 г., София 
    19.04-Яна  на nuni, 22 г., София 
    20.04-Александър на petia p p, София
    20.04-Йоан на lessy, В.Търново
    20.04- Димитър на анна мария, 26 г., София
    21.04- Анжела  на мимка,   
    21.04-Йоана  Pa-pa Las Vegas 
    22.04- Велизар danislavkova, София
    22.04-Мария  Zarka, 33г., USA, NY 
    22.04-Стилян на Nadeto, 21 г., София
    23.04– Велина на envia на 30 г., батко на 4 г.
    23.04   Деляна  на мама Иленка.
    26.04–Стилиян на iveta76
    27.04–Скарлет-Елизабет на-Rina,
    27.04-Юлиан  на petrovavania
    28,04-Мартин на PetyaP

МАЙСКИ БЕБЧЕТА

02.05-Даниел на Chance 

02.05-Илиян на Rossica_G

Именни дни:

Януари 
    7-ми> Иван на  adyto & ladye,anna.r  Йоана на ~клио~, Ivka,Pa-pa Las Vegas, Йоан на lessy, Калоян на desi
    12-ти (Татяна, Таня)-Тони Чаено момиче,skarlet# & Теодор на mama79

Февруари:               
    11-ти>>Валентин на Аморитка & renkata

Март                                                                                   
    28-ми>>Боян на mimi75

Април

16-ти>>Цветница Невена на mama meca
    Великден->>Велина на envia

Май                           
    6-ти >>Георги  Dezy  & Гергана на ani80                                                                                  
    21-ви>>  Елена   на polia_bs                                                             
    30-ти>>Емил на bobbi & Ема на  flowered

Юни
    24 ти,( Еньовден)-Яна на nuni

Юли                     
    16-ти>>Юлиан  на petrovavania                                                                                      
    17-тиСв. Марина                                                                                         
    20 -тиИлинден>>Илиан на Rossica_G                                                                                              

Август
    15 -ти>Ана-Мария ( ех_diabet_mama) & Дея-Мария (Дея) & Мария на Zarka
    26-ти Имен ден на: Адриан и Наталия
    30-ти>>Александър на sminscho и  Алекса на missZ

Септември               
    1ви>>Симеон на  IKI_79 & Симона на Cherepahova

Октомври
    26-ти>>Димитър на анна мария & Димитрина   на galiabalq

Ноември 

11 -ти>> Виктор на elinkata
    16-ти>>Матей на Вени*
    24-ти>>  Екатерина на snej_7

Декември
    17-ти>>Даниел на burka & change
    25-ти <<Христо на hriskata, ~Цвети~,Танина & nadiaeurо

Нашето албумче: Потребител: Aprilki Парола: 2006

Нещо повече за нас

Полезни връзки: www.mama.start.bg/, www.deca.start.bg/, www.bebe.start.bg

Предложения за теми!от ladye
    1. Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.
    2. В кенгуро го носим вече априлското човече.
    3. На море или на балкан ще ходи априлски беборан.
    4. На море за първи път априлчето ще заведат.
    5. Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.
    6. Априлски малчуган - голям сладуран, а априлската мома - на мама радостта.
    7. Пее мама с меден глас, а априлче слуша във захлас.
    8. Априлско бебе напикано се гушка на майчиното рамо.
    от чаено момиче:
    1. Мамо АПРИЛСКА, ти си слънце - под лъчите ти ще расна като малко зрънце!
    2.АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф!

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 23:51 от Дея

# 1
  • София
Боже, прочетох: На море или балкон...!!! Embarassed Надписах снимката на Мати, че бях забравила!

# 2
  • Sofia
Хайде да кажа и аз за спането, вечер си заспива сам, гледа си играчките, говори им, а когато много му се спи започва да си трие очите и до 5мин. е заспал, но през деня е ужас - сутрин в количката на разходка дреме, на обяд обаче, ако не го гушна не заспива, опитвах няколко пъти обаче първо започва да мрънка, а след това продължава с рев, взимам го и като види, че лягам на спалнята до него започва да се хили хитрушкото, захапва бибата и дреме, но сега с тия зъби през деня спи по 15-20мин. и се събужда с рев, поне нощем ни оставя да си починем.

# 3
Деичка и Ексче, браво за новата ни темичка и за снимките!   Hug  bouquet Hug
Много са ни сладички априлчетата!!!! Heart Eyes И аз ще сложа снимка, но какъвто съм "гений" компютърен, да видим колко време ще ми отнеме... Embarassed

Вие как сте вечер, мами - то че всички сме уморени, сме, но аз напоследък просто съм като пребита...  Rolling Eyes Едва долазвам до леглото, просвам се и заспивам безпаметно...  Tired Това нормално ли е моето!? Thinking

Спокойна нощ! Hug

# 4
  • София
Бюти, взела съм мерки. От едната страна е кошарката, от другата е ваничката, отпред е спалнята ни, а назад все още не може да се изтегли. Все пак повивалника е с ръбче и ще му коства повечко усилия на дребния да се превърти през него. Да пази Господ и да варди да не стига дотам...
Май започват да го тормозят зъбчета. Затекоха едни лиги, ръцете по цял ден в устата, а по някое време беше успял да хване една от играчките за дъвкане и тя моментално стигна до устата му. Беше нервен и се наложи да го изкъпя близо час по-рано - констатирах, че колкото и да реве щом го пусна във ваничката всичко му минава. Малко жабче. Ама Емо си е морско чедо нищо, че е роден в Софията - разбираемо е.

След банята го оставих на спалнята, където спим двамата, поскърца си известно време и заспа, без да се налага да пея, да го гушкам, да давам цица и други подобни екстри, с които обикновено заспива.
Да ви се оплача. От два дни ме е хванал злополучния косопад. Емо редовно ме скубе, но сега косата ми направо се сипе. Навсякъде е пълно с моя коса. Днес като мих пода и като видях ще косъм събрах се стреснах.  newsm45 Това вече на нищо не прилича.  smile3511.Обясниха ми, че е като стриите - няма измъкване. Каквито и мерки да взема ще са само за мое успокоенние, но файда никаква. Надявам се, че от гъстата ми грива все нещо ще остане, за да има детето забавление.

# 5
Дея, темата е прекрасна!    bouquet за теб и   bouquet  за ексчето Hug
енвиа, аз пък обратното, вечер ми идва страшна сила, готова съм да свърша цялата работа вкъщи, затова пред деня си почивам, а вечер действам. И след това заспивам като пън Laughing

# 6
Раче, за косата - "овчата" маска от "Красива мама"!  Peace Не съм я пробвала още, но тя била вълшебна!!! Flutter Моята коса е в катастрофално състояние... #2gunfire Twisted Evil #2gunfire

Нунче, дерзай мила!  Heart Eyes Явно си нощна птичка! Blush

# 7
Поправих размерите на снимките и др. които са качили съм сложила Simple Smile
Даже си харесах зет Blush само и той да ни иска Давид   Heart Eyes да го нацелуваш Бюти от мен много  Hug

Радвам се много ,че ви харесва темата ,много  Hug Естествено докато се наканим и организираме ,пак ни взаимстваха идеята
  Confused

# 8
Много красива темичка! Ще се пробвам редовно да чета вече  Embarassed и да пиша разбира се...

раче защо всъщност се притесняваш толкова за косата  newsm78 нали през бременността пада по-малко коса от нормалното, и след това като се уравновесяват хормоните опадва тази, на която без друго и е "минал срока" през онези девет месеца, но не е имало как да падне... Т.е. няма да останем с по-малко коса от преди бременността, споко Peace е, неприятно е докато събира човек косми отвсякъде, и аз съм така, но иначе хич не се тревожа, бездруго косата ми е в повечко... по-скоро ме дразни, че ми се омазнява много, и кожата също, но за косата има лесно решение - кръцвам я късо и и удрям една боя да поизсъхне, тия дни ще се наканя.

# 9
Да кажа за косата (аз няколко пъти съм го писала де, ама пак да си кажа Laughing) Скоро започна малко да ми пада косицата и веднага си купих едно шишенце хининова вода. След като си измия косата , впръсквам в корените и малко по малко се възстнановява. Но трябва да мине повечко време, за да се види резултата. При мен, като съм се мазала преди време, резултатът беше  100 процентов Grinning

# 10
Да кажа за косата (аз няколко пъти съм го писала де, ама пак да си кажа Laughing) Скоро започна малко да ми пада косицата и веднага си купих едно шишенце хининова вода. След като си измия косата , впръсквам в корените и малко по малко се възстнановява. Но трябва да мине повечко време, за да се види резултата. При мен, като съм се мазала преди време, резултатът беше  100 процентов Grinning
smile3521 newsm10Използвам и до днес рецептата на Нуни, действа безотказно Peace.Може би сега е момента отново да и благодаря Hug.

# 11
И аз да кажа, че косата много започна да ми пада, ама аз се бях подготвила за това психически Simple Smile
А това с хининовата вода го практикувах едно време, наистина сега е времето пак да започна Simple Smile Нуни мерси за подсещането Hug

Ех ама съм заплес - темичката е страхотна. Благодарско на Дея и Ексчето Hug Hug Hug
Аз ще се наканя да кача тия дни снимка. А Дея, ако ти се занимава да спомена, че Калоян празнува имен ден на Иванов ден (Калоян значи добър Иван)

# 12
А Дея, ако ти се занимава да спомена, че Калоян празнува имен ден на Иванов ден (Калоян значи добър Иван)

А сега ще го поправя Simple Smile
Пишете ми за такива неща,когато имам време ,като сега ще ги поправям Wink
Отивам аз да простирам  Simple Smile

А за косата -моята падаше през бременността ,но сега е добре
Wink

# 13
  • София
Браво Деич, браво за хубавата тема и за старанието!  smile3501 Да знаеш къде зачезна Ексчето? Аз вече спя и ме мързи да си легна, затова друг път ще сложа снимчица, кажи, моля те, пак колко на колко да е снимката.

Момичета, вие ме уплашихте, само аз ли оставям моя малчо да плаче  Sad Много често го оставям буден в креватчето и отивам я да си мия помпата, я да простирам и той почва да реве, обаче аз първо си свършвам работата и после отивам при него  Embarassed То и аз вече си го познавам по самия плач кога трябва да се телепортирам над него и кога имам още секунди време.

Ехааа, утре ще се видимееееее  Joy

# 14
Браво Деич, браво за хубавата тема и за старанието!  smile3501 Да знаеш къде зачезна Ексчето? Аз вече спя и ме мързи да си легна, затова друг път ще сложа снимчица, кажи, моля те, пак колко на колко да е снимката.

И аз това се чудех къде е избягала  newsm78
Снимките ги правя размер 100/100 или 100/75 зависимост от снимката  Wink

При нас малката заспива сама,само че и става криво и не плаче ми си мрънка "ъъъъъааааъъъъ" ей таквиз неща  Mr. Green
Аз немога да кажа дали я оставям да плаче защото се случва изключително рядко,само при извънреден случай ако нещо я боли
или се криви защото неможе да спи,но я оставям да си мрънка  Crossing Arms ,но имам и лек за плачкането или пускам някой запис на форсиране на двигател на кола или пък на мотор и тишина настава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт