На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 957
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАТЕЙ! ГОЛЯМ ДА РАСТЕ И ЩАСТЛИВ!             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АНА-МАРИА! КРАСАВИЦА ДА СТАНЕ!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 241
Честито на Мати и Ани!   bouquet

Цачи, много съжалявам за работата ти. Sad

Аги, честита ти количка. Да се возите със здраве.
Това за Зап-а и Лондон е вярно, защото там е такава навалица от хора, че ако си с някоя голяма количка няма как да се провреш между хората, всеки бърза за някъде, а пък и ако се ползва градският транспорт направо е немислимо. Много се равдам, че си направила правилният избор за себе си.

Все забравям да питам - още ли перете дрешките на бебоците отделно? Аз напоследък пускам дрехите на Вили заедно с дрехите на брат й. Мислите ли, че това е проблем някакъв? newsm78

Аз още ги пера отделно  newsm78
Дано ваксината ви понесе леко.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 10:43 от R i n a

# 242
Дрехите на Тони много рядко смесвам с нашите, но никога с бельото ни. Иначе все са ми твърди, искам омекотител да сложа , но не смея...

# 243
Честито на Мати и Анни lovekiss

още ли перете дрешките на бебоците отделно?
Аз все още му пера дрехите отделно.

Дано ваксината на всички бебоци понесе добре Praynig

Аги честита количка, със здраве да си я ползвате Peace

Дрехите на Тони много рядко смесвам с нашите, но никога с бельото ни. Иначе все са ми твърди, искам омекотител да сложа , но не смея...
Аги, защо не пробваш с бебешки омекотител? Lenor Sensitive също става.

# 244
Хайде стига вече имаш си количка Честито да ти е и Тони да се вози много в нея  Hug

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 11:22 от Дея

# 245
  • София

скромна почерпка и от нас  Grinning,

че миналия път я забравихме горката, чак на 2-ри се сетихме. Честито на наборчето! Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НИ ЗА ИЗВОЮВАНОТО МАЙЧИНСТВО ЗА 9 МЕСЕЦА!!!

апропо, установих че като защоря ани спи до 8-9, ако оставя отворено се сабужда със зазоряването в 6.30-7 , пробвайте, може и при вас да проработи! сетих се, че четах някъде, че някой хормони на растежа се активират само на тъмно през ноща, и е много вредно децата да спят на светната лампа, пък и възрастните, хормпни свързани с депресиите, като хората който спят през деня защото работят нощем.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 11:00 от х_diabet_mama

# 246
  • София
Днес съм пуснала щорите във всекидневната и там приспах Емо. Вече 2 часа спи хлапето та успях да се почувствам като човек. Е вярно, че стана в 6:30 и до 8:30 се търкаляхме, смяхме и кърмихме, но най-накрая се умори и заспа и  сега съм рахат smile3521

# 247
Съжалявам,че ме принудихте да използвам изрази,но ебахти и количката честно в чудо се видях защо съм си я купила,чак гаранцията и разнищихте,ама да не си мислите,че вашите са кой знае какви,като искате бутайте си багерите и мълчете.
Само за информация-Чаена познавамс е лично със вносителя и да ти кажа признава се гаранция,та за зимата беше и ъпсурдно да питаш,как ще излезнеш в снега с тази грациозна количка  ooooh! ама всеки си знае  Peace Е имаш количка вече моля ви спрете  ooooh! ooooh! ooooh! защото прекалихте да оплювате такава злоба никъде не съм видяла  ooooh!,знам че много я харесвате  Mr. Green Хайде стига вече имаш си количка Честито да ти е и Тони да се вози много в нея  Hug

Ето поради тази причина бях спряла по едно време да пиша  ooooh!

Дея, недей така да се ядосваш. Не го приемай лично, просто всеки сам си преценя потребностите. За едни количката може да е супер удобна за други-не. Това не значи, че количката е лоша, просто зависи от много неща : къде живееш, дали ще изкачваш стълби, бордюри, ще се ползва ли градки транспорт и т.н.
Ти обясни защо на теб ти е удобна и тя ти обясни защо на нея не й е удобна, просто се разменя информация, нищо лично.

# 248
Дея, недей така да се ядосваш. Не го приемай лично, просто всеки сам си преценя потребностите. За едни количката може да е супер удобна за други-не. Това не значи, че количката е лоша, просто зависи от много неща : къде живееш, дали ще изкачваш стълби, бордюри, ще се ползва ли градки транспорт и т.н.
Ти обясни защо на теб ти е удобна и тя ти обясни защо на нея не й е удобна, просто се разменя информация, нищо лично.

Съжалвам ако от думите ми звъчат /четат се като ядосване ,но уви не е така  Wink
Приемем го лично защото ти си от началото с нас до сега да си прочела някъде из априлките по този начин да се оплюва някого или нещо което той си е взел?
Аз не обсъждам кой как и в какво си вози детето по този начин не искам и моето да обсъждат.

Нищо лично,аз прекратявам темата  Wink

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 11:19 от Дея

# 249
Дея, никак, ама никак не си права!Аз като страничен наблюдателчитател, невключил се по темата за количките, смея да твърдя, че не съм усетила никаква злоба в изказванията на другите момичета.И не виждам какво лошо има в това да те попитат как смяташ да я ползваш при зимни условия Rolling Eyes впредвид това, че дизайна й е наистина много грацилен.
Пък и да се окачествяват количките на останалите с подобни епитети ми се струва най-малкото несериозно.Истината е, че вече не можем да се оправдаваме с хормонките, когато толкова често има нелицеприятни изказвания.

# 250
Дея, никак, ама никак не си права!Аз като страничен наблюдателчитател, невключил се по темата за количките, смея да твърдя, че не съм усетила никаква злоба в изказванията на другите момичета.И не виждам какво лошо има в това да те попитат как смяташ да я ползваш при зимни условия Rolling Eyes впредвид това, че дизайна й е наистина много грацилен.
Пък и да се окачествяват количките на останалите с подобни епитети ми се струва най-малкото несериозно.Истината е, че вече не можем да се оправдаваме с хормонките, когато толкова често има нелицеприятни изказвания.

А ти прочете ли някъде аз да се оправдавам с хормоните?Усетила съм нещо злобно и затова съм
реагирала/писала така.

# 251
Хихи, що ли не съм забелязала, че си от мълчаливите Wink
Не искам това да се превръща в безсмислен спор, просто исках да ти кажа, че погледнато отстрани, съвсем обективно, спрямо теб нямаше никакви лоши чувства Hug
хайде вече споко, нали  bouquet

# 252
Хихи, що ли не съм забелязала, че си от мълчаливите Wink

Много ли си личи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Познаваш ме това не ти се отрича /може и да търся по вола теле  newsm78/
Аз най културно честитя количката на Агито ,нека Тони се вози с удоволствие в нея   bouquet
Хайде лек ден на всички  Party

# 253
  • София
Забравих да ви пиша какви  ми ги спретна Емо тази вечер. След като се въртя ЕН пъти от гръб по корем най-накрая заспа. 2 часа по-късно и аз се гушнах до него и както сладко спя се събуждам от кански рев smile3514 smile3514 smile3514. Хлапето на сън се обърнало по корем, но ръчичката му останала затисната и като не успяло да я извади се дере, колкото му глас държи. Тъкмо го успокоих и заспахме и пак  smile3514. И така 4 пъти до 6:30часа. По-кошмарна вечер  след секциото не съм имала. И затова много се радвах,че спи през деня да мога и аз да положа кокалки...

# 254
  • София
Хайде честито на всички празуващи днес и празували напоследък!

Аз с педито проблеми нямам да й звъня по всяко време и идва в нас жената, винаги като може или си изпраща сестрата. Ама гинеколожката ми е в отпуск за 3 седмици от вчера и не си вдига телефона, а имам проблемация няква. Вчера имах адски силно течение, абе все едно ми изтичат водите - някво воднисто такова и по едно време имаше нещо като тапата, каквато беше - с кръвчица малко, абе направо си изкарах акълите  #Crazy А личната ми и тя е отпуска, та не мога да си взема и направление, а парички ще взимаме чак на 10-ти и тогава ще ходя, а до тогава ще се побъркам.  #Crazy Днес са много по-добре нещата, дано да не е нещо сериозно! Някой имал ли е подобен проблем?

А за ваксината за ДТК и полио да ви кажа какво разбрах вчера - в нашата детска градина ("Левски"Г) не взимат деца, които не са имунизирани с ваксината по здравна каса (живата). Тя лекарката ми препоръча да си сложим нея, че можело иначе да имаме проблеми, ама не предполагах, че може да са от такова естество. Информацията е сигурна, защото ходих да питам за подаване на молба, та питах и за това.

Общи условия

Активация на акаунт