На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 976
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Мили ми дружки, виждам докато ме е нямало нЕкакъв спор се е заформил кое било кисело, кое не толкова, кое се трошело по дупките, кое ги прескачало видите ли. Аз да докладвам, за да се разведри обстановката /изключвам ерождениците, които да са живи и здрави!  bouquet /, отидох със Саш до Пинокиото и там попаднахме на една мила продавачка, оято позна даже, че съм се обаждала аз за количката, погледнахме на две на три останалите, общо за 2 минути и половина, и купихме въпросната количка
Чико CT 0.4   за 300 лв. Не мисля, че 60 лв +- са нещо кой знае какво, щяхме и тях да дадем ако не видяхме преимущества в този модел. Но както и да е, Мецанка супер правилно се е изразила, майки всякакви - кои стоят вкъщи, кои по разходки ходят, кои пушат, кои не, кои пият, други кърмят, трети не, четвърти дърдорят много...и така. Аз съм компилация от почти всичко, но в умерени граници. Всъщност много скиторя. И трбяваше освен да радвам очите си да мисля за скапаните бордюри, които при нас са по педя и половина на места  #Crazy Сондирах мнения, всички много харесват Куинито Зап, но установяват този проблем - създадена е за Лондон, където колата от вас те кара до Мола, където обикаляш 5 етажа магазини върху безупречен мрамор, после до някоя кафетерия, после на разходка в парка, където пейката можеш да лижеш едва ли не. Супер количка, продават я и тук, но Саш ми сподели, че според него 2 години гаранция са за чужбина, ако видят къде се карат тези колички за БГ ще я скалъпят има-няма 3 месеца за този модел.
Вносителят  сподели лично с мен днес, че не е за зимата и то зимата в Бг, това можело да ми е прекрасната втора количка. Ето, това ме спря най-вече, иначе мрънках точно 8 дни и Саш беше готов на всичко, за да престана. Вярвайте ми, 60 лв разлика нищо не е. Та за лисицата, то си я вярно, но не знам защо една умна лисица , която не ще да скача зорлем трябва да се принизява до тази, която искала да скача от глупост. Тук просто сме различни майки и всяка си има виждане. Аз бях гоова да се потя на паветата, но получих доводи срещу това мое решение и се съобразих.
Другата година може да купим и едно Зап-че за кеф, не се знае. Баща ми какъвто е капризльо много я хареса, останаха му очите в нея и прецени, че е супер качествена количка. Ето, Тони като стане на годинка, живи и здрави, да му дарят една такава! Joy
И така, мирясах!

Ваксина и утре мисля да не бием, септември би трябвало обаче вече да сложим! Мисля, че достатъчно задържахме ваксинациите.
Чакайте доклади как са се представили левентите Матей и Тони!

# 226
Чаена, я ми кажи какво стана със сухият памперс след ставане сутрин на Тони.Че тогава заминах извън града и така и не разбрах.Тази сутрин и на Пресил му се случи същото, дали има повод за тревога?

# 227
  • София
Днес сложих Емо в кенгуруто с гръб към мен и с лице към хората. Вървя по улицата, а всички ми се смеят. Когато погледнах Емо той като нахапана праскова се ухилил и се радва на всеки. Раздава усмивки и всички се усмихват. Страхотно е.
Просълзихме няколко баби и какички и реших, че ще е опасно да давам кенгуруто на любимия. Емо веднага ще ми намери заместничка (шегичка), но си е контактно хлапето - дума няма.
Филипа, не се кахъри мила за сухия памперс. И с Емо съм попадала на сух, но като го разсъблека след сън и го оставя да си поритка с голо дупе задължително се изпишква.

# 228
  • София
Аги, честито му на Тони ново возило. Дано ви е по-удобно от старото и със здраве да го ползвате.

Петя, дано Марти по-бързо да се оправи и да пребори гадната ваксина. Миличкото.
Не съм слагала все още ДТК и полио и се плаша как ще реагира бебчо, че ще пътуваме за Варна на следващия ден... Успокоява ме, че е първа ваксина и би трябвало да е по-леко.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 00:16 от ra4e

# 229
Чаена, я ми кажи какво стана със сухият памперс след ставане сутрин на Тони.Че тогава заминах извън града и така и не разбрах.Тази сутрин и на Пресил му се случи същото, дали има повод за тревога?
Филипа, обадих се на лекарката, която каза, че временно ибезводнявания се допускат, но да не са чести явления. За всеки случай, понеже на нас ни се случи и 4 дни преди това 3 часа да е сух, каза че днес /1.08, консултацията/ ще го прати на ехография на бъбреците. Не знам дали е наложително, но предпочитам да го проверят, дори да е профилактично. Все се чудя как така бебетата се раждат и защо не им правят ехо на органите един по един, сърце, за да се установи картина на тялото им още преди не дай боже да се проявят нежелани симптоми. Колко ще й струва на *ибаната ни държава да си проверява дечицата? Нито хартия е нужна, нито кой знае какви материали...само един апарат и специалист.
Та, размърда се нашият тогава, и след 30 минути имаше пишкано. А после имаше много пълни памперси.... Thinking Винаги си е притеснително...

# 230
Добро утро Grinning
Чаена, честита количка, с радост и лекота да си я буташ  Simple Smile
А Симона не се смее Sad А май и гъдел няма. Така че за хълцането не мога да коментирам.
Но виж дистанционните и на нея са и любими. Като види някое гледа го втренчено и бучи докато не и го дам. Чико имат такава играчка дистанционно с няколко бутончета и различни мелодии за всеки бутон. За четиримесечника това ще и е подаръка Wink

Цитат
по ред причини се отказахме от Пентаксим - не може да се намери, не е сигурно че ще го има за трети прием, и най-вече има неправилно съхранявани партиди - стават на парцаи
Цачи, а кога стават на парцали. Мога ли още в аптеката да разбера, че ваксината не става или чак като тръгнем да я бием.
Дребчо да се оправя, пък за работа не се ядосвай

# 231
Ето ни и нас, да докладвам изкарахме си супер.
Черпя виртуално, че мъжо имаше вчера рожден ден Hug

# 232
Добро утро  Grinning

Вече сме добре и съм ужасно щастлива  Simple Smile

Гледайте BTV - говорят за кърменето!

# 233
Честит празник на Ани на Ексчето и на Мати на Вени! Много усмивки! 
 ura newsm67 dancing

Днес сме на консултация и на втори прием на ДТК.  Confused Стискайте палци, да мине добре!  Hands Thumbsup

Хълцане при Вили се получава много често, когато се опитва да "каже" нещо. blahblah

Данче, какво стана с гърдата ти?

# 234
Гледах БТВ. Ами първо да поздравя протестиращите майчета. СЪобщиха, че ще увеличват болничния до 9 месеца. Признавам си, не съм била права, изглежда трябва да имаш нереални и преувеличени искания, за да се получи нещо смислено като резултат. Дано само да не е предизборна кампания на НДСВ за президентсите избори и да е съобразено с бюджета.

А майката с бебето говореща за кърменето бяха много сладки и се предстваиха добре, успяха да кажат за краткото време много неща. Браво на тях Grinning
Енви, успех. Дано Вили леко я понесе.

И честит празник на хумористичните ни бебета

# 235
  • София
Привет от нас! Днес ни е ред да черпим, затова рано съм станала, месила и пекла да ви почерпя виртуално!
 newsm64  party023  cook newsm38  food002 cheers Drunk smile3510

Петя, много е гадно това със страничните реакции! Ти каква ваксина сложи?! Дано вече всичко да е наред!
Чаената, а, честито - да почерпиш, пък аз тебе също - голяма черпня ще падне!
Ако Рачето най-после успее да премине стоте метра от тях до пака  да ни посети, може и тя да намаже почерпка! Laughing
И ние много се смеем с един такъв мъжки смях / или поне на мен така ми звучи/ и много пеем! Днес го научих да си подава ръцете и го вдигам леко до седнало положение! това като гимнастика!

# 236
Янче, мерси!  bouquet

Все забравям да питам - още ли перете дрешките на бебоците отделно? Аз напоследък пускам дрехите на Вили заедно с дрехите на брат й. Мислите ли, че това е проблем някакъв? newsm78

# 237
Добро утро! Hug
Честито на Анни и Мати! Heart Eyes
А на майките-кърмачки честита седмица на кърменето!  bouquet

# 238
  • София
 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501
Честито на първоаприлските бебоци, които днес стават на 4-месеца! С много усмивки и весели песни да дарят родителите си!

Вени, вече ме е срам откога не сме се разхождали заедно из парка, ама от гости не остава време. Но щом днес ще има "банкет" в парка ще взема да мина smile3508 smile3508 smile3508

още ли перете дрешките на бебоците отделно?
Преди повече от месец спрях да пера отделно дрехите на Емо. Докторът каза да не го пазя прекалено, за да не се изнежва и аз само това и чаках. Сега пак пера през ден, но поне си спестявам една пералня.

# 239
още ли перете дрешките на бебоците отделно?
Аз отдавна не деля дрехите на Пресил, пускам ги с нашите, само бельото ни го пера отделно.

Общи условия

Активация на акаунт