/, отидох със Саш до Пинокиото и там попаднахме на една мила продавачка, оято позна даже, че съм се обаждала аз за количката, погледнахме на две на три останалите, общо за 2 минути и половина, и купихме въпросната количка Чико CT 0.4 за 300 лв. Не мисля, че 60 лв +- са нещо кой знае какво, щяхме и тях да дадем ако не видяхме преимущества в този модел. Но както и да е, Мецанка супер правилно се е изразила, майки всякакви - кои стоят вкъщи, кои по разходки ходят, кои пушат, кои не, кои пият, други кърмят, трети не, четвърти дърдорят много...и така. Аз съм компилация от почти всичко, но в умерени граници. Всъщност много скиторя. И трбяваше освен да радвам очите си да мисля за скапаните бордюри, които при нас са по педя и половина на места
Сондирах мнения, всички много харесват Куинито Зап, но установяват този проблем - създадена е за Лондон, където колата от вас те кара до Мола, където обикаляш 5 етажа магазини върху безупречен мрамор, после до някоя кафетерия, после на разходка в парка, където пейката можеш да лижеш едва ли не. Супер количка, продават я и тук, но Саш ми сподели, че според него 2 години гаранция са за чужбина, ако видят къде се карат тези колички за БГ ще я скалъпят има-няма 3 месеца за този модел.Вносителят сподели лично с мен днес, че не е за зимата и то зимата в Бг, това можело да ми е прекрасната втора количка. Ето, това ме спря най-вече, иначе мрънках точно 8 дни и Саш беше готов на всичко, за да престана. Вярвайте ми, 60 лв разлика нищо не е. Та за лисицата, то си я вярно, но не знам защо една умна лисица , която не ще да скача зорлем трябва да се принизява до тази, която искала да скача от глупост. Тук просто сме различни майки и всяка си има виждане. Аз бях гоова да се потя на паветата, но получих доводи срещу това мое решение и се съобразих.
Другата година може да купим и едно Зап-че за кеф, не се знае. Баща ми какъвто е капризльо много я хареса, останаха му очите в нея и прецени, че е супер качествена количка. Ето, Тони като стане на годинка, живи и здрави, да му дарят една такава!

И така, мирясах!
Ваксина и утре мисля да не бием, септември би трябвало обаче вече да сложим! Мисля, че достатъчно задържахме ваксинациите.
Чакайте доклади как са се представили левентите Матей и Тони!
Винаги си е притеснително... 

А май и гъдел няма. Така че за хълцането не мога да коментирам.