И много да се забавляватеСминсчо, честито на твоята майчица и на теб. Да ти е жива и здрава

Юлче , нали не се сърдиш
. А иначе по въпроса - спасиха бебето. Алекс беше героя. А утре сериала свършва
Нито от някой съм искала да ми я купува нито пък мнение съм търсила дали да я купувам

подведох всички с това честитене рано на рожд. ден на баща и на Sminscho 

. А иначе по въпроса - спасиха бебето. Алекс беше героя. А утре сериала свършва
, ама да знаете че догодина май месец (живот и здраве) ще си търся пожеланията за тати
И вие бъдете живи и здрави и много се обичайте! Много ми е криво, че мама не е тук на този ден, май наистина е вярно, че трудностите някак си се преодоляват, обаче за празниците - хората липсват много
То ми е достатъчно притеснено заради ситуацията около Ливан...не е толкова близо, ама преди дни пускали и там сирени... 

вземайте и мъжлетата, че моето да не скучае
Нека повечеко мами се съберем, ще е весело
само тук мащаба по-малък, пък и вие се помирихте по-бързо, мъжете май така и не се разбраха, даже искаха да си ги " мерят" 

, а любимата играчка е куче тип" ванка станка" дето каот го бутнеш и се само изправя, издавайки звън. рита и си го бута по цял ден.
плюшените и меките играчки все ги ускуба начело с одеалото така че не смея да и ги давам.
? и аз почнах с хининовата вода, да попитам това розава вода със мирис на етилов спирт ли е?

сладко и на Сминшо на цяяяяяяяяяяяяяяяяялата рода да няма обидени! 
като играем на "боц" с рогцата, демек челцето към някой човек или огледалото.
на Бабълчето и мамито на Сминшо!И жив и здрав да е и татито и!Всичко най-най им пожелавам.
.С всеки ден се чувствам все по-щастлива от факта,че сме богопомазани да бъдем родители.Сигурна съм, че всички се чувствате така.Наслаждавайте се на малките слънчица и нека бъдем по-добри.Безмислени спорове водим тук,нека ги загърбим веднъж завинаги.Препоръчани теми