А по въпроса за възможностите:Една поговорка гласи: Лисицата гледала гроздето ,но то било много високо и затова си казала "То сигурно е кисело" и си тръгнала
- не се изказвай неподготвена!

Искам да ви питам, знам че поне 100 пъти се обсъжда тази тема, но не помня, ако се подуе какво се слагаше, естествено ми препоръчаха риванол, но си спомням мнението за него тук, но не помня какво се слага. Сложиха ни ваксината на ръчичката.
За съжаление е далеч от мен и много ми липсва на този празник. Ето каква "картичка" й пратих http://img139.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img139/5596/ … 154328038z77.smil

Иначе преди 2 вечери и аз докарах на Алекс колики с едно зеле, хич не се усетих и хубаво си хапнах, ама съм за убиване. Да нацелуваш Преско от мен! 

ама нищо де, разбрах аз
ама нищо де, разбрах аз

и сме там къде без нас
най накрая.После ще влезна в кюто да те питам нещо
) ) ? как свърши оня епизод миналата седмица с бременното момиче и катастрофата? Успяха ли да спасят бебето или умря и то? Ха кажете, че ме сърби от любопитство. 

. Ами едни си извеждат децата и зиме на снега, други ги водят по заведения, едни имат повече високи бордюри и дълбоки дупки за преодоляване (елате ни вижте в Лозенец - от втората световна не е ремонтирана уличната мрежа
Препоръчани теми