На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 999
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
извинете ме Blush, сигурно съм досадна с количката...спирам! Naughty

Не си  Mr. Green аз бях също като теб докато се реших,та питай ,споделяй  колкото можем ще помагаме,нази за която писа също и пусна снимка на мен също ми харесва,но аз признавам две марки "Alfa Romeo " и "Quinny"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ABE MOMIЧETA KVA E TAZI KOLIЧKIA BE  DAITE DA E VIDIM NAI NAKRAIA #2gunfire

Що не пишеш на кирилица като всички нас и какво толкова  за тази количка?
Опитваме се да си даваме съвети и помагаме,ако прочетеш цялата тема ще разбереш

А да питам какво ще правим в крайна сметка с албумчето,че да оправя и др. снимки  Rolling Eyes

# 181
Честит рожден ден на buble. Много здраве и щастие й пожелавам.

Кате, много сте сладки на снимката!!!  Heart Eyes Пламен май на теб прилича!? Wink

А, благодаря  Simple Smile Абе и други казват, че на мен приличал, но аз не намирам голяма прилика.

# 182
Абе я по-кротко!Кви са тия разстрели CloseИли пиши на кирилица и бъди добронамерен/рена или... smile3540

Мили момичета, както може би вече сте забелязали-не съм на кеф.Добре че се намери изкупителна жертва Mr. GreenШегувам се, ама наистина ми е едно свинско...Снощи се върнахме и хукнахме към болницата.Пресил започна неистово да реве, да се превива, адски болки в коремчето.На вилата му се случи пак един път, но след слагане на термометър и пръцване няколкократно нещата се оправиха и се успокои.Снощи обаче не се получи това с термометъра и се принудих да звънна на педито, което ме изпрати в болницата.По този повод искам да ви питам,когато сте се обръщали към педиатрите в почивни дни, нац.празници и след работното им време как са реагирали, посещавали ли са ви?Щото моята лепнала на вратата един лист и на него пише че в гореспоменатите моменти трябва да се обръщам не към нея, а да ходя в някакъв кабинет в болницата ShockedСериозно се замислих за смяна, що неприлични реплики ми напираха наум, не е истина.И най-трагичното е, че когато отидохме във въпросният кабинет докторката беше на адрес, чакай ако нямаш друга работа.Пресил до там се отусна и заспа без да е вечерял, вероятно мезим-а, който му дадох подейства и се успокои.Да, ама ако беше нещо нетърпящо отлагане, просто няма кой да ти обърне внимание, жалка картинка от която косите ми настръхват.Оказа се, че има доста газове, отново болезнена перисталтика, за което съм виновна естествено аз-цял ден се бях тъпкала с диня CryНе предполагах, че може да се отрази толкова болезнено на детенцето ми.
Казвам ви го, за да имате едно наум с този примамващ плод/заленчуктака и не разбрах какво е точно

# 183
Филипка, дано да се оправя Пресил!  Hug Правете му по-често масажи на коремчето - по часовниковата стрелка и гимнастика с крачетата.  Peace
Когато се е налагало, да търсим педиатъра си извън график - все на дежурен кабинет или на заместващ педиатър сме ходили.  Rolling Eyes На 4 седмици Вили беше понастинала и той смънка нещо, че имал много новородени същия ден за посещение и пак не дойде у дома, та му я водихме в кабинета.  #2gunfire Ако го викаме извънредно, мисля, че ще трябва да му плащаме... но не съм сигурна... newsm78

# 184
Сминшо  не  знам  дали  ще  мога  да  се  организирам!Ти  в  коя  болница  ще  ходиш?Между  другото  Алекс  е  много  сладък  и  има  страхотни  сини  очи  за  които  благородно завиждам,защото  май  Иво  няма  да  го  огрее!Така  си  мечтаех  да  е  със сини  очи,защото  татко  му  е  с много  светло  сини  очи,но  той  прилича  на мен!Да  ми  е  жив  и  здрав!

Да  се  включа  за  количката-супер  е(На  хубава  жена  като  Дея  хубава  количка LaughingАко  имах  повечко  парички  бих  си  я  купила,но  уви!

Филипка,за  коремчето  масажи  и  капки  за  колики  вършат  работа!

# 185
Абе я по-кротко!Кви са тия разстрели CloseИли пиши на кирилица и бъди добронамерен/рена или... smile3540

Мили момичета, както може би вече сте забелязали-не съм на кеф.Добре че се намери изкупителна жертва Mr. GreenШегувам се, ама наистина ми е едно свинско...Снощи се върнахме и хукнахме към болницата.Пресил започна неистово да реве, да се превива, адски болки в коремчето.На вилата му се случи пак един път, но след слагане на термометър и пръцване няколкократно нещата се оправиха и се успокои.Снощи обаче не се получи това с термометъра и се принудих да звънна на педито, което ме изпрати в болницата.По този повод искам да ви питам,когато сте се обръщали към педиатрите в почивни дни, нац.празници и след работното им време как са реагирали, посещавали ли са ви?Щото моята лепнала на вратата един лист и на него пише че в гореспоменатите моменти трябва да се обръщам не към нея, а да ходя в някакъв кабинет в болницата ShockedСериозно се замислих за смяна, що неприлични реплики ми напираха наум, не е истина.И най-трагичното е, че когато отидохме във въпросният кабинет докторката беше на адрес, чакай ако нямаш друга работа.Пресил до там се отусна и заспа без да е вечерял, вероятно мезим-а, който му дадох подейства и се успокои.Да, ама ако беше нещо нетърпящо отлагане, просто няма кой да ти обърне внимание, жалка картинка от която косите ми настръхват.Оказа се, че има доста газове, отново болезнена перисталтика, за което съм виновна естествено аз-цял ден се бях тъпкала с диня CryНе предполагах, че може да се отрази толкова болезнено на детенцето ми.
Казвам ви го, за да имате едно наум с този примамващ плод/заленчуктака и не разбрах какво е точно
[/size]
Ами аз мисля, че трябва да се ходи в Бъза Помощ направо, те лекарите не си мръдват пръста. Моята засега не съм я викала, та не знам как ще реагира, но мисля, че би дошла. newsm78

# 186
давай капки за колики ще помогне
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet
Да попитам днеска като свалих памперса на бебо пишканото му беше доста жълто, не доста а жълто, но незнам нормално ли е? newsm78

# 187
Петя, ти май сокчета даваше...  Thinking Да не е от това жълто - ако си дала повечко морков или кайсии!? newsm78

# 188
  • София
Ще дойде, Чаената!
Момичета, вие по паркавете не излизате ли!? Докато съм била навън, сте изписали 2 страници!!!
Дея, пишеш, че зимата няма да можеш да използваш количката! как ще зилизаш тогава? С шейна може и да става - те вече ще седят добре по това време, но не емного удобно заради бюрдюрите! Ние, разбира се, говорехме наизуст с Аги, без да познаваме количката лично Laughing, но явно сме се подвели по изяшния и вид - 2 години гаранция си е сериозна заявка за качество!

# 189
Нашето пишкане не е жълто, но за сметка на трова акането е като за стадо бизони преяли с мляко!
Е това което се чува буди комшийката от 3 ет, а ние сме на 8-мия....
Такива количества ака през ден, че си  е*ло ма*та! Thinking
Оризовата каша беше толкова вкусна. а той не я ще!

# 190
  • София
Що ли не съм изненадана! Казах ти, че е малък още, ама ти - не!

# 191
...добре че Юлчето е чак в пловдив иначе досега да е бръкнала в количката Wink ...

Mr. Green  Mr. Green
Може да не пиша много-много напоследък, ама всичко скивам

# 192
Бабълче,  bdbaloni Да си жива и здрава, много щастлива и обичана baloni

Филипка, дано всичко с Преси се оправи, Данчето беше споменала за колики при Стаси точно като е яла диня, явно на бебоците с по-чувствителни стомахчета им се отразява зле Sad
Аз още не съм пробвала да ям диня, ама и аз съм по-голям фен на пъпеша.
А за педито, аз съм и звъняла и в почивни дни и когато не е на работа, но не се е налагало да идва, ако трябва да дойде ще трябва да си платя, т.е. посещенията са платени ... но на мен медицинския център, в който водя Кало ми е съвсем близо и предпочитам там да го заведа ако има нещо, тъй като той е детски център и има достатъчно специалисти там и педиатър винаги има дежурен. Ама дано не се налага Praynig

# 193
Ще дойде, Чаената!
Момичета, вие по паркавете не излизате ли!? Докато съм била навън, сте изписали 2 страници!!!
Дея, пишеш, че зимата няма да можеш да използваш количката! как ще зилизаш тогава? С шейна може и да става - те вече ще седят добре по това време, но не емного удобно заради бюрдюрите! Ние, разбира се, говорехме наизуст с Аги, без да познаваме количката лично Laughing, но явно сме се подвели по изяшния и вид - 2 години гаранция си е сериозна заявка за качество!

Хм вие взехте да го удряте на бъзик ми се струва,но нищо ще ти отговоря  Wink
Първо мила да те питам ти във снега с количката ли ще излизаш?
Аз имам две коли /едната лично моя/та слагам си детето в столчето ,а количката в багажника отивам на заведение/гости свалям си детето и я слагам в количката в заведението евентоално,а също така тази количка си има дъждобран,та мен лично дъжд не ме плаши,но и не смятам в най голямата зима аз да изляза със количка  #Crazy
Също така се надявам ,че това си е шега със шейната,защото поне аз няма да изкарам детето със със шейна и то на 6-7 месеца  Naughty Crossing Arms
Това със гаранцията ама хич не ме топли ако и стане нещо просто я оставям в гаража/мазето  ,може и догодина да реша да я сменя и да си взема друга ,знам ли  Thinking
Та стига сте се захващали със моята количка,ако искате купувайте ако ли не мирувайте.
Една поговорка гласи: Лисицата гледала гроздето ,но то било много високо и затова си казала "То сигурно е кисело" и си тръгнала

Филипа нашата педи е и лична викали сме я във неделя вечерта и след 10-15 мин. Според мен я смени,дано не се налага но трябва да си имаш сигурен човек и да знаеш ,че е на разположение.

# 194
Днес не иска, утре пак!
Нуни, кога ще идваш за слинга? Аз викам към сряда някъде...
/ с Нуни ще правим 1 слинг, после ще го снимаме, който иска да си поръча след това ако му хареса!/

Общи условия

Активация на акаунт