От друга страна за количката е много важно да е стабилна и маневрена, а запа с тези гумета не знам дали става за нещо. Като си представя всички бордюри, които преминавам всеки ден и разбитите тротоари, ми се струва, че ще ми е гъзария, но ще се потя яко...
Искам да те питам ти бутала ли си Куини Зап ,за да си правиш извода,че за нищо нестават и че са нестабилни
и как си мислиш ,че нашият град е супер залят и всичко е гладко ли?
Избора си е твой,но това са пълни глупости дето ги пишеш ,че количката неставала за нищо
и щяла да се потроши,първо питай тогава вади изводи само ще ти кажа ,че има 24 месеца гаранция,айде моляте информирай се преди да си вадиш изводи най вече да ги пишеш ,само глупости чета
Ходи избирай си и си прави изводи за себе си ,но не подвеждай и др. хора
питай такива които я имат ,а не които са я виждалиАз не съм си я взела за гъзария ако така си мислиш грешиш пак,аз я взех защото ти показах колко малката става,а ние пътуваме непрекъснато и най вече щото е 5 кг-ма ,малка,маневрена много ,здрава и най вече като дизайн е страхотна
Мисля ,че всички които имат Quinny ще ме подкрепят
със написаното
Милена съЩо умира да ги прави, става опасно, определено...
И зимно време трябва да е покрит само с дъждобран, понеже моята кошница не е като на Дея, т.е. не е подходяща за това нещо...

И й се
Мажа я с крема на Бюбхен, но ако имате по-добра идея - приемам!

Пламен май на теб прилича!?
на Лудите! Включвайте се по-често! Напоследък гледам, че доста гости ни четат темичката - ХАЙДЕ ПРИ НАС, явно и вие си имате априлчета! 
, сигурно съм досадна с количката...спирам!