На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 11 005
  • 281
  •   1
Отговори
# 165

От друга страна за количката е много важно да е стабилна и маневрена, а запа с тези гумета не знам дали става за нещо. Като си представя всички бордюри, които преминавам всеки ден и разбитите тротоари, ми се струва, че ще ми е гъзария, но ще се потя яко...

Искам да те питам ти бутала ли си Куини Зап ,за да си правиш извода,че за нищо нестават и че са нестабилни
и как си мислиш ,че нашият град е супер залят и всичко е гладко ли?  Thinking Избора си е твой,но това са пълни глупости дето ги пишеш ,че количката неставала за нищо  Naughty и щяла да се потроши,първо питай тогава вади изводи само ще ти кажа ,че има 24 месеца гаранция,айде моляте информирай се преди да си вадиш изводи най вече да ги пишеш ,само глупости чета  ooooh!
Ходи избирай си и си прави изводи за себе си ,но не подвеждай и др. хора Naughty питай такива които я имат ,а не които са я виждали

Аз не съм си я взела за гъзария ако така си мислиш грешиш пак,аз я взех защото ти показах колко малката става,а ние пътуваме непрекъснато и най вече щото е 5 кг-ма ,малка,маневрена много ,здрава и най вече като дизайн е страхотна 

Мисля ,че всички които имат Quinny  ще ме подкрепят  Peace със написаното

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 23:32 от Дея

# 166
ааааааааааа на Дея количката е върха
аз я бутах ама за малко щото тя се нервира от мойта ама не ми се пускаше да знаете
искааааааааам
ама нямаааааааааааа Rolling Eyes
ми ще си караме със чиполиното но определено ако ги имах паричките............
нямаше да се замислям
а пък и Дени плачка на с9ън - аз си мисля че си припомня нещо дето го е видял през деня
айде и лека от нас
да бутате количките и да гушкате бебоците и зарад мен и ми стискайте палци че съм много нерва с тая работа гадна #Cussing out

# 167
Браво на Симонка, колко е напред с коремните преси  Wink  Милена съЩо умира да ги прави, става опасно, определено...

Моми4ета, 4ака ни нова криzа на растежа, и то голяма. До 6 седмици можело да продължава  Shocked  Shocked  Shocked  НаЩа май zапо4на, ве4е втора ве4ер трудно ляга да спи, да видим....  ooooh!

# 168
Честит рожден ден, бабълче!  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • София
Луди, кое те затруднява?
1.Намаляваш размера на снимката до указания
2.Качваш я в интенет сайт   (примерно в албумчето на априлските майчета)
3. Отваряш снимката през интернет (от сайта)
4.Отиваш най-отгоре, където е адреса на снимката и копираш адреса (Ctrl+C)
5. Влизаш в профила си и срещу полето "Имам собствена картинка" пействаш адреса (Ctrl+V)
Гледай радио бутончето (точката) да сочи "Имам собствена картинка". Записваш промените и ако е станало ще си видиш снимката още  в профила.

За да излиза в подписа в слагаш в лентичката, която отразява възрастта на детето. Но и там има ограничения за големината на снимките и за разширението на файла. Избери си лентичка и ако имаш въпроси питай на ЛС(лични съобщения), за  да не разводняваме форума.

smile3525 smile3525 smile3525
Честит рожден ден Бабълче

smile3501 newsm44 newsm68 newsm44 smile3501
ЧЕСТИТ 4-ти месец на Вени на мама Меца и на Христо на ~Цвети~

# 170

От друга страна за количката е много важно да е стабилна и маневрена, а запа с тези гумета не знам дали става за нещо. Като си представя всички бордюри, които преминавам всеки ден и разбитите тротоари, ми се струва, че ще ми е гъзария, но ще се потя яко...

Искам да те питам ти бутала ли си Куини Зап ,за да си правиш извода,че за нищо нестават и че са нестабилни
и как си мислиш ,че нашият град е супер залят и всичко е гладко ли?  Thinking Избора си е твой,но това са пълни глупости дето ги пишеш ,че количката неставала за нищо  Naughty и щяла да се потроши,първо питай тогава вади изводи само ще ти кажа ,че има 24 месеца гаранция,айде моляте информирай се преди да си вадиш изводи най вече да ги пишеш ,само глупости чета  ooooh!
Ходи избирай си и си прави изводи за себе си ,но не подвеждай и др. хора Naughty питай такива които я имат ,а не които са я виждали

Аз не съм си я взела за гъзария ако така си мислиш грешиш пак,аз я взех защото ти показах колко малката става,а ние пътуваме непрекъснато и най вече щото е 5 кг-ма ,малка,маневрена много ,здрава и най вече като дизайн е страхотна 

Мисля ,че всички които имат Quinny  ще ме подкрепят  Peace със написаното
[/size]
Е, Дея, не ме разбирай неправилно!
Не знаех, че е с гаранция 24 месеца!Ако се изпълнява гаранцията още по-добре.
Количката е невероятно красива, съгласна съм! И гъзарията за мен се отнася...

Продават ми адаптори за кошницата, но моята е Сити, ако стане, ок. От друга страна сега го мисля... Ами бебчо как ще си поспива когато е на близо годинка, но все още не достатъчно голям, за да е на режим? newsm78 И зимно време трябва да е покрит само с дъждобран, понеже моята кошница не е като на Дея, т.е. не е подходяща за това нещо...

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 09:10 от чаено момиче

# 171
  • софия
Честит нов месец на малкото МЕЧЕ-КЛЕЧЕ!!! и ЧРД на Buble

# 172
  • София
Бабълче, Честит Рожден Ден, мила! Бъди мнооого щастлива! ! !   bdbaloni
Честито и на месечковчите!    lovekiss Two Hearts lovekiss

Момичета, помощ - не мога да разбера какво става, имам чуството, че имам запушен канал на едната гърда, обаче бучка, червено нямам, само ме боли, чувствам, че имам кърма, но не мога да цедя. Правих топли компреси, но ефект - цъ. Втриса ме, студено ми е, но температура нямам. Дайде съвет   Cry

# 173
 bdbaloni на Бабълчето! Честит празник на месечковците! baloni newsm38 Tada
Много сбъднати мечти!  ura newsm67 dance

Ние се завърнахме от Родопите. Страхотно беше, но за малко.  Rolling Eyes Но след 2 седмици пак сме там - за по-дълго!  newsm44 На децата им понесе супер! Само дето от престараване си претоплих момиченцето...  Banghead И й се подсече гушката...  Sad Мажа я с крема на Бюбхен, но ако имате по-добра идея - приемам!

Данче, за гърдата - топли компреси и топъл душ преди кърмене, студен компрес след кърмене, както и изстудено зелево листо в сутиена - много облекчава и не се притеснявай, че от зелето ще ти спре кърмата! Hug

За смученето на палеца, които се притесняват, знам и един по-хард метод за отучване, ама не съм го пробвала...  Thinking Слага се нещо като шиничка на ръката, за да не може да си свива ръката в лакъта - правело се от картон, увит с плат ... Не знам... И Вили вече толкова упорито го смуче, а от брат й знам, че после отучване просто НЯМА! smile3511

Кате, много сте сладки на снимката!!!  Heart Eyes Пламен май на теб прилича!? Wink

welcome на Лудите! Включвайте се по-често! Напоследък гледам, че доста гости ни четат темичката - ХАЙДЕ ПРИ НАС, явно и вие си имате априлчета! smile3525

# 174
Момичета, помощ - не мога да разбера какво става, имам чуството, че имам запушен канал на едната гърда, обаче бучка, червено нямам, само ме боли, чувствам, че имам кърма, но не мога да цедя. Правих топли компреси, но ефект - цъ. Втриса ме, студено ми е, но температура нямам. Дайде съвет   Cry

Пробвай под душа да се изцедиш Rolling Eyes и иди на лекар,опасно е

Е, Дея, не ме разбирай неправилно!
Не знаех, че е с гаранция 24 месеца!Ако се изпълнява гаранцията още по-добре.
Количката е невероятно красива, съгласна съм! И гъзарията за мен се отнася...

Продават ми адаптори за кошницата, но моята е Сити, ако стане, ок. От друга страна сега го мисля... Ами бебчо как ще си поспива когато е на близо годинка, но все още не достатъчно голям, за да е на режим? newsm78 И зимно време трябва да е покрит само с дъждобран, понеже моята кошница не е като на Дея, т.е. не е подходяща за това нещо...

Адапторите се продават с количката,как така на теб отделно ти продават?Нещо те разиграват  Thinking
За кошницата има специално да се продават комарник и дъждобран виж тук
Пък и зимата имай предвид,че с тази количка по снега неможе се ходи  Naughty ,а за когато стане голямо детето
ми наистина няма да е удобно защото тя не е за спане ,макар,че не точно седнала като стол,но е факт че количката е само със седнало,аз съм си решила този проблем,няма да излизаме за по цял ден а сутрин за два три часа и вечерта  Peace

# 175
Честит Рожден Ден, Бъбълче!
Да си жива и здрава!

bouquet  bouquet  bouquet

Честито на малката Вени и Христо.  bouquet

Скарлет-Елизабет  вече на няколко пъти така ме щипе, като я държа и си впива малките пръстчета в ръката ми и стиска, че  се и хили.
Вчера напълних ваната и се жабуркахме двете, много и хареса, беше като шамандурка, махаше с ръце и крака, голям кеф.  bath1

Филипче, добре дошла отново. Hug

Добре дошла на Луди... welcome

# 176
ABE MOMIЧETA KVA E TAZI KOLIЧKIA BE  DAITE DA E VIDIM NAI NAKRAIA #2gunfire

# 177
Данче, в краен случай компрес с риванол, въпреки, че е забранено. Ако забият съвсем нещата.
Дано се оправиш.... Ама никакви разтривки, ей!

пробвах оризова каша с кърма - пищеше, сега цока!Като хапне пак ще му дам.

# 178

Данче, чувала съм също и за парна баня над тенджера с гореща вода. Оставаш една тенджера на котлона да заври изчакваш малко най-врялата пара да не се изгориш и се надвесваш над нея. Лично аз не съм пробвала, но ми казаха, че било ефикасно. Препоръчва се също и по-често кърмене от обикновено, като се започва приоритетно от афектираната гърда, като се прави масаж по посока към зърното. А също имаше нещо което се вземаше да разреди кърмата, но не си спомням какво. Обикновено такива проблеми има когато млякото е по - мазно. Ще се опитам да потърся, къде го бях чела.

# 179
извинете ме Blush, сигурно съм досадна с количката...спирам! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт