На море или на балкан ще ходи априлски беборан

• 10 957
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Дрехите ги пера отделно и не смятам да ги смесвам скоро.
По въпроса за количката и моята е от така наречените "грациозна" май беше, но като гледам приятелки с такива колички са много доволни.Деичка ние сте бе сигурно няма да излизаме зимата Wink
Н а мене тази количка ми е идеална не мога да си представа да бутам танк с мой те 40 кила, а и е съм от майките в парковете, така че съм много доволна от Quinny buzz.
Все пак има различни модели за всеки вкус, така, че нека не се караме за глупости.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 13:42 от мимка

# 256
  • Sofia
Момичета, които живеете в София - имам проблем, трябва да напуснем квартирата до 20дни, ако някой от вас е чувал или знае за квартира, моля ви свиркайте, търсим си поне две стаички, необзаведени или частично, че имаме доста багаж, ох абе само проблеми, извинявайте, че ви занимавам, но днес е първия ден, остават още 19 дни, трябва да побързаме.

# 257
Имам нещо на ум за една квартира ще проверя и ще ти пиша на лични.
Пете утре кфе????

# 258
  • София
Ох, това въртене и на нас ни стана голям проблем; от 1 месец не се беше будил през нощта, а в последните 2 нощи си циври, че или ръката затиснал, или главата изостанала, а вчера си я беше заврял под обиколника и изквича на умряло, та се спекох, да не вземе да се задуши и му защипах обиколниците с матрака.

При дрехите на малкия слагам понякога и по някоя наша тениска и си ги пера с бебешки прах и омекотител.

Роси, нямам идея за квартири, ама виж тук: http://imoti.bg/

# 259
  • София
Хайде, честита количка на Чаена!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз ви се радвам най-искрено и на двете, защото нямам възможност засега да заделя повече от 20 лв за количка и чакам с нетърпение да докарат на ТСМ летните, ама.... Tired
Та, по тоя повод, радвам се, че поне някои от априлчетата ни се возят в хубави колички!
Филипа, мила, личните са така....в Русе повечето имат договори с Мобилмед или нещо такова. А за децата обикновено се вика д-р Досев на частно /15 лв/-супер отзиви има за него, стои по 30-60 минути, изписва малко скъпи лекарства, но до 2-3 дни се оправят децата.
Аз забравих да се похваля, че го викахме вкъщи просто да погледне малкия и да каже как му се струва, добре ли се развива, профилактично.Според него детенцето е много добре. Огледа го от-до и каза малко главичката да моделираме и да внимаваме по барчетата, че много лесно се прихващало от децата.

# 260
Бюти, голяма греда ударихме с това плАване Confused
Първо-имаме час чааак за 5 септемри Shocked, още има карантина, като изтече ще има отпуски та за това.
Второ-жената, която се занимава с плуващите бебета казала, че до тогава Пресил ще е голям и има вероятност да го хване шубето, а и да не го хване, момчетата много по-трудно свиквали, за разлика от момичетата Rolling Eyes

# 261
Сега не се смейте, щото  Naughty но да кажа, че и ние имаме вече нова количка  Joy сериозно вече, лятна е, сгъва се на чадър, практичен тъмен цвят и бебка и се кефи, седи си удобно вътре (полегнала де, не седнала още) а аз си я пренасям по стълбищата на подлезите в центъра като едното нищо, все едно е комар в сравнение с комбинираната ни. но пък не вози меко като нея, каквото и да кажем. Уви, идеални неща няма... ще ги редувам двете според нуждите.

Абе момичета, ще дойдете ли в събота от 11 на шествието от НДК? Ще ви чакам. А също изложбата със снимките на кърмачки се откривала утре, трябва да разровя по темите къде е и мисля да ида да я видя.

# 262
Здравейте, мацки Hug
Аз уча за изпити и затова не се включвам често - възползвам се от времето, когато писанка спи ooooh! А и сега е много тихо в нас - понеже съм мнооогооо добричка Mr. Green пуснах за няколко дена татито да отиде до морето и да пощурее - поне той да види моренцето тая година
 Crazy
Данче, след случката с Ленора (Бурка, марка омекотител е това чудо Grinning) няколко вечери къпахме Яна само на душа, не сме я слагали във ваната. Мина й бързо. Лошото е, че снощи пак ми спретна тоя номер, пищя като луда в коритото - не знам защо така Sad

Ренка, не ми се е случвало такова нещо. Дано не е нещо сериозно. И аз тая седмица ще ходя на гинеколог наааай-накрая.

Аги, към края на седмицата ще мога да дойда, за да ми направиш слинга. Все още не съм си купила нито плат нито халки - несериозна работа Whistling

А за прането - пера й дрешките отделно, събирам няколко дена и след това бутам в пералнята на една кратка програма за 30 мин. се готови. И бебешките и нашите дрехи пера с Тео бебе  Joy защо ли Joy

Ани, мисля да дойда в събота - има ли още желаещи Grinning

Да не забравя да честитя на 4месечничетата и на мамите с новите колички  bouquet

# 263
  • София
Да докладваме - санали сме 7700 и 70 см! Продължаваме на кърма още един месец и после захранване!
Тони на Чаената е вече 6100 и 61 см! Докторката и сви сърмите, че бърза да захранва, а аз гадничко се подсмихвах newsm48 smile3508 smile3534 Това майтап, де!
Мецанке, аз мисля да дойда на похода, а изложбата е от 7 до 13 август в Галерия СИБАНК, ул. Славянска 2, точно зад Народния театър!

# 264
Хей момичета аз да кажа, че все още чакам потвърждение за 1 ГБ място в албума (до 7 работни дни трябва да отговорят)

# 265
здравейте мамчета
искам да ви кажа че количката на Аги е супер готина и да си я ползва с кеф
мойят бебо още не се е обърнал но прави опити
Мимка добре ще ти пиша на лс да се разберем

# 266
Момичета, завърнах ссе. Изчетох ви  и вече съм на линия.

За протокола - този месец сме наддали 700грама и 4 см и сме съответно - 6.060кг и 62см.
Бяхме на море с мъжа ми за 1 ден (без бебето обаче) и беше супер, в събота ще отидем и до Гърция за ден.
Бебка се справи много добре с плуването, пуснаха я сама всичко на всичко около 20сек и тя се задържа, но много бързо се изморяваше. Да кажа на Филипа да не се притеснява - повечето бебета реват, момичета момчета няма значение. Бяхме и на масажи - абе от 3 месечна е по спа центрове, на баща й да му е як гърба да я издържа.
Вече се обръщаме, стоим на крака без да се огъват, говорим, от време на време се смеем с глас. Мисля да захранвам като навършим 4 месеца със зеленчуково пюре. Някой може ли да ми каже къде да потърся примерни схеми на захранване. Четох по някое време, че ще започват някои мами с оризова каша. Къде мога да се информирам повечко?

Това е засега. Вече ще съм о редовна и няма да пиша чак толкова много.

И накрая: Честито на всички, които са празнували докато отсъствах.

# 267
Моми4ета, имам проблем с кърменето  Confused  Милена су4е само 5, маааааксимум 10 минути. Не мога да я накарам да пие пове4е. 4ести4ко я слагам на гърдата, тя и много пла4е днес, но ресултат никакъв. Някакви идеи???

# 268
  • София
Честита количка и на мечето!
Филипа, аз съм готова с изследванията, ще ходя утре-вдругиден до Закрила на детето. Ама споко, бе...Какво си се шашнала?Голяма работа, нека пореват малко, ще свикнат!
Аз пък имам един приятел, който работеше там и каза, че е говорил с тази за басейна и тя му е казала, че най-добре е да е минимум 6-месечно...Ще ги учи, къде ще ходи! Naughty
Моми4ета, имам проблем с кърменето  Confused  Милена су4е само 5, маааааксимум 10 минути. Не мога да я накарам да пие пове4е. 4ести4ко я слагам на гърдата, тя и много пла4е днес, но ресултат никакъв. Някакви идеи???
Според мен, продължавай в същия дух!

# 269
Аз пък имам един приятел, който работеше там и каза, че е говорил с тази за басейна и тя му е казала, че най-добре е да е минимум 6-месечно...Ще ги учи, къде ще ходи! Naughty

Мда, верно е това, че бебетата трябва да са малко по-големи. Малките много се изморяват от водата. При нас имаше едно 8-месечно момиченце, което на третия път го пуснаха и само си плуваше. А ние за 8- пъти само веднъж за 20 сек. Ама  догодина пак и за повече тогава.

Общи условия

Активация на акаунт