Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 27 854
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Привет дружки Hug
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart Hands Plus1 Flowers Rose
порових се малко в нета
Ранини е писала май месец 2019-

Следващия сериал на OG Medya/след Атийе/ за нетфликс, ще е по книга на Gülseren Budayıcıoğlu
това са те:
https://kidega.com/yazar/gulseren-budayicioglu-120366
Ще чакаме нещо официално като инфо и дано му е на късмет!! И преди съм искала сериал по литературно произведение!

оххх и едни снимки на маникена Киво..... някои не бях виждала Grinning

хубав следобед!

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 13:58 от Airra

# 556

Айре Heart Eyes благодаря за ровенето ти в нета, да се надяваме , че именно по някоя от книгите на тази писателка  ще е новият сериал с Киво Hands Pray Всички проекти по литературно произведение са качествени , с такова впечатление поне съм останала.
Аз съм  виждала тези снимки, благодаря ти, нали знаеш, че Киво всякак ми харесва Smiley  С тези изящни черти е прекрасен във всяка възраст, но сега възмъжал ми е още по- привлекателен Heart  Колко хубаво, че е от мъжете, които остаряват красиво Hands Plus1

Цитат
В связи с национальным трауром новая серия сериала Воин в эфир не выйдет. Вместо нее будет показан фильм Давай же, сынок

Ире Heart Eyes така е за ролите на Киво, да видим с какво ще ни изненада и в следващата. Доста ще има да си почакаме, но поне да разберем кой ще е сериала Smiley

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 23:30 от queen_fenka

# 557
Добро утро, дружки! Hug

Хубав ден! Hug

# 558
Честита Баба Марта! Blush
Бели и червени, здрави и засмени!!

Фенче Kissing Heart Hands Plus1Flowers Tulip
да, довечера ще дават за пореден път ХС по Фокс.

Хубав нов месец!! Flowers Four Leaf Clover

# 559
Честита Баба Марта, момичета 😍
Бъдете здрави!

Айра, много благодаря за информацията, която си събрала. И на мен ми допада идеята, да се снима филм по книга, но ще видим какво ще излезе. Интересно ми е какъв ли нов персонаж си е избрал Къванч? Ако е по книгата на тази писателка дали ще бъде пациент или лекар ???🤔
Е, ще почакаме, ама поне вече имаме някаква малка информация 😀
Хубав ден на всички 🤗
Р.С
Днес е и ден за прошка,  ако съм обидила някой волно или неволно, простете ❤

# 560
И от мен в денят за прошка-Простете, ако неволно съм ви засегнала!!!
Пепи Hug
то инфо е силно казано, а предположения и догадки.
Нее едва ли ще е лекар или пациент. Wink
Сериалът "Истанбулската невеста" е също по роман на тази писателка, но сюжетът е доста изменен.
А примерно в "Ако кралят загуби" става на въпрос за мъжът ловец-с много жени Yum
резюмето на книгата с превод на Гугъл/естествено доста нескопосан:))/
Скрит текст:
Историята на ловец, който лови плячка ...

Човекът е засегнат от това, което е преживял в ранното си детство. Тя е като статуя, която все още не се е появила; животът е майстор скулптор, който се опитва да го оформи с фина форма ... Но понякога боли длетото толкова силно, че парче се откъсва и никой не може да го върне обратно. Винаги се виждаше в кулминацията и мислеше, че никога няма да падне. Но един ден животът му даде длето в ръката и сърцето му също беше разбито ...

Той обаче беше цар с трон в сърцата на много жени ... Нито дълго време вярваше в себе си, нито бяха жени. Но жените бяха първите, които усетиха, че нещо се е променило; жени, които я покоряват като роб години наред ...

Психиатър Dr. В романа си Gülseren Budayıcıoğlu Kral Kaybederse той разказва за лова на ловец, който смята, че няма да слезе от върховете и как е ловец в трагичния живот на нещастна жена, която вярва, че няма да бъде обичана.

Абе със сигурност Киво си е харесал нещо различно и предизвикателно!

интересен нов клип!

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 12:22 от Airra

# 561
Айра, дори с този превод историята ми се струва интересна. Точно като за Къванч.
Честно казано въобще не ми се иска да участва във филм фантастика. Протектор не съм гледала, от Атйе съм очарована, но ми се иска да е нещо по различно. Но никой не ме пита.😀 Важното е, че ще гледаме филм 😍

# 562
Привет на всички момичета от темата  за Киво HugHeartHugHeartHugHeart

Здраве , любов, късмет и щастие през настъпващата Птолет!

Няма да забравя и да ви поискам прошка.Ако съм ви обидила с нещо и то неволно ...МОЛЯ ПРОСТЕТЕ  Hands PrayHands PrayHands Pray

# 563
Себии и на теб ЧБМ!! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover Мерси подобно за пожеланията! Hug

Айра, дори с този превод историята ми се струва интересна. Точно като за Къванч.
Честно казано въобще не ми се иска да участва във филм фантастика. Протектор не съм гледала, от Атйе съм очарована, но ми се иска да е нещо по различно. Но никой не ме пита.😀 Важното е, че ще гледаме филм 😍
така е , интересно е!
ооо не вярвам да е фентъзи Wink като Протектора, Атийе е драма, мистерия.
самия факт, че и нашия сериал ще е за Нетфликс, предполага да е по-различно и нестандартно.
но и двата сериала на Чачо и Берен са също по книги на турски автори.
та...чакаме си достоверно инфо!

# 564
Дружкииии,
Честита Баба Марта!!!

Бъдете здрави и щастливи!
Честит ни нов месец! Нека ни донесе здрави, щастливи мигове и щастливи новини за КБТ!

Благодаря най- искрено за всичко на всички! Дано никога не съм засегнала някого, ако съм- извинявам се! ❤

Минавам набързо, за което се извинявам, но посрещнахме баба Марта с поход дълъг над 12 км, а сега ни очакват към 200 км, но с кола. 😀

Хубав ден и до после! 💋

# 565
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Простете ми, ако неволно съм съгрешила!

Честит ни нов месец! Родена съм през март така, че скоро ще "чукна" 55.

Скрит текст:
Магнолията ни в двора цъфна.

Благодаря за споделеното! Така и не разбрах кога се очаква проект с Къванч... Вижда ли се скоро светлина в "тунела", че бая време мина?  Моля, "светнете" ме,  малко съм назад с "материала". Заета съм с програмата за Националния празник.

Спокоен следобед! Wink

# 566
Айре Heart Eyes Себи Heart Eyes Пепи Heart Eyes Ире Heart Eyes Кате Hug Честита Баба Марта и на вас! Kiss Flowers Bouquet
Айре Heart Eyes много готино колажче, твое ли е ? Не виждам името ти, та за това питам Thinking
Кате Hug има преведено какво е казал Киво за бъдещите си проекти малко назад. Но, ако действително е на Нетфликс, скоро няма да го видим този сериал, ще трябва да си почакаме Smiley
Или го гледай тук с руски субки
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?fbclid=IwAR1BkOajNKvsIPJqxX1 … pl_wall_-39664475
Не вярвам да снима Киво нито фантастика, нито мистика, да видим какво е избрал Thinking Дано е този Ако кралят загуби, гледа ми се нещо напълно различно, ама квото такова Hands Plus1

Този колаж ми хареса!

Лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 21:22 от queen_fenka

# 567
Ирее Kissing HeartKiss
Кате Hug, ако е за Нетфликс сериала, то най-рано в края на годината /според моето виждане/
спирам по темата........Close докато не излезе нещо достоверно!
Фенче Kissing Heart, да мой е колажа, нали правя подобни за всеки месец Wink

доста коментари в ТТ за ХС и то страхотни!
Колкото пъти да го дават, биха го гледали....
"Къванч надгражда всяка своя следваща роля......"
"Беше толкова вълнуващо, нямам повече сълзи........"

Иво Аръков е в "Папараци" Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 21:49 от Airra

# 568
  • гр. Върбица обл. Шумен
Късновечерен привет! Heart Eyes

Фенче, гледах Иво в "Папараци" (образът му с образ...Stuck Out Tongue Winking Eye ), та се появи и Ники Илиев и реших да ви покажа това.

Скрит текст:

Младежът до Ники е моят племеник.

Айре, ще почакаме...явно... Confused

Лека вечер! Hug

Лека! Heart

# 569
  • AMS

Привет, дружки!!!
Здрави, весели, засмени!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Мислех си за Къванч и ролите му.
Извадих гифчето горе и се отплеснах.