Терзи

Ире
как да не излезеш на това време, само да не е сред много хора. И ние излизахме с децата. Ето нещо, което споделям напълно :

как да не излезеш на това време, само да не е сред много хора. И ние излизахме с децата. Ето нещо, което споделям напълно :

Ире

благодаря ти за инфото, но добре, че не те прочетох снощи ... И след всичко пожелаваш спокойна нощ, шегаджийка
Дано момчето ни е със силна имунна система
а и снимките да са били преди този ужас, който ни сполетя ...

, оффф ситуацията е доста сериозна, вече имаме извънредно положение в България. Та няма смисъл да коментираме за бъдещи събития, които очакваме тук в темата, вижда се колко несигурно е всичко 
, който парализирва всички сфери от живота 
, благодаря за споделеното от снощи!

благодаря ти за всички хубавини, което си споделила!
и аз се надявам снимките да са били отдавна. Наистина ли при вас е такова положението ? Странно ... А при нас взеха решение да затворят всичко - май само хранителните магазини и аптеките ще работят. ДГ са затворени до 29. 03. Не го вярвах, но стана. Така, че съм отпуска и аз вече.

Фенче
, Диве:heart_eyes: ! 

, ами какво да ти кажа, честита ти отпуска!! 

..и аз мисля, че строгите мерки, които въведоха в БГ, буквално за 2 дена са за добро!!
, предполагам, че КБТ са добре 

така е най-добре! При нас и Метро затвори.
до последно не вярвах, че ще затворят и градините в София, но е факт. Благодаря, имам нужда от малко почивка, макар и по такъв ужасен повод.
Изненадана съм, няма да крия. Дано сте добре цялото семейство 

-интересно си описала ситуацията при вас...и аз съм изненадана, все пак сте в сърцето на Европа.
, а хареса ли ти филма??

благодаря за споделеното!
Ами не съм учудена, че отлагат всичко, така трябва.
, браво и мен ме развълнува!!

/-те двамата се смеят и се закачат , облечени съвсем неглиже, после Киво седна да обядва, не изчака никой, защото бил много гладен, помоли Башак да му донесе кисело мляко и телефона му. наблюдавах ги и си казвам на ум-"оххх много са готини и естествени в реалния им живот"

Препоръчани теми