Отговори
# 1 605
  • София
Онзи, карам стара, но изправна кола, 4х4. Ни една лампа не свети, гуми се сменят само по 4 броя и не се карат докато станат съвсем на ски - напротив, следи се дот и състояние на гумата. Не те разбрах - всички са зян? Да, но при доста хора зян е само личността, поне колата не им помага да създават риск. Тук имаме случай на човек, който за 5 стотинки усилие не полага да осигури безопасността на околните, та като не поддържа колата, съвсем зле стават нещата. За мен това не е окей.
По-скоро се чудя възможно ли е да е тролене и фантазия всичко изчетено...

# 1 606
Не мисля, че някой тук я обижда.
По едно време я съжалявах, докато не се изказа негативно за мен и колата ми. Тогава спрях...
Видях много постове с градивна критика, дано си е взела бележка.

# 1 607
Ей това ми е любимо... когато мъж се държи дружелюбно и предлага помощ, да се счита за свалка и скрити намерения Simple Smile

# 1 608
Взела е...дръжки. Ще спре да пише за някоя и друга седмица и после ще дойде с нова сага. Аз не съм обиждала никой,не съм Господ да съдя. Изказах си и аз мнение,че не съм съгласна с това и не е ок.
Лин,вече доста често се бърка нормално поведение,услужливост,помощ с флирт.

# 1 609
По едно време я съжалявах, докато не се изказа негативно за мен и колата ми. Тогава спрях...
Да нямаш предвид репликата ѝ, че "карането на автоматик води до затъпяване"? Joy

# 1 610
  • София
Все някой мъж има дето й дава поне акъл на Зуки. Иначе как ще й хрумне да сменя само по 2 гуми, да върти докато се махне чайника/робота и тн. Човек като не знае, как сам ще измисля тарикатлъци?! Като не знаеш, появи ли се проблем, тичаш в сервиз, или поне при някой който разбира. Не се пробваш да си доубиеш колата.
Като казах колата, според мен там й е най-голямата набутвация. Стара, но екзотична кола според мен се купува само ако си ценител и знаеш с какво се захващаш. Нито частите са им евтини и масови, нито майсторите често ги срещат та да им знаят болестите. Но пък с Микра/Клио/Корса няма да ни обяснява колко й е уникално возилото...

# 1 611
Мда,и как по светофарите я заглеждат и я “поздравяват”...
Сериозно ли е написала това за автоматика?! Пропуснала съм го. 😂

# 1 612
Да нямаш предвид репликата ѝ, че "карането на автоматик води до затъпяване"? Joy

И това!

И някаква подобна реплика от преди това имаше.....

# 1 613
Нали колата мисли вместо теб Simple Smile
Ама в случая нямаме мисъл и при карането с ръчни скорости.
Личните ми коли са били все ръчки, но съм карала голямо и тежко мпс автоматик и това ми беше голямо улеснение.

Ени, те ако те поздравяват по светофарите, обикновено не е с добри намерения... псуване, жестове Simple Smile Simple Smile

Споменавате чайник и робот, това съм го пропуснала, за какво става въпрос?

# 1 614
Лин,тя не мисли така. 😁 Радвам се,че вече не шофирам редовно в Сф. 😊

# 1 615
Ени, а пък аз се притеснявям за близките и приятелите ми в София, още повече, че някои от тях са на 2 колела.

# 1 616
  • София

Споменавате чайник и робот, това съм го пропуснала, за какво става въпрос?
Лампите за маслото (чайник) и акумулатора (робот). От последния разказ на Зуки Су.

Цитат
Отскоро започна да изгасва при студено време. Изкарва около 30 секунди, прихърква и гасне. Показват се чайника (масло) и робота с плюса и минуси (акумулатор). Изключвам, паля, играя си малко с газта и тръгвам. Знаех й мръсните номера до днес.

# 1 617
Чайник

и робот (който е пропуснала да спомене, че и намига Grinning )

# 1 618
  • София
Да си носи кръста, когато отговаря само да себе си. В случая е участник в движението и застрашава и другите.

Няма такъв, който отговаря само за себе си. Освен ако не си сам на пътя и не уцелиш самотно дърво. Simple Smile
Винаги, всеки, който участва в движението, директно или индиректно, отговаря и за други. Тези в колата, тези на пътя и т.н. Не беше в това е въпроса. Simple Smile Както и да е. Simple Smile
Стига де. Simple Smile По тази логика, тук почти всички трябва да са - всеки срещу всеки. Simple Smile

Не те разбрах - всички са зян? Да, но при доста хора зян е само личността, поне колата не им помага да създават риск.
Така де. Точно това се опитах да кажа. Ако някой е г@з, с квато и кола да е все тая. Simple Smile

Ей това ми е любимо... когато мъж се държи дружелюбно и предлага помощ, да се счита за свалка и скрити намерения Simple Smile
Прайм услуги секви. Laughing

П.П. Чайника и робота, светят когато загасне. не е гарантирано, че има проблем, с което и да било от двете. Ако е по време на движение, тогава лошо.

П.П. 2  Мноо пишете, бре. Докат сколасам да драсна, навъртехте 2 страници. Simple Smile

# 1 619
Афектирахме се ние,нямаме спирка. 😂

Общи условия

Активация на акаунт