Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 4 ян. 2020, 10:17 ч.

Как да си намеря гадже?

 • 5 837
 • 174
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 894
Имам един приятел, който прави по 10-12 първи срещи в събота. Наредил си ги е по график, 40 мин на момиче + 5 мин за трансфер.
  Grinning Сигурно е вечно запъхтян. И каква е крайната му цел?

# 31
 • Мнения: 18 323
Пък и аз търся сериозна връзка не просто гадже за секс.

А защо не пробваш обратното? Намери си първо гадже за секс, а след това ще се види става ли за сериозна връзка, или не става.
И изобщо, какво означава според теб „сериозна връзка“, че нещо не ми е ясно? И защо сексът не влиза в нея?

# 32
 • Мнения: 224
Разбира се че влиза. Но това най-лесно се намира. Аз искам и да сме приятели да си имаме доверие и общи интереси. И след известно време да създадем семейство

# 33
 • Мнения: 2 048
Гаджето за секс не е гадже, а любовник.
Никой не гарантира, че връзката ще прерастне в семейство. Не очаквайте това от първата си връзка и то в 21ви век - може да имате късмет, но може и да не се получи.
Приятелство с мъж, прерастващо във връзка... Звучи като сюжет на романтична комедия. Ако мъжът Ви харесва, ще търси интимна връзка. Ако не Ви харесва, ще си останете приятелка, а не половинка.

# 34
 • Мнения: 18 323
Ама всичко това няма как да го знаеш предварително или някой да ти гарантира – на ти това момче, той ще ти е сериозната връзка и мъжът, с когото да създадеш семейство.
Хората се женят, деца създават и се разделят, ти искаш някакви гаранции предварително. Не става така.
Запознаваш се с някого, излизате няколко пъти, общувате... То само ще си покаже дали ще си допаднете, или не. Като си допаднете, се сближавате повече и пак ще си покаже ставате ли за сериозна връзка, или не.
Сериозната връзка не е такава от ден първи. Трябва бая сол да изядете заедно, за да се получи.

Ох, май е крайно време да се възроди старият народен обичай за „сляпата неделя“. Явно наистина има хора, които трябва да бъдат оженени с чужда помощ, иначе сами няма да се оправят в този сложен живот...

# 35
 • Мнения: 224
Така е няма как да знаеш презварително кой какъв ще ти бъде и колко време ще сте заедно дали щесте щастливи.. Но има значение с каква нагласа тръгваш. Ако ти е достатъчен единия секс лесно ще откриеш и ще те интересува само как изглежда другия.Ако искаш обаче нещо сериозно тогаватърсиш повече и гледаш повече. Искам сериозна връзка не само секс

# 36
 • Мнения: 12 980
Не ми отговори, писа ли на онова момче?
И той иска сериозна връзка.

# 37
 • Мнения: 1 278
Така е няма как да знаеш презварително кой какъв ще ти бъде и колко време ще сте заедно дали щесте щастливи.. Но има значение с каква нагласа тръгваш. Ако ти е достатъчен единия секс лесно ще откриеш и ще те интересува само как изглежда другия.Ако искаш обаче нещо сериозно тогаватърсиш повече и гледаш повече. Искам сериозна връзка не само секс

Това за нагласата е напълно вярно.

# 38
 • Мнения: 176
Ако искаш обаче нещо сериозно тогава търсиш повече и гледаш повече. Искам сериозна връзка не само секс

Чудестно, щом знаеш какво искаш - действай излизай с момчета и гледай повече от само външен вид.  С колко момчета си излязла през 2019г ?

# 39
 • Мнения: 672
Аз вече за себе си започнвам да разбирам, къде е проблема в дълбочина.

Много хора може да са дали много добри съвети, но това са съвети късаещи следствието на проблема.
Казано метафорично, все едно да имаш дадено заболяване и лекаря да ти предпише лечение на симптомите, а не да търси първоизточника на проблема, за да може да се постигне пълно излекуване (за жалост то така си и работи конвенционалната медицина).

Хората, които дават съвети не се замислят за тези неща и точно за това казах и ще трябва и да го повторя явно много пъти. Не е проблема, къде да си намери приятел, къде да търси, къде да го срещне ! Проблема е в нея самата, със липсата на увереност, самочувствие, предразсъдъци, слагане на бариери и като цяло нейният мироглед !

Ако и прочета всичките коментари ще имам още по-пълна картина. Не ми харесва това, че тя държи да намери някой още с първият опит и той да е правилният човек и да заживеят щастливо и така до края на живота им, като в приказките. Точно е това нещо усещам при нея, че има един страх да не попадне на неправилният, да започне връзка, която да не се получи. Точно този страх от неуспеха е една голяма бариера, която тя си е сложила. Тя иска всичко да се получи още от първият път.

Би било добре ако можеше да започнеш дори с някои мимолетни връзки, за да натрупаш някакъв опит и увереност. Не е проблем, че си дествена, нито е срамно, но и това сега ти пречи на увереноста. За жалост със всичките бариери, които си си поставила ще намалиш страшно много избора на мъже, не от твоя страна, а от тяхна. Които мъже (в това число и свестни), няма да имат интерес към теб.

По-този начин е много вероятно ако намериш мъж, той да е далеч от най-доброто което би могла да имаш. По-вероятно е да попаднеш на такъв със много ниски критерии и със ниско самочувствие и увереност като теб, навярно и не добър като любовник. Разибра се това дали е зле като любовник ти няма и да го разбереш, защото нямаш опит с други.

Проблема ти не е малък и повечето хора дори забравят, че при теб има и друга голяма липса, не по-малко важна, а именно липсата на приятели в реалният живот. Приятелите са нещо много важно, ако имаше такива дори без мъж нямаше да се чувстваш толкова самотна сега.

Мога да пиша още много много, но по-добре в отделни мнения, че става много дълго. В друго мнение, ще ти кажа и кое смятам за най-доброто решение в твоя случай, най-доброто от всички които си чула до сега и ще се обоснова защо, аргументите са по-важни и от самият съвет !

# 40
 • Мнения: 427
Напълно подкрепям горните мнения за фитнеса. Освен  че ще се сдобиеш с хубава фигура, че си вдигнеш самочувствието и ще се почувстваш добре в собствената си кожа, а това е точно обратното на  стеснителна и плаха. А и във фитнеса също се срещат доста мъже. А ако чувстваш, че имаш сериозни проблеми с общуването, силно ти препоръчвам групи за психо драма. Водят се от психолог и помагат да си разчупиш вътрешните бариери. Пишеш, че си на 24. Учиш ли, работиш ли? И при двата ваарианта е дабре да започнеш да излизаш с колегите си. Може и да си вземеш куче. Така също много се разширява социалния кръг.

# 41
 • Мнения: 224
Stallion001 Не ме е страх че няма да се получи... нормално е да не е от първия път. Но понеже съм на 25 не на 17 искам да е сериозно а не еднодневка..и благодаря много за изчерпателността

# 42
 • Мнения: 3 367
Ако ти е самоцел сериозната връзка освен мухльо или комплексар няма какво да намериш. Бъди си поне малко самодостатъчна-да имаш свои интереси, занимания, приятели и каквото още искаш , за да имаш пълноценен живот. Не може да разчиташ на мъж да те кара да се чувстваш добре.

# 43
 • Мнения: 224
Имам и итересеси и работа и хобита. Самодостатъчна съм си но прекалено.. самотна съм

# 44
 • Мнения: 2 048
Нямате ли приятели?

Общи условия

Активация на акаунт