Страшки от форума

• 109 724
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Точно идвам с предложението за един аспирин.

# 451
Него го ползват за зачеване, а не против зачеване.
как се използва за зачеване? Аз знам обратното.
Една позната имаше камъни в бъбреците и по рецепта на баба ѝ пиеше отвара от китка магданоз в малко вода.... Тогава обаче беше  бременна в 6-та седмица... Оказа се, че магданоза засилвал контракциите..... 🙄
Е, голяма грешка да се пие по време на бременност...

# 452
Магданозът е редно да се избягва само през първият триместър. След раждането дори  препоръчителен, тъй като засилва притока на кърма.

# 453
Е, това не го знаеше милата....

# 454
Аз пък знам, че намалява лактацията.

# 455
Не е вярно. Не само не увеличава нищо,а може да окаже негативно влияние на кърменето.

# 456
  • София
Магданозът е редно да се избягва само през първият триместър. След раждането дори  препоръчителен, тъй като засилва притока на кърма.
Копърът е за кърма, по-точно семената от копър и анасон.
А магданоз - за мъжката потентност е полезен, не знаех, че влияе върху контракциите. От друга страна, обаче при кърмене, особено в началото, матката котрахира доста силно, така че вероятно има някаква връзка

# 457
Да, моя грешка. Не съм запомнила правилно.

# 458
# 459
?!?!?! Това дори под  страх от стерилитет завинаги  няма да го направя.... Ега ти.....

# 460
# 461
  • Варна
Има и по-зле. Оплождане по телефона. Разни врачки го правели за 50 лв. Щом има балами да ги дават...

# 462
  • София
Това оплождане по телефона е виртуозна работа. Секунда невнимание и можеш да се окажеш оплодена от съседа, а не от съпруга.

# 463
  • Mediterraneo
Цитат
отидохме за Ескапел  до аптеката ,но беше затворена и ни се наложи да изчакаме ,след 2ч. от вторият полов контакт взех от аптеката аспирин ,тъй като нямаше Ескапел и си сложиш 2хапчета

# 464
Няма ли друга аптека в радиус на 30-50 км, за два часа да са ходили и се върнали.

Общи условия

Активация на акаунт